עבור לתוכן

ארטיפקטים בX1950 PRO

Featured Replies

פורסם

טוב, המפרט בצד:

אני משחק בC&C3. הוא כל כמה זמן נופל (המסך נכבה ואי אפשר להדליק). אני צריך לעשות ריסט ואז לכבות מהר (ולהדליק שוב) בשביל שהמסך יחזור לפעול.

עכשיו, חשבתי שזה בגלל המעבד החלש מאוד.. אבל, כנראה שזה לא.

היום הופיעו לי ארטיפקטים: בפעם הראשונה כמה קווים ואח"כ ריסט, ופעם השניה קצת יותר קווים, יצאתי מהמשחק וניסיתי לטעון שוב וזה הפך להיות מלא. זה נשאר על הDESKTOP גם.

יש לציין שההגדרות הם קצת יותר מהמומלץ לX1950 PRO, אבל בסורס זה על ההגדרות הכי גבוהות (AF:ANISOTROPIC*16 עם AA*6 או 4 לא זוכר, וכל השאר ממוקסס).

רזולוציה: 1024*768.

מה לעשות?

נ.ב.. יש התנגשות של הדרייברים של הקול עם ATI CATALYST - בד"כ היא עושה בעיות בהרצה, וכשהיא לא - צריך לעשות ריסט בשביל לשמוע קול.

פורסם

אני בודק את הבעיה שלך עם חבר שלי כי יש לו גם 1950 פרו :xyxthumbs:

אני החזיר לך תשובה יותר מאוחר

פורסם

אממ ... תבדוק טמפרטורה שלו ... יכול להיות המאוורר של הכרטיס התקלקל או שמשו מפריע לו לעבוד..

פורסם
  • מחבר

המאוורר שלו עשה בעיות לפני חודש בערך (השמיע רעשים מוזרים) אבל עכשיו הוא בסדר. אין לי סנסור עליו..

המעבד 60 מעלות על דיפולט.

חשוב, הכרטיס של CONNECT3D. אולי זה משנה.

תודה.

פורסם

עבר OC ???

מה הטמפ'???

תן עוד פרטים....

עריכה :

יש לך חיישן טמפ' תשתמש בתוכנה כלשהי בכדי לבדוק את הטמפ' שלו

יש סבירות גבוהה שהמאוורר שלך לא עושה תעבודה שלו כמו שצריך כנראה התמלא אבק

תן את הטמפ' וגם תנקה אותו על הדרך

פורסם
  • מחבר

הכרטיס דיי חדש.

אני עם אוורסט, ואין לי אינדיקציה על זה (CPU, MOTHERBOARD, MAXTON, AUX)

בלי OC.

איך אני אנקה?

פורסם

תריץ ATI TOOL תבדוק תכרטיס

פורסם

ספק ספק ספק

תשמע, רוב הבעיות המוזרות במחשב (במיוחד חוסר יציבות) נובעות מספק לא תקין. אמנם ארטיפקטים נובעים מכ. המסך אך הם יכולים גם לנבוע מחוסר מתח מספק לכרטיס. אם הטמפרטורות שלך של הכרטיס בגדר התקין הייתי ממליץ לך לנסות ספק אחר (אפילו מחבר) רק בשביל לשלול. אם זה לא עוזר פשוט תממש אחריות.

פורסם

לפני שאתה שולח אותו להחליף ספק לא שאני שולל בעיה שכזו אבל יש סדר הגיוני לדברים

והוא מהקל לכבד קודם כל טמפ' וניקוי הכרטיס ורק אחר כך להמשיך לדברים היותר בעייתים ...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם.

הפחתתי קצת את האיכות למומלצת, ובנתיים לא היו בעיות. כנראה העמסתי עליו יותר מדי.

אם יהיו עוד בעיות אני אחזור לפה, שוב תודה.

פורסם

מה הקשר!!!!

אין קשר בין ארטיפקטים לבין עומס זה לא אמור לקרות כנראה הטמפ' גבוהות תבדוק כבר טמפ' של הכרטיס

מה הבעיה לעשות את זה אתה בכוח רוצה להרוס אותו??

:s07: :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

מאיפה הבאת את זה?

תחשוב שניה בהיגיון: מעמיסים יותר מדי על הכרטיס - הוא מתחמם - יש ארטיפקטים.

מאוד קשור ללהרוס אותו גם.

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

תחשוב שניה בהיגיון: מעמיסים יותר מדי על הכרטיס - הוא מתחמם - יש ארטיפקטים.

חחחח................

הרגתה אותי נראה לך שהכרטיס לא מתוכנן לעמוד בעומס!!! אתה חי בסרט!!!

הקירור שלך לא מקרר אותו כמו שצריך מסיבה כלשהי אולי סירקולציה חלשה אולי הוא מלא אבק אולי תקוע קיצר

תבדוק כבר טמפ' נמאס לי לחזור על זה גם במאמץ וגם במנוחה

זו פעם אחרונה שאני משיב לך להודעות אם אתה לא מתכוון להקשיב לי כבר 3 פעמים הסברתי לך מה לעשות

ומישהו נוסף גם כן זאת אומרת 4 פעמיים אני לא יחזור על זה שוב

פורסם
  • מחבר

וזאת הפעם הרביעית שאני עונה: אין לי דרך למדוד טמפרטורה.

וסתם שתדע, הסרקולציה שלי לא הכי טובה אבל היא בסדר, בפנים המארז זה בין 25 ל30 מעלות.

אתה מוזמן לא להגיב, אבל לדעתי זה יהיה קצת ילדותי מצדך לא להגיב כי אני "לא עניתי", למרות שעשיתי את זה.

פורסם

תקשיב גבר.. תפתח ת'מארז שלך!! תבדוק טוב טוב את הכרטיס מסך.. כלומר אם המאוורר שלו מסתובב ופועל כמו שצריך... בנוסף תניח ת'יד שלך על ה-PCB העליון ותבדוק שהוא לא חם מדי.. אם אתה יכול לשים ת'יד לזמן ממושך בלי שתרגיש כוויה סימן שהטמפ' תקינה!!

אם אתה נכווה תכוון איזה מאוורר 80 מ"מ עליו..

אם אתה רוצה להרחיק לכת אז תפרק ת'קירור שלו ותנקה אותו טוב מאבק ולכלוך מצטבר.. תנקה את הליבה ותמרח משחה טרמית..!!

יש מצב שהספק שלך דפוק או משו בסגנון.. אבל תמיד טוב לעשות את מה שאני מייעץ לך חבוב..

תודיע מה נסגר.. לילה טוב:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים