עבור לתוכן

עדיין לא מצליח למצוא מסך!!!

Featured Replies

פורסם

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים.

הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים.

בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכייל,(-ואני בטוח שאני אסתבך גם עם תוכנות הכיול שמוזכרות כאן בפורום),ומישהו הזכיר שם שם בהירות גבוהה מדי ו"רעש " בצפיה בסרטים- בדיוק מה שהיה לי עם הסמסונג. אז התחלתי לחשוב הלאה לכיוון של

NEC 1970NX עם פאנל S-IPS . דיברתי עם היבואן יניר מערכות ויש להם אותו במלאי .אבל בביקורת הבאה

http://www.digit-life.com/articles2/nec1970nx/

כתוב שהוא אכן מסך מצוין-אבל בתנאי שעושים לו קליברציה.....וכאמור אני לא יודע לעשות דברים כאלו!!! :kopfpatsch:.... יש גם מסכי NEC מעולים כמו MultiSync LCD1980FXI אבל הם עולים בערך 1000 דולר....

אפשרות נוספת שבדקתי היא מסך 19" של דל עם פאנל VA -תתפלאו אבל יש חיה כזאת :1907FPV ואפשר להזמין אותו במיוחד מחול דרך אומניטק (עולה 1900 ש"ח). אבל בבדיקה התברר שהפאנל הוא שוב אותו פאנל של סמסונג:LTM190E4!!

מסך נוסף שהוזכר כאן בפורום הוא של זירוקס אבל אני לא אקנה אותו בגלל שיש לו ציפוי זכוכית.

אז יש למישהו הצעות לפני שאני קופץ מאיזה מגדל?...אולי אפשר להסתדר בכל זאת עם הויוסוניק?... אולי ה-NEC 1970NX הוא טוב גם ללא כיול (אם למישהו יש ניסיון איתו..) אולי ארז יבוא אלי הביתה ויכייל לי את המסכים? :lol:...תודה מראש לעונים!

פורסם

קנה את ה-Eizo, הוא מצויין

פורסם
  • מחבר

קנה את ה-Eizo, הוא מצויין

את ה Eizo אני מעדיף לראות לפני שאני קונה וכאמור אין לי איפה. חוץ מזה ,כמו שכתבתי, יש לו פאנל זהה למסך שממש לא הסתדרתי איתו (ה-940T שנחשב מסך טוב ואפשר להשיג אותו רק בהזמנה מיוחדת).

פורסם

אני מציע שתלך על הVP930 אני בספק אם ה LG שלך יותר מכויל ממנו אפילו בצורה שבה הוא מגיע מהמפעל.

בקשר לתגובות בזאפ, באמת לא הייתי בוחר מסך לפי התגובות האלה או אפילו תגובות התרשמות ב Cnet.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים