פורסם 2007 במאי 118 שנים "רקטומה" (או משהו כזה) זה פשוט הסרט הכי גרוע בעולםםםם!!! ראיתי את זה באיזה 4 בבוקר עם חברים באיזה ערוץ של יס. זה מישהו שיש לו איזה צפרדע בתחת והתחת שלו יוצא והורג אנשים... :
פורסם 2007 במאי 118 שנים בוראט זה סרט יותר מצחיק ומרוב שהוא דפוק אז זה מושך אותך לראות אותו..בופור! כל הרעש שעשו סביבו והתאכזבתי ממנו משעמם ברמות..יש כאלה שאומרים מי שלא היה שם לא יודע
פורסם 2007 במאי 518 שנים הנה סרט שאני בטוח שכולם יסכימו איתי שהוא פשוט זוועה.....הכפר... סרט דפוק כזה לא ראיתי בחיים!!לא מסכים איתך בכלל, סרט שמצטייר כאימה ובסוף מתברר כמשהו אחר לגמרי, אני מאוד אהבתי.
פורסם 2007 במאי 518 שנים תוסיפו לרשימה את הסרט נארוטו 3 ובעצם כל סרטי נארוטו הם יותר גרועים מהפילרים של הסידרה (אני מדבר על הסדרה היפנית ולא על החרבונה של הדיבוב בארץ)
פורסם 2007 במאי 518 שנים קווין ופרי קורעים את איביזה פשוט סרט מגעיל!! לראות ולהקיע!!!מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שיעמוםםםםםם!!!!!!!בופור, סרט עם פוטנציאל אבל מרוח יותר מידי, יותר מידי סמול טוק פחות אקשן וחוסר מטרה..
פורסם 2007 במאי 518 שנים הסרטה כי גרוע שלי:מר וגברת סמית' פעמיים התחלתי לראות ופעמיים הפסקתי באמצע.ואתם יודעים מה??? כל הסרטים של פא### אנג'לינה ג'ולי! זה שהיא מהממת לא אומר שהיא צריכה לשחק , שתלך לדגמן.הסרטים שהיא משתתפת בהם ממש גרועים ובלי עלילה...הכל זה צילומים שלה ופיצוצים.
פורסם 2007 במאי 518 שנים כל הסרטים של פא### אנג'לינה ג'ולי! זה שהיא מהממת לא אומר שהיא צריכה לשחק , שתלך לדגמן.אני לא חושב שהיא עד כדי כך מהממת אבל בהחלט היא צריכה תפקידים אחרים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.