עבור לתוכן

Xerox XG-91D הגיע עם 4 פיקסלים שרופים

Featured Replies

פורסם

אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום.

לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם.

בקיצור - מבאס !

הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש"ח (לפחות לא בעיניי)... כי נראה לי שבמסכים היקרים יותר השכיחות של הפיקסלים השרופים נמוכה יותר וגם מדיניות ההחלפה טובה יותר (ותקנו אותי אם אני טועה).

פורסם

כל מסך יכול להגיע עם פקסלים שרופים, זו לא סיבה להפסיק להמליץ עליו.

תחליף אותו ונפתרה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כל מסך יכול להגיע עם פקסלים שרופים, זו לא סיבה להפסיק להמליץ עליו.

תחליף אותו ונפתרה הבעיה.

איפה ראית שאמרתי להפסיק להמליץ עליו ?

:-\

פורסם

למה בכלל להתעסק עם יבואנים קטנים?

פורסם

מאיפה ניתן להוריד DPB?

גם אני רוצה לבדוק על המסך שלי כמה פיקסלים שרופים יש....

פורסם
כי נראה לי שבמסכים היקרים יותר השכיחות של הפיקסלים השרופים נמוכה יותר וגם מדיניות ההחלפה טובה יותר (ותקנו אותי אם אני טועה).

מצחיק... לך תקרא את הת'רד על מדיניות ההחלפה של DELL למשל (השתנתה לאחרונה) - רק משישה פיקסלים שרופים.

לא סאב-פיקסלים כמו אצלך אלא 6 פיקסלים שרופים!!! :jump::kopfpatsch::pissed::bash::s07:

פורסם
  • מחבר

מאיפה ניתן להוריד DPB?

תחפש בגוגל. זאת תוכנה חינמית.[br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 09:32:09

מצחיק... לך תקרא את הת'רד על מדיניות ההחלפה של DELL למשל (השתנתה לאחרונה) - רק משישה פיקסלים שרופים.

לא סאב-פיקסלים כמו אצלך אלא 6 פיקסלים שרופים!!! :jump::kopfpatsch::pissed::bash::s07:

קראתי. בכל מקרה, מדובר על יבואן אחד ששינה את המדיניות בזמן האחרון. עכשיו מה לדעתך יקרה למכירות של דל ? (אני שואל ברצינות, לדעתי המכירות שלהם ירדו).

פורסם

זו לא מדיניות של יבואן אלא של DELL העולמית.

פעמים רבות חנויות סופגות את המסכים ה"פגומים" ומחליפות בתנאים טובים יותר כדי למשוך לקוחות. לא בטוח שזה יקרה פה.

פורסם

אתה מבחין בהם בעבודה שוטפת גם בלי התוכנה?

תעדכן אותנו מה קורה אם החליפו.

פורסם

איך המסך בכל מקרה ?

באמת שווה כמו ההמלצות פה עליו?

פורסם

תחפש בגוגל. זאת תוכנה חינמית.[br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 09:32:09

קראתי. בכל מקרה, מדובר על יבואן אחד ששינה את המדיניות בזמן האחרון. עכשיו מה לדעתך יקרה למכירות של דל ? (אני שואל ברצינות, לדעתי המכירות שלהם ירדו).

חיפשתי לא מצאתי..

היה שם כל מני שטויות כמו T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

פורסם

בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם.

קישטה מה נגמר עם האחריות? המסך הוחלף?

פורסם

איך המסך בכל מקרה ?

באמת שווה כמו ההמלצות פה עליו?

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים