פורסם 2007 באפריל 3018 שנים כי לפני כמה אלפי שנים היה מטורף אחד בשם אברהם שהמציא את מחלת הנפש הראשונה.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אה כן, מלחמות זה בגלל אברהם ואללה, נכון נורא קל להאשים מישהו במקום לחפש את הסיבה האמיתית?
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר כי לפני כמה אלפי שנים היה מטורף אחד בשם אברהם שהמציא את מחלת הנפש הראשונה.זאת לא הסיבה שיש עדתיות--->עימותים....*לדוגמא כמו שאמרתי הלבנים והשחורים בארה"ב הם נוצרים ועדיין יש עימותים בינהם *גם אצל היהודים היתה עדתיות משנות קדם עד כדי שנחלקה ישראל לשתי ממלכות ובתקופה מאוחרת יותר היתה אפילו מלחמת אזרחים ורציחות על רקע עדתי . אפילו בדת היהודית יש הלכות לאשכנזים ויש הלכות לספרדים .*הערבים התפלגו לסונים ושיעים (אין לי מושג למה או איך זה קרה ) ו99 אחוז מהפיגועים בעירק הם על רקע העימות הזה .
פורסם 2007 במאי 118 שנים הסיבה היא האגוהאגו אומר אני רוצה ואני צריך ולי מגיע הצרכים שלי והצרכים שלך שונים ואם לשננו יש אגו חזק אז בהזדמנות הראשונה בה תהיה התנגשות בין הצרכים שלנו יווצר עימותעזוב עדתיות או אפילו דתות הם סתם תרוציםתשאיר שני ילדים בני שנתיים בחדר עם צעצוע אחד ותראה מה יקרהכל שאר העמותים באים משםזה שלי זה מגיע לי אני יודע יותר טוב וכו וכוהדמויות הגדולות בדתות הגיעו להכרה כי האני הוא מכשול בפני חיים הרמונים עם שאר האדם והטבעוכל אחד סיפר את זה בדרכו שלו שהתאימה לתקופה ולעם שהוא גדל בניהםאבל רוב הדתות התפתחו בכוון הפוך כי האנשים הפשוטים לא הבינו שאלוהים(סמל לאחדות ושלמות) לא מחוצה להם ולא מחוצה לאויבים שלהםוישר הם הפכו את אלוהים לשלהם כמו תנוקות שרבים על מוצץןכך עשו ועושים לא רק בני דתות שונות אלא גם בני אותה הדת והלאום ואף בני אותה משפחה מי מוכן היום להקריב את בנו במו ידייו ?מי מוכן לשתות רעל על לא עוול בכפו ?מי מוכן להצלב ?מי יוותר על ארמון ומלכות ויסגף את עצמו שנים ?והרשימה היא ארוכה ארוכה והיא כולה מורכבת מאין סוף סמלים המצביעים לאותו מקוםוהתנוקות ממשיכים לריבכי עיינים להם ולא יראו אוזניים להם ולא ישמעו....איש חכם סיפר כי יד ימין אף פעם לא מקנאה ביד שמאל אם היא חזקה יותראם יש לה כסף אם מלטפים אותה ובנוסף אם יד שמאל תקלע למצוקהיד ימין לא תחשוב פעמיים אפילו לא פעם אחתהאם אני ינזק בלנסות לעזור לשמאל ?למה שאני יעזור לה ?העזרה תקרה לבדכמו בקסםככה בני האדם צריכים להיות, זאת האלוהות.בשביל זה לא צריך דת. בשביל זה לא לא צריך דת.יום טוב אח שלי
פורסם 2007 במאי 118 שנים ביקשת קיבלת. אה כן, מלחמות זה בגלל אברהם ואללה, נכון נורא קל להאשים מישהו במקום לחפש את הסיבה האמיתית? זו הסיבה האמיתית(בעקיפין). הגזענות במקור התחילה כתוצאה מפאנטים דתיים מטורפים שחשבו שהם עליונים רק כי הם מאותה דת ומשם המצב מדרדר כבר כמה אלפי שנים. זאת לא הסיבה שיש עדתיות--->עימותים.... *לדוגמא כמו שאמרתי הלבנים והשחורים בארה"ב הם נוצרים ועדיין יש עימותים בינהם *גם אצל היהודים היתה עדתיות משנות קדם עד כדי שנחלקה ישראל לשתי ממלכות ובתקופה מאוחרת יותר היתה אפילו מלחמת אזרחים ורציחות על רקע עדתי . אפילו בדת היהודית יש הלכות לאשכנזים ויש הלכות לספרדים . *הערבים התפלגו לסונים ושיעים (אין לי מושג למה או איך זה קרה ) ו99 אחוז מהפיגועים בעירק הם על רקע העימות הזה . אתה מביא דוגמאות לעימותים, אבל זה אותו עיקרון: בא מישהו, החליט על דרך משלו להסתכל על החיים וקבע שהוא טוב יותר וכל השאר שלא הולכים בדרכו נחותים.
פורסם 2007 במאי 118 שנים סוף סוף.גזענות היתה עם דת ובלעדיה, הסיבה העיקרית לגזענות אני מאמין שהיא דווקא מלחמות שטחים, ושעבוד עם לעם אחר בתוספת של עבדים.לאברהם עצמו לא היתה השפעה על גזענות, אלא למלחמות ולעבדות.
פורסם 2007 במאי 118 שנים גזענות תמיד תהיה קשורה למלחמה, לא משנה איך תסובב את זה."אני יותר טוב מהם"-->"הם צריכים למות""הם טמאים"-->"הם מתכננים להשמיד אותנו""הוא לא מקיים את המצוות שכתובות ביכעקרר^&%יכ4עיכ"-->"הוא מפר את רצון אלוהים ואינו ראוי לחיים"עוד?
פורסם 2007 במאי 118 שנים נכון, אבל מלחמות לא היו לאו דווקא בגלל דת, קרי אתה טעית.היו הרבה מאוד מלחמות שלא היו בגלל דת, הבולטת בהן היתה מלחמת העולם הראשונה. ישנן כמובן עוד הרבה מלחמות כמו מלחמת האזרחים בארה"ב, כיבושי האימפריה הרומית, מלחמת מאה השנים, הרשימה עוד ארוכה (שלא לדבר על המלחמות שהיו כאן, שלא היו בגלל דת ברובן אלא על שטחים).ברגע שאתה כובש מישהו, אתה מרגיש עליון עליו, זוהי סיבה אחת לגזענות.הסיבה השניה היא כמובן אידיאולוגיה מסוימות שמציגות גזע מסויים טוב יותר מגזע אחר, זאת לדעתי גם אחד הפשעים של היהודות "העם הנבחר", אך רוב מלחמות ישראל לא היו בגלל סיבה זו. אבל, אנחנו דבר זה היה טרנדי בתקופה שנכתב, כל אחד הרגיש את עצמו נבחר, כולל אנחנו.
פורסם 2007 במאי 118 שנים לכל עימות יש סיבה.כושים ולבנים במאריקה , בגלל השיעבוד של הכושים על ידי הלבניםובגלל היחס של הלבנים כלפי השחורים, השחורים פשוט מקבלים הרבה פחות זכויות מלבנים. (צבע עור)ערבים נגד ישראלים פחות או יותר בגלל הדת.חילונים ודתיים, דת.נשים גברים, מיןאשכנזים מזרחים, עדהסונים שיעים, זרם בדת.ומה משותף?אנשים מפגרים בטרוף שלא התפתחו שיכלית. (במיוחד הערבים והמוסלמים )
פורסם 2007 במאי 118 שנים וואי א', כושר ההתבטאות שלך משתפר... אתה צודק, חוץ מהעובדה שהערבים דווקא כן היו מפותחים (אפילו מאוד) ובטח ובטח יותר מהאירופאים עד שמשום מה חלה דה-התפתחות, הם חשבות על האלגברה שעוד האירופאים בקושי שיחקו בקקה של עצמם. אני בטוח שהרגרסיה הזאת חלה בגלל שהדת התעצמה באיזור הזה של אל כוריזמי בעירק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.