עבור לתוכן

דו"ח ועדת וינוגרד: אולמרט, פרץ וחלוץ כשלו!-!-!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סליחה, אבל יצאתה אפילו יותר טיפש...

Excuse me?

הוא חושב שאם מישהו לא יודע משהו בפוליטיקה אז הוא מנצל את המצב ויורד עליהם.

אז אתה יצאת טיפש שאתה בכלל תומך בו, כי אם מישהו יירד עליך על משהו שאתה לא יודע זה באמת מגיע לך!

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחזיקים חזק את הכסאות בציפורניים... :bash:

ואני שואל,למה?! למה?!

לגרום עוד נזק?

ג'יזס מה צריך לעשות כדי שהוא יבין שצריך לקפל את הזנב בין הרגלים ולברוח?!

ולמען האמת,כן קשה להודות,אבל הפסדנו במלחמה האחרונה,אבל לא מתוך חולשה פיזית של הצבא,אלא חולשה אסטרטגית.

תקראו קצת את הדוח,עשו שם לא מעט פאשלות,עוד כבר מהיציאה מלבנון.

פורסם

למה? כי למנהיגים היום את את היושרה להודות בטעות ולנהוג כמנהיגים אחראיים כדוגמאת יצחק רבין וחשבון הדולרים של אשתו.

זאת הבעיה, אין מנהיגים היום בארץ, כל אחד פוליטיקאי ושם את הרווח האישי שלו (צדקה...) לפני טובת הכלל והמדינה.

פורסם

הדבר שהכי קומם אותי בדו"ח הוא זה שהיו הדלפות בלתי פוסקות מישיבות הממשלה לתקשורת, ואף אחד לא נחקר בעניין.

שרים מעדיפים ללקק לאיזה עיתונאי מאשר לשמור על הביטחון שלנו. ומעניין שהתקשורת לא מתעסקת בזה, כנראה שהם לא רוצים שיבררו מי היו המדליפים ואז הם יקבלו פחות "סקופים".

אני ממליץ לכם לקרוא (ברפרוף) את הדו"ח. יש דברים שיצאו מפרופורציות. כמובן שהיו טעויות בניהול. אבל לנתח החלטות שהחליטו שרים בשעת משבר, חודשים אח"כ על קפה ועוגה זה דבר קל מאוד. (ולא שאני מעריך את אולמרט ופרץ, וזה בלשון המעטה)

פורסם

אין מנהיגים היום בארץ, כל אחד פוליטיקאי ושם את הרווח האישי שלו (צדקה...) לפני טובת הכלל והמדינה.

אני חושב שאתה טועה, ונותן מעט מידי קרדיט לפוליטיקאים שלנו.

לא כולם מנהיגים שם, וגם אלו שכן לא כולם מנהיגים משכמם ומעלה.

אבל אני מאמין שכל אחד שיושב שם, גם חברי הכנסת של ש"ס תתפלא, לא הגיע לכנסת כדי לעשות לביתו. הוא הגיע לחיים הציבוריים כי הוא רצה לשנות, כי הוא מאמין שהוא יכול לשפר וכי הוא חושב שיש לו מה להציע לכלל. מי שרוצה לעשות לביתו הולך ללמוד הנדסת חשמל.

מה קרה עם חלק מהאנשים אחרי שהם הגיעו לחיים הציבוריים זה כבר משהו אחר. יש אנשים שכשאתה שם אותם קרוב לצלחת, הם מסתנוורים. לצערנו.

ולנושא.

הדוח הזה פשוט הכניס את כולם לספין נוראי.

אין אחד בירושליים שיודע מה יהיה עכשיו. אחד. בעוד 4 חודשים מהיום, הכל יכול להיות - ליברמן, גיידמק, עמי איילון ואהוד ברק - כל אחד מהם יכול להיות ראש ממשלה, וזה לצד המועמדים הרגילים שרואים את עצמם על הכיסא, העניין הוא שיש כרגע כאוס מוחלט, וזה הכי גרוע שיכול להיות.

פה פרץ צודק כשהוא אומר שצריך קודם כל להירגע. אחרת עוד שנה אנחנו אלו שלא נהיה פה.

אני מודע שלא קראתי את הדוח, יותר מידי עבודה לצערי, אבל דווקא 40 העמודים הראשונים הכי מעניינים אותי דן. על כל השאר אני קורא פה ובתקשורת ומדבר עם חברים.

כשאני רואה את ההמולה, המשפט שעולה לי על הועדה הוא "מי שמך?". הממשלה (או שזה היה ראש הממשלה, נבקש מאיסטרא לבדוק) מינתה את הועדה הזו כועדת בדיקה, והועדה פשוט מתחה את זה לכל הכיוונים והחליטה שהיא אלוהים לדעתי. זו לא ועדה ממלכתית, ויש סיבה כנראה, אבל הם לא אהבו את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים