עבור לתוכן

דו"ח ועדת וינוגרד: אולמרט, פרץ וחלוץ כשלו!-!-!

Featured Replies

פורסם

יש פה עובדה חד משמעית שאולמרט ופרץ צריכים ללכת הבייתה!

אוקיי, זה ייקח זמן עד שם יתפטרו שלא מרצונם אבל מי אתם חושבים מתאים להיות ראש הממשלה הבא? :nixweiss:

לדעתי במקרה הכי טוב שמעון פרס, אבל עדיין בזמן האחרון היו מלא אכזבות מהממשלות האחרונות. :(

תאמינו לי אפילו המנהלים של HWzone יכולים לנהל את הממשלה טוב יותר מאולמרט.... :)

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח דיי אתה לא צריך :P

זה דיי ברור שאלו תוצאות הדו"ח...

פורסם

אפשר למצוא את דוח הביניים כולו באתר הועדה. קריאה מהנה.

פורסם

האמת, מי שתקפה הוועדה הכי הרבה (למרבה הפלא) הוא אולמרט. על פרץ לא היה הרבה דברים רעים להגיד, חוץ מזה שהוא פשוט לא היה מתאים לתפקיד.

אני אישית חושב שקבלת תפקיד קריטי כזה, כשאתה לא מוכשר לבצע אותו, היא סיבה מספיק טובה להאשים בן אדם בכשל, אבל הם החליטו שקבלת התפקיד הינה החלטה "פוליטית בעיקרה". נו, ברור. אז מה? :-\

פורסם
  • מחבר

תסתכלו כמה דברים מטומטמים:

*מינו את אמיר פרץ לשר הביטחון

*אולמרט ראש ממשלה

*שר האוצר הירשנזון התפטר אז נותנים לאולמרט את תיק האוצר :screwy:

:s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

אף אחד לא "נותן" לאולמרט את תיק האוצר, הוא מקבל אותו כברירת מחדל בהעדר שר אוצר.

פורסם

יש פה עובדה חד משמעית שאולמרט ופרץ צריכים ללכת הבייתה!

אוקיי' date=' זה ייקח זמן עד שם יתפטרו שלא מרצונם אבל מי אתם חושבים מתאים להיות ראש הממשלה הבא? :nixweiss:

לדעתי במקרה הכי טוב שמעון פרס, אבל עדיין בזמן האחרון היו מלא אכזבות מהממשלות האחרונות. :(

תאמינו לי אפילו המנהלים של HWzone יכולים לנהל את הממשלה טוב יותר מאולמרט.... :)

[/quote']

אויש נו עוד ילד בן 17, לא נמאס לך מתגובות ללא שום רקע\ידע what so ever בפוליטיקה?

זה ברור ששמאלמרט ופרץ וחלוץ כולם נכשלו במלחמה, רק לצפות להתפטרויות ומהר.

פורסם

רגע, והיינו צריכים דוח (שגם עליו הוצאו כספי משלם מיסים רבים) כדי להבין את מסקנותיו? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אויש נו עוד ילד בן 17, לא נמאס לך מתגובות ללא שום רקע\ידע what so ever בפוליטיקה?

זה ברור ששמאלמרט ופרץ וחלוץ כולם נכשלו במלחמה, רק לצפות להתפטרויות ומהר.

כאילו לך יש יותר טובות?! :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

רציתי ליידע אותכם שהדו"ח החלקי שנשלח לאולמרט פורסם ב17:00 באתר של "ועדת וינוגרד":

http://www.vaadatwino.org.il/index.html

אין לי כוח לקרוא אותו.. בטח כשאני יודע מה המסקנות הסופיות

פורסם

דריה, אני מבקש לא להכליל תחת הכותרת "ילדים בני 17", לחלקנו דווקא יש ידע קצת יותר נרחב בנושא שמבוסס על כמה דברים ולא על ה "ידע" מהתקשורת.

2- כמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים, רק בישראל:

מבזבזים כספי ציבור בשביל להקים ועדה בראשות פנסיונר, שתחקור שטות של המדינה במשך שנה, ואז תגיד לכולנו מה שכבר ידענו באותו יום שהעניין התחיל.

פורסם

בחייאת תקראו את הדו"ח...

התחלתי לקרוא אותו עכשיו אבל מפאת אורכו אני לא רואה את סופו. אז להגיד שידענו הכל, זאת טעות.

פורסם

אף אחד לא אומר שידענו הכל.

בוא רק נגיד שידענו את השורה התחתונה.

פורסם

כאילו לך יש יותר טובות?! :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

תיהיה בטוח.

פורסם

מספיק לזיין בשכל, לא ידעת לא את השורה התחתונה וגם לא את הפסיקים שבתוכה או את הנקודה שבסופה. אתה *חשבת* - בין זה לבין *לדעת* יש מרחק עצום. ובדיוק בשביל *לדעת*, הוקמה הועדה, שמגישה כעת חלק ממסקנותיה.

RK - אתה ראשי לדלג על 40 העמודים הראשונים, הם עוסקים בכל מני נושאים פנימיים של הועדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים