עבור לתוכן

דור חדש של כרטיסי קואדרו

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר

פורסם

קואדרו מבוססים 8800?? יש לך איזה 8000-10000 שקל להוציא על כרטיס מסך?

אתה עובד בתחום?

האמת אני לא יודע בדיוק מחירים אבל אני יודע שזה מאוד מאודד יקר..

בכל מקרה הזולים כבר נמצאים בשוק מבוססי ליבת G78... וגם הם יקרים..

הכרטיסים הבסיסיים מתחילים ב800 שח..

המלצה שלי, אם אתה לא ממש חזק ומקצועי בתחום, חכה לHD2900XT שהראה ביצועים מצויינים בעריכת תלת מימד. הוא יעלה לך בערך 2000 שח ויהיה יותר טוב מקאדרו במחיר מקביל, וכמו כן גם תוכל לשחק משחקים באיכויות גבוההות

פורסם
  • מחבר

כן אני צריך את הקואדרו לעבודה בתלת

ולגבי מחיר הכוונה שלי לכרטיס שיהיה הממשיך של לדוגמא קואדרו 1500 שזה מיד ריינג' בסדרה של הקואדרו כי ברגע שיצאו הכרטיסים החדשים המחיר יהיה כמו של קודמיהם ונשארת השאלה מתי ??

פורסם

הקאדרו מבוססי G80 יצאו מזמן לפי מה שאני יודע, כבר ראיתי סקירות עליהם, ועדיין אני בספק אם מחירי המיד ירדו.

אני לא יודע מתי צפוייה ירידת מחירים לקאדרו ואני בספק אם מישו יודע, אבל חכה לתגובות אולי יבוא מישהו מעודכן יותר.

פורסם

כן אני צריך את הקואדרו לעבודה בתלת

ולגבי מחיר הכוונה שלי לכרטיס שיהיה הממשיך של לדוגמא קואדרו 1500 שזה מיד ריינג' בסדרה של הקואדרו כי ברגע שיצאו הכרטיסים החדשים המחיר יהיה כמו של קודמיהם ונשארת השאלה מתי ??

אני לא מתכוון לזלזל,

אבל אתה באמת יודע את כל ההבדל בין סדרת הקואדרו לכרטיסי המשחקים?

אתה יכול לעשות פה חיפוש בפורום ובעוד הרבה פורומים של תלת מימד מכל העולם.

כרטיסי הקואדרו ממש בכלליות אמורים לעזור לך בעבודה ריל טיים על סצינות מאוד מורכבות וכבדות עם המון פוליגונים,

ועוד כמה הבדלים קטנים בWIREFRAME ובתצוגת החלונות.

עד כאן תפקידו של כרטיס המסך בתוכנה.

הקואדרו לא ירנדר לך יותר מהר!!! שכן זה תפקידו של המעבד.

כמו כן כרטיסי הקואדרו הם פשוט זהים לכרטיסי המשחקים, אותו מנוע גראפי, רק שוני בדרייברים ובתמיכה.

וזה עולה יותר מידי כסף!

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים