עבור לתוכן

זקוק להמלצה למסך 19 לא רחב עד 1840 שקל

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך.

אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל.

המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון.

הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה.

חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC.

חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה.

חובה שיהיה למסך פאנל VA.

פורסם

VS VP930.

פורסם

אתה מוזמן לבחור בין ה 971P של סאמסונג ל VP930 של ViewSonic יש לי ניסיון מעולה עם ה VP930

ככה שאני ממליץ בחום, שניהם מסכים עם פאנל VA ויחס ניגודיות סטטי גבוה, כאשר היחס יותר גבוה ב 971P

חלק מחברי הפורום שקנו את ה 971P טוענים שיש בו מריחות, ב VP930 לא צפיתי במריחות אבל הייתה קורונה

מסוימת שניצפתה בעת גלילת דפי אינטרנט וכו, במשחקים או סרטים לא היו מריחות/קורונה.

פורסם
  • מחבר

ארז, תודה רבה על התגובה, אני מעריך את זה.

כמו שציינתי למעלה המסך ממש אבל ממש לא מיועד למשחקים. אז לא ממש מעניין אותי מריחות במשחקים, כי אני לא הולך לשחק משחקים בכלל.

הדבר הכי חשוב במסך זה שיהיה לו איכות טקסט מצויינת, ותמונה חדה וברורה. די חשוב גם שיהיה לו איכות טובה בהצגת סרטים.

איזה מסך יותר טוב לאיכות טקסט ה971P או הVP930?

פורסם

אולי זה יעזור לך להחליט (אבל קח את זה בעירבון מוגבל משום שהפנל של ה-VP930 כאן יוצר בפברואר 06' משמע זו הרוויזיה הקודמת עם ניגודיות של 1:1000)

Samsung 971P

9.488E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Viewsonic VP930

6.BA?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

הצילומים נלקחו מכאן:

http://www.svethardware.cz/art_doc-BF26BBC96B70C018C1257208004BC6F7.html

http://www.svethardware.cz/art_doc-D8D1342B65EF106FC12571CC00706536.html

שים לב שיש הבדלים גדולים במהירות התגובה לטובת ה-VS כפי שרואים מהמדידות בעמוד השלישי לכל מסך.

פורסם

לטעמי אלה בדיוק התמונות שלא יעזרו לו לבחור בנוסף אלא תמונות של אינטרפולציה ולא ברזולוציה טבעית.

אם המסכים מחוברים בחיבור DVI והשימושים שלך הם יותר לכיוון טקסט הייתי הולך על ה VP930 כי הוא פחות בהיר מ 971P ולכן

יקל עליך בעת קריאת טקסט. מבחינת חדות טקסט כל עוד המסכים עובדים ברזולוציה טבעית לא תהיה לך בעיה של חדות.

פורסם

ומה לגבי רזולוציה לא טבעית?

בד"כ במסכי 19" הרזולוציה הטבעית היא 1280X1024, נכון?

מה קורה כשלא רוצים לעבוד ברזולוציה טבעית? נניח 1024X768 או 1152X864?

האם יש דרך ל"תקן" את חוסר החדות? מהנסיון שלי ClearType לא עוזר הרבה.

פורסם

לא. ולמה שלא תרצה לעבוד עם רזולוציה טבעית? עדיף להגדיל את הפונט במקום כל ה-Desktop.

פורסם

סליחה על הבורות אבל איך מגדילים את הפונט?...אם הכוונה היא כמו בתמונה שצירפתי (הגדלת ה-DPI) אז הטקסט בדפי אינטרנט אינו משתנה כלל . גם לי יש מסך 19" ואני נאלץ לעבוד עם רזולוציה נמוכה מהטבעית.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדפי האינטרנט אתה לוחץ על View למעלה ובוחר גודל ב-Text Size. ב-Firefox אתה פשוט לוחץ על +/-+Ctrl, או Ctrl וסיבוב הגלגלת בעכבר.

פורסם

בדפי האינטרנט אתה לוחץ על View למעלה ובוחר גודל ב-Text Size. ב-Firefox אתה פשוט לוחץ על +/-+Ctrl, או Ctrl וסיבוב הגלגלת בעכבר.

ב-Firefox זה אכן עובד, אבל לא באקספלורר. לפחות לא ברוב האתרים.אפילו לא באתר הזה..... זה רק משנה את גודל הכותרות ככה שהכל נראה לא סימטרי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים