פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מישהו קרא את זה היום בעיתון? :lol: :lol: :lol: רק זה היה חסר לנו, מושחת שישחד מושחתים בכספי דמים ויהיה ראש ממשלה.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים ואני בטוח, שעם כל הנדבנות שלו (עצמאות בפארק, אילת לתושבי שדרות ולתושבי הצפון במלחמה, ועוד), רבים יצביעו לו!!!טיפשים.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים איזה הפסד שלא הצביעו לניר ברקת פעם שעברה. אנשים התעצלו לצאת מהבית.אם ניר ברקת ירוץ בפעם הבאה, 100% שאני מצביע לו.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים ואני בטוח, שעם כל הנדבנות שלו (עצמאות בפארק, אילת לתושבי שדרות ולתושבי הצפון במלחמה, ועוד), רבים יצביעו לו!!! טיפשים. אני מכיר אישית אחד כזה, שהיה באירוע שלו ביום העצמאות, וכל כך ניהנה שהחליט שהוא יצביע בשבילו : שעה ניסיתי לשכנע אותו כמה שזה רע, אבל ללא הרבה תועלת... :-\
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים חבל שהוא לא כבר הלך לראשות הממשלה.מי יודע, אולי הישראלים הטיפשים יעלמו בקרוב.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אני מעדיף את גאייד(ביג)מאק מאשר כל המושחטים שבכנסת.מירושלים לא ממש איכפת לי...אבל עדיף אותו על הראש עיר הדוס שיש להם עכשיו.בקרוב עוד יחליפו שם את המכוניות בחמורים.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אתה לא מבין אה, הוא יהיה המושחת הראשי, את כל מה שהוא השקיע הוא יחזיר לכיס הפרטי שלו בריבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.