עבור לתוכן

האם זה מזיק למסך שלי שאני מכבה אותו כל לילה?

Featured Replies

פורסם

בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון.

רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19".

וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה...

תודה מראש. :)

פורסם
רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך.

לדעתי לא. אבל גם אם כן זה בהחלט אפקט זניח ביותר. דבר יחיד שבאמת דופק לנו רכיבים זה קפיצות מתח בעדיבות חברת החשמל.

פורסם

רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה...

לוח בקרה->אפשרויות צריכת חשמל->ושם כבר תראה יהיה לך את האפשרות לקבוע את הזמן שהצג יתכבה כאשר אין תזוזה של העכבר.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

אתה שם לב שכרגע ענית לו על משהו שהוא כבר יודע איך לעשות בציטוט שאתה נותן (כנראה שהוא מחפש דרך אחרת לעשות את זה ע"י פקודה ישירה).

פורסם

קפיצות מתח והפסקות חשמל וכל הדברים האלה

הורסים גם את המסך ?!

פורסם

שהוא עובר להמתנה זה בדיוק כמו כיבוי,רק שאם העכבר יזוז הוא ידלק.

פורסם
  • מחבר

^ אז אם אני מכבה אותו עם הכפתור ככה שהנורה מכובה ולא בצבע כתום, זה אותו דבר כמו שהוא נכנס למצב המתנה והנורה עוברת ממצב ירוק לכתום?

פורסם

אין לך מה לפחד מלכבות אותו לגמרי,

זהו

פורסם

אין לך מה לדאוג זה שטויות..

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה...

תודה מראש. :)

אני משתמש בתוכנה קטנה ופשוטה שנקראת Wizmo בדיוק לאותה מטרה.

http://www.grc.com/wizmo/wizmo.htm- תקרא את ההוראות באתר.

אתה יכול לקשר את wizmo לקיצור דרך שיעביר את המסך למצב המתנה, זה הרבה יותר נוח מאשר לגשש אחרי הכפתור של המסך עצמו. אם גם האור הכתום מפריע לך, אתה יכול לכסות את הנורית שלו.

תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים