פורסם 2007 במאי 218 שנים ראיתי עכשיו חלק מהבלוג שלה ועוד איזה ראיון דפוק איתה ושמתי לב שיש לה הרבה במשותף עם הימנים הקיצונים... דברים כמו צורת דיבור מתנשאת, יכולת מחשבה של ילד מוגבל בן 8 , דיבור בסיסמאות ריקות מתוכן והדבר שאני הכי שונא זה שהיא מערבת את הקטע של הילדים - הנה סוד קטן: מי שבאמת רוצה לעזור לילדים לא מסתובב ומבלה עם רוצחים! ואני לא מדבר בכלל על תמיכה ברוצחים.
פורסם 2007 במאי 218 שנים לא מבין את זביידי, כזה בן אדם מצליח לא יכול להשיג ערביה נורמלית? ???(תארו לעצמכם שלהבדיל איזה טייס או מג"ד היה מ@#$ איזה ערביה מכוערת ששונאת את העם שלה מאיזה סיבה)
פורסם 2007 במאי 218 שנים מישהו מכיר תביטוי "ארץ אוכלת יושביה" ולא זאת לא הממשלה הדפוקה שלנו, זה כול הדפוקים האלהכמו טלי פחימה,בשארה,ואננו, המפגרים מבל''ד, המפגרים החברים שלהם ממר''צכול הכבוד!
פורסם 2007 במאי 218 שנים מישהו מכיר תביטוי "ארץ אוכלת יושביה" ולא זאת לא הממשלה הדפוקה שלנו, זה כול הדפוקים האלהכמו טלי פחימה,בשארה,ואננו, המפגרים מבל''ד, המפגרים החברים שלהם ממר''צכול הכבוד! הביטוי (הלקוח מהתנ"ך) "ארץ אוכלת יושביה" בכלל לא קשור.אתה אולי מתכוון ל "מהרסיך ומחריבך ממך יצאו" (ישעיה)
פורסם 2007 במאי 218 שנים גם זה מתאים לפה, בכול מקרה לא ההיתי כזה בטוח, אם זה מהתנ''ך. עדיין מן הארץ\העם שלנו יצאו הבוגדים שיהרסו אותנו.
פורסם 2007 במאי 218 שנים "ארץ אוכלת יושביה" בכלל לא מתאים, ההקשר שונה לחלוטין. (תראה פסוק לב) http://www.mechon-mamre.org/i/t/t0413.htm(עריכה:האתר לא נראה טוב בפיירפוקס)
פורסם 2007 במאי 618 שנים אם אתה שואל ברצינות אז אני אקצר ואומר שהיא מזדיינת עם מחבלים וגם מתרגמת להם מסמכים סודיים.
פורסם 2007 במאי 618 שנים אם אתה שואל ברצינות אז אני אקצר ואומר שהיא מזדיינת עם מחבלים וגם מתרגמת להם מסמכים סודיים?את זה הבנתי מזמן,מה לא הבנתי למה הזובי הזאת קיבלה מאסר קצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.