פורסם 2007 באפריל 3018 שנים למימן יש פוטנציאל עצום, אחרי הכל אם אני לא טועה התוצר היחיד של הבערה שלו זה מים לא?בכל מקרה זה נכון שאינטרסים ופוליטיקה מונעים את הכניסה שלו, אבל יש גם הרבה בעיות תשתית, ובעיקר בעיה בטיחותית עם מיכל המימן....
פורסם 2007 במאי 118 שנים אני בעצמי רוכב על אופניים לכל מקום. אני לא מבזבז דלק, רק קלוריות מיותרות, ובונה לי מסלס על הדרך ;D
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר ^לההההההההההה מה אתה אומר... זו אחת התגובות המפגרות האלה שתמיד מופיעות ב YNET
פורסם 2007 במאי 218 שנים אני עשיתי משהו חכם: הגבהתי את הגלגלים האחוריים באוטו ועכשיו אני תמיד נוסע בירידה וצורך פחות דלק! שיטה אדירה! ;D
פורסם 2007 במאי 518 שנים אני עשיתי משהו חכם: הגבהתי את הגלגלים האחוריים באוטו ועכשיו אני תמיד נוסע בירידה וצורך פחות דלק! שיטה אדירה! ;DWhat a load of ****אם זה בכלל עושה משהו זה לצרוך יותר דלק, משום שדפקת את האווירודינמיות של הרכב ככה...אם דיברת בציניות אז סלח לי כי לא קלטתי אותה.
פורסם 2007 במאי 518 שנים אני עשיתי משהו חכם: הגבהתי את הגלגלים האחוריים באוטו ועכשיו אני תמיד נוסע בירידה וצורך פחות דלק! שיטה אדירה! ;Dאני אשכרה נחנקתי מצחוק כשקראתי את זה.
פורסם 2007 במאי 618 שנים אלו אלו יא עומואים חובבי טוסיקים קובניים מה אתם יורדים על רונן :screwy: ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?אחדשתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.