עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעת על Samsung 19" lcd 931BW

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 15:15:47

ik , סלח לי אבל אתה טועה ובגדול! המסך הספיציפי הזה 204wt של lg הוא פשוט טוב מאוד- אני יודע שהוא בעל פאנל tn וזה לא משהו אבל מכל המסכים בעלי פאנל tn הוא הכי איכותי שראיתי אי פעם!ואני מדבר מניסיון אני ראיתי אותו לפחות 1000 פעם , יש לחבר שלי אותו ולדוד שלי אותו והוא פשוט מעולה- מציד צבעים בצורה מדהימה- צבעים עמוקים, השחור והלבן פשוט מעולה, והאיכות מדהימה.. אין באמת אני לא אומר לכל מסך שהוא טוב אבל במקרה הספיציפי הזה אני חייב..

נדיר לשמוע דברים כאלה בפורום הזה,פו פשוט אוהבים לקטול מסכים אם TN ישר,במיוחד הguru lcd שישר בלי לראות מסכים קובע את דעתו כשהוא רואה TN.

וזו טעות ,יכול להיות שה LG באמת טוב,אבל רוב מסכי LG לא מציגים את מה שכתוב על הנייר,ולכן אמרתי עליהם את מה שאמרתי מקודם.

בכול אופן כבר הזמנתי את המסך שעליו נפתח התר'ד וראיתי עליו ביקורות ודעות מצוינות,לדעתי הוא שווה את המחיר שלו.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

br]פורסם בתאריך: 1.05.2007 בשעה 15:15:47

נדיר לשמוע דברים כאלה בפורום הזה,פו פשוט אוהבים לקטול מסכים אם TN ישר,במיוחד הguru lcd שישר בלי לראות מסכים קובע את דעתו כשהוא רואה TN.

וזו טעות ,יכול להיות שה LG באמת טוב,אבל רוב מסכי LG לא מציגים את מה שכתוב על הנייר,ולכן אמרתי עליהם את מה שאמרתי מקודם.

בכול אופן כבר הזמנתי את המסך שעליו נפתח התר'ד וראיתי עליו ביקורות ודעות מצוינות,לדעתי הוא שווה את המחיר שלו.

אתה מתכוון 931bw נכון? אל תשכח לחזור לפה ולהגיד את חוות דעתך על המסך ואולי איזה סקירה בדרך ;D

פורסם
  • מחבר

אין בעיה גבר.

פורסם

אתה בהחלט מוזמן לא לשמוע בעצתי אבל אל תגיד לי שלא ראיתי את המסכים הללו כי כן ראיתי ואף בדקתי את המסכים האלה

שום דבר אני לא אומר סתם, העיניין פשוט מאוד, עד שאתה לא רואה מסך איכותי באמת אתה לא יודע לשפוט

מהו מסך טוב ובנוסף אם איי פעם יהיה לך קלורומטר אז נדבר על בדיקה אוביקטיבית שלך.

פורסם

אתה בהחלט מוזמן לא לשמוע בעצתי אבל אל תגיד לי שלא ראיתי את המסכים הללו כי כן ראיתי ואף בדקתי את המסכים האלה

שום דבר אני לא אומר סתם, העיניין פשוט מאוד, עד שאתה לא רואה מסך איכותי באמת אתה לא יודע לשפוט

מהו מסך טוב ובנוסף אם איי פעם יהיה לך קלורומטר אז נדבר על בדיקה אוביקטיבית שלך.

תפסיק לתקוף אנשים כי לא לכולם יש את הכסף לקנות משהו איכותי הכי טוב שיצא- לפעמים צריך להסתפק במה שיש..

פורסם

הבעיה היא קניה של מכשיר פחות טוב במחיר יותר גבוה או מקביל,

בתקציב המקורי שהוא הציע הוא יכול ללכת בכיף על מסך עם פאנל VA שייתן לו את מה שהוא מחפש (8bit) זויות צפיה וכו.

פורסם

הבעיה היא קניה של מכשיר פחות טוב במחיר יותר גבוה או מקביל,

בתקציב המקורי שהוא הציע הוא יכול ללכת בכיף על מסך עם פאנל VA שייתן לו את מה שהוא מחפש (8bit) זויות צפיה וכו.

bagheera אני בן אדם שמאוד מעריך עזרה, ולכן אני מאוד מעריך אותך על העזרה שאתה נותן פה בפורום באמת לא התכוונתי להגיד את זה בצורה רעה או משהו רק להסביר לך את הבעיה של התקציב, אני מבין את הטענה שלך, רק הבעיה היא שאנשים שאוהבים מסך רחב (כמוני) לא יכולים לקחת ב 2300 דל כי זה יקר מדי אז צריכים להסתפק בtn טוב שעולה 1500 בערך אלא אם כן אתה מכיר מסך רחב איכותי בפחות מהדל :s05:

פורסם

ראיתי את ה 931C וזה מסך שממש נראה טוב ויש שיפור ענק מהדגמים של ה B (BF,BW,)

וגם בביקורות באינטרנט אפשר לראות שהרבה חושבים ככה

בכל מקרה לא מומלץ לקחת את ה SAMSUNG סדרה B כי הם ישנים

ובמיוחד שבאותו מחיר ולפעמים אפילו יותר זול יש את ה 931C שהוא טוב הרבה יותר

המסכים מסדרה B הם גם בהירים מאוד וקשה להסתכל עליהם רצוף

ובסדרה C זה תוקן והורידו קצת את הבהירות

עוד דבר שתיקנו זה המיקום המעצבן של המקשים ואי אפשר היה לדעת מה כל מקש עושה

אפילו שה 931C לא רחב כדאי לך ללכת לראות אותו אתה תראה שהוא טוב יותר מכל השאר

אני אישית החלטתי שזה המסך שאני קונה

פורסם

בגירה..אני חושב שמה שהרבה אנשים פה רוצים זה גם המלצות על מסכים שהם TN

למשל רשימה של איזה מסכים מבין הTN הכי מומלצים בטווח מחירים של 1000 עד 1800 נגיד

לעשות כזה דבר קבוע יכול לעזור לחצי לפחות ...

הרבה פותחים נושאים על הסכומים האלה גם ולא כולם מחפשים את הפאנאל הטוב

תחשוב על זה .

פורסם
  • מחבר

bagheera אני בן אדם שמאוד מעריך עזרה, ולכן אני מאוד מעריך אותך על העזרה שאתה נותן פה בפורום באמת לא התכוונתי להגיד את זה בצורה רעה או משהו רק להסביר לך את הבעיה של התקציב, אני מבין את הטענה שלך, רק הבעיה היא שאנשים שאוהבים מסך רחב (כמוני) לא יכולים לקחת ב 2300 דל כי זה יקר מדי אז צריכים להסתפק בtn טוב שעולה 1500 בערך אלא אם כן אתה מכיר מסך רחב איכותי בפחות מהדל :s05:

הנה בן אדם שבדיוק מבין את הבעיה שהייתה לי בבחירה.

יש אנשים שמחפשים מסכים רחבים 19" לקנייה מתחת ל2000 שייח,ואם הם מביאים כאן בפורום מסך אם פאנל TN אז ישר אומרים המסךהזה גרוע על תיקח,תוסיף 600 שקל ותיקח את ה2007WFP,אבל העניין הוא שלא לכולם יש תקציב ואין מה לעשות חוץ מלהתפשר על משהו פשוט יותר שלא בהכרח גרוע.

פורסם

כמה פיקסלים שרופים צריך להיות במסך כדי להחליף אותו ?של סמסונג ...

פורסם

אל תדאג ב SAMSUNG ו LG לא תמצא פיקסלים שרופים

פורסם

תמצא גם תמצא.. כל מסך יש את הסיכוי שלו לקבל פיקסלים שרופים

בעיקרון בארץ הם נותנים אחריות מ3 פיקסלים שרופים אבל אם זה במסגרת ה14 יום של הקניה תתעקש שיחליפו לך לחדש.

פורסם

בגלל ש ?

יש להן שם גדול ?

פורסם
  • מחבר

בSamsung יש פחות פיקסלים שרופים מאשר בLG זה בטוח,חבר שלי עבד בחנות מחשבים ואמר לי לא פעם שמגיעים אליו LG אם פיקסלים שרופים בכמויות.

וגם קראתי בכמה מקומות שלא חסר בעיות אם המסכים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים