עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעת על Samsung 19" lcd 931BW

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חוות דעת על המסך הזה ממישהו פו בפורום ,שיש לו את המסך הזה או שהוא ראה אותו בפעולה.

אם מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר אני אשמח.

אני מחפש מסך 19 אינץ רחב בתקציב של עד 1700 שקל שיהיה טוב למשחקים,סרטים וכול השימושים הרגילים.

אבל יש עוד כמה דברים ממש חשובים בשבילי:

בלי מריחות

חדות ועומק צבע( מומלץ 8ביט)

פאנל איכותי (אני יודע שהרוב במחיר הזה הם TN) אבל בכול זאת אני מחפש TN הכי איכותי שאפשר.

זויות נורמליות.

ומסך רחב.

בגדול אם יש מסך כמו המסך ‏CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI‎,רק 19 אינץ ,אני בטוח יקח כזה.

הבעיה שה19 אינץ של CMV הוא מסך בינוני.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראלי אחלה מסך

המחיר במיוחד

אני הולך לחנות לראות אותו היום

(כנראה שאני אקנה אותו גם )

פורסם
  • מחבר

תודיע בבקשה על ההתרשמות שלך מהמסך.

פורסם

מסך זול ובסדר, לא יותר

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת קצת יותר מידע על המסך,התרשמות מיקצועית.

פורסם
  • מחבר

בחייכם,מה אין עוד אף אחד שיכול לפרט לי על מסך הזה יותר?

אני צריך להזמין וחייב עזרה.

פורסם
  • מחבר

LG על הפנים,המסכים לא משהו,בעלי צבעים באיכות ירודה,בכלל המסכים שלהם מיועדים לקהל הלקוחות שלא מתכוון להשקיע במוצר אותו הוא קונה.

חוץ מזה הם מגיעים אם המון פיקסלים שרופים,שורה תחתונה אני לא הולך לקנות אותם מהרבה סיבות.

הדגם 204WT עוד אולי קצת שונה מכול השאר וגם לא ביותר מידי.

פורסם

אני מפחד מLG ...

הם על כל מסך שמים ניגודיות 2000 וזה אומר שמשו פה לא טוב...

וסמסונג לעומתם רוב המסכים 700 ...800

וה931BW הזה ראיתי שהוא 2000 אז זה נראה לי מסך מכובד

ראיתי את 931B אצל חבר הגרסא אולי הכי פשוטה של סמסונג וזה בהחלט לא מסך טוב

אבל לפחות במסך הזה אתה יודע מראש שקיבלת ניגודיות 700 וMS5

גם LG אגרסיביים מדי בפרסום שלהם לא יודע למה ישלי סלידה מהם

פורסם

2000 זה ניגודיות דינמית יש הבדל

גם לסמסונג יש ניגודיות דינמית קרוב ל2000 פשוט כל אחד רושם את זה איך שבא לו דינמית או סטטית

אם תשים לב לlg יש ניגודיות 3000 דינמית הוא לא סופר תסמסונג

עריכה:

זה המסך

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=17292&PHPSESSID=828f356b1ff336b9f63c972ccfd313da

פורסם
  • מחבר

שיהיה לו גם מיליון זה לא אומר כלום בגלל שזה דינאמי,חברות מנפחות את המספרים וזה הכול טריק שיווקי.

מה שכן משנה זה ניגודיות סטטית,שהם לא רשמו בכלל.

אין שום סיכוי ש 3000 זה ניגודיות סטטית כמו שאצל הסמסונג זה לא 2000.

פורסם

איך אפשר לדעת אם הניגודיות של מסך מסוים הוא סטטי או דינאמי ?

פורסם

צריך לחפש ביקורות באינטרנט אבל ניתן בנוסף להעריך על פי סוג הפאנל TN - הכי גרוע, לדוגמא המסכים של LG רשומים בתור 3000:1

אבל משיגים בפועל בקושי 500:1 למרות שהם מצוינים כ 700:1 סטטי בנתונים הרשמיים של LG.

החברות פשוט מנפחות בלי פרופורציה כי הם יודעות שלרוב האנשים אין ציוד לבדוק שהמסכים שלהם באמת מציגים

את הנתונים האלה, כאן אנחנו (HWZone) נכנסים יחד עם עוד אתרי חומרה גדולים בחו"ל בשביל להראות לכם באמת

מה הנתונים של המסכים הללו.

פורסם

אבל זה נכון שסמסונג לא מנפחים כמעט ?

אין להם הרבה מסכים של 2000

בטח שיחסית לLG

פורסם

ik , סלח לי אבל אתה טועה ובגדול! המסך הספיציפי הזה 204wt של lg הוא פשוט טוב מאוד- אני יודע שהוא בעל פאנל tn וזה לא משהו אבל מכל המסכים בעלי פאנל tn הוא הכי איכותי שראיתי אי פעם!ואני מדבר מניסיון אני ראיתי אותו לפחות 1000 פעם , יש לחבר שלי אותו ולדוד שלי אותו והוא פשוט מעולה- מציד צבעים בצורה מדהימה- צבעים עמוקים, השחור והלבן פשוט מעולה, והאיכות מדהימה.. אין באמת אני לא אומר לכל מסך שהוא טוב אבל במקרה הספיציפי הזה אני חייב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים