פורסם 2007 באפריל 2918 שנים זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...."People feel the music....No No, No No, No No No....[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש לי הרגשה שזה לא זה, אבל זה היחיד שעולה לי לראש: A Teens - To the music* ואל תעזו להוריד את הקובץ שהוא צירף! זה נסיון לשטיפת מוח שהוא מבצע!!!אני עד עכשיו בהלם ממה ששמעתי :errrr:
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים נו, זה זה:the verve - bittersweet symphonyלא בטוח אם זה הביצוע של הverve אבל זה השיר ב100%
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר אוקיי, אני מקווה שזה זה, מצטער על ההקלטה של הקול שלי, באמת זה זוועה.... :errrr:עריכה: תודה זה באמת זה!
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הלהקה לא מרוויחה שקל על השיר, הם סימפלו לטענת המנהל הקודם של האבנים המתגלגלות קטע ארוך מדי והוא לקח את הזכויות על השיר.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר איך קוראים לשיר הזה של מדונה? שמעתי בו את המילים האלה: Times goes down so slowly
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים למרות שאלו לא המילים הנכונות, שים לב לתוצאה הראשונה בגוגל:http://www.google.co.il/search?q=madonna+times+go+down+so+slowly
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מה לא קוראים לו ככה? זה hung up , בתוצאה הראשונה כתוב לך בפירוש "hung up lyrics by madonna" אתה קשה תפיסה או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.