פורסם 2007 באפריל 2918 שנים האם יש פה גיימרים ותיקים שהם גם תיכוניסטים, חיילים או סטודנטים? האם זה נורמלי לשחק בגילאים האלה, או שזה ילדותי?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לדעתי זה ילדותי. אני משחק כל הזמן ואני בן 24. מה לעשות, אני אוהב את זה וזה כיף לי. אבל אני יודע שזה ילדותי.מה OC, זה לא ילדותי? MODDING זה לא ילדותי. יש שיגידו שכל זה זה להתעסק בקקה(שטויות). לדעתי, כל אחד עושה מה שמעניין אותו. אבל אני עדיין חושב שזה קצת ילדותי.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ילדותי זה מה שיהיה לך כמוזר (לא בשיגרה), למשל אם אתה רואה אנשים בגילהי 20+ משחקים ופחות נערים אז תחשוב ש-20+ בגיל כזה זה לא ילדותי.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שטויות , סבא שלי משחק במחשב , מה קשור ילדותי.ילדותי זה לשבת על המחשב 9 שעות ביום אולי , כן.אבל אני מכיר מלא אנשים, שיש להם משפחה, עבודה ... וגם משחקים במחשב , בגילאים 20+ , 30+ ...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני בן 26, נחשב לבן אדם רציני (רציני מידי אפילו ...) ואני אוהב משחקי מחשב, זאת צורת בידור, בדיוק כמו טלוויזיה וקולנוע ומוסיקה, אין לזה שום קשר לגיל
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שטויות , סבא שלי משחק במחשב , מה קשור ילדותי. ילדותי זה לשבת על המחשב 9 שעות ביום אולי , כן. אבל אני מכיר מלא אנשים, שיש להם משפחה, עבודה ... וגם משחקים במחשב , בגילאים 20+ , 30+ ... מודה באשמה.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לדעתי זה ממש לא ילדותי, וזה בדיוק כמו כל דבר אחר שאתה עושה ואתה נהנה מזה.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני בן 26, נחשב לבן אדם רציני (רציני מידי אפילו ...) ואני אוהב משחקי מחשב, זאת צורת בידור, בדיוק כמו טלוויזיה וקולנוע ומוסיקה, אין לזה שום קשר לגיל
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ילדותי זה לא.זאת פשוט צורת חיים חדשה שנגרמת מכל ההתפתחות הטכנולוגית שצריך להתרגל אליה =)ובלי קשר זה גם מאוד תלוי את מי תשאל. אנשים שמתעסקים הרבה במחשבים יגידו לך שזה חלק מהחיים ואנשים שלא מתעסקים הרבה עם מחשב יגידו לך שאתה חסר חיים\ילדותי\whatever... לא שזה אמור לעניין אותך מה חושבים עליך. אם אתה נהנה מזה אז למה לא :]
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני לא בתיכון+ [בן 15] אבל אני חושב שכל אחד צריך לעשות מה שהוא אוהב נגיד אחותי משחק rct ואבא שלי גם באינטרנט [זה לא ניראה לי נחשב לשחק]כל אחד שיעשה מה שטוב לו.מסכים עם h0rN
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לדעתי זה ממש לא ילדותי, וזה בדיוק כמו כל דבר אחר שאתה עושה ואתה נהנה מזה.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לכל אחד יש תחביב שהוא אוהב.. יש כאלה שפשוט משחקים..כמו שיש כאלה אוהבים ללכת לקולנוע.. לראות טלוויזיה או לעסוק בנגרות בשעות הפנאי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.