עבור לתוכן

יש פה תיכוניסטים, חיילים וסטודנטים?

Featured Replies

פורסם

האם יש פה גיימרים ותיקים שהם גם תיכוניסטים, חיילים או סטודנטים? האם זה נורמלי לשחק בגילאים האלה, או שזה ילדותי?

• תגובות 61
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי זה ילדותי. אני משחק כל הזמן ואני בן 24. מה לעשות, אני אוהב את זה וזה כיף לי. אבל אני יודע שזה ילדותי.

מה OC, זה לא ילדותי? MODDING זה לא ילדותי. יש שיגידו שכל זה זה להתעסק בקקה(שטויות). לדעתי, כל אחד עושה מה שמעניין אותו. אבל אני עדיין חושב שזה קצת ילדותי.

פורסם

הילדות לא נגמרת לעולם :xyxthumbs:

פורסם

ילדותי זה מה שיהיה לך כמוזר (לא בשיגרה), למשל אם אתה רואה אנשים בגילהי 20+ משחקים ופחות נערים אז תחשוב ש-20+ בגיל כזה זה לא ילדותי.

פורסם

שטויות , סבא שלי משחק במחשב , מה קשור ילדותי.

ילדותי זה לשבת על המחשב 9 שעות ביום אולי , כן.

אבל אני מכיר מלא אנשים, שיש להם משפחה, עבודה ... וגם משחקים במחשב , בגילאים 20+ , 30+ ...

פורסם

אני בן 26, נחשב לבן אדם רציני (רציני מידי אפילו ...) ואני אוהב משחקי מחשב, זאת צורת בידור, בדיוק כמו טלוויזיה וקולנוע ומוסיקה, אין לזה שום קשר לגיל

פורסם

שטויות , סבא שלי משחק במחשב , מה קשור ילדותי.

ילדותי זה לשבת על המחשב 9 שעות ביום אולי , כן.

אבל אני מכיר מלא אנשים, שיש להם משפחה, עבודה ... וגם משחקים במחשב , בגילאים 20+ , 30+ ...

:) מודה באשמה.

פורסם

בוא תשחק r6 raven shield... כולם שם 20+ חלק גם 45 והרוב עם ילדים.

פורסם

לדעתי זה ממש לא ילדותי, וזה בדיוק כמו כל דבר אחר שאתה עושה ואתה נהנה מזה.

פורסם

אני בן 26, נחשב לבן אדם רציני (רציני מידי אפילו ...) ואני אוהב משחקי מחשב, זאת צורת בידור, בדיוק כמו טלוויזיה וקולנוע ומוסיקה, אין לזה שום קשר לגיל

פורסם

ילדותי זה לא.

זאת פשוט צורת חיים חדשה שנגרמת מכל ההתפתחות הטכנולוגית שצריך להתרגל אליה =)

ובלי קשר זה גם מאוד תלוי את מי תשאל. אנשים שמתעסקים הרבה במחשבים יגידו לך שזה חלק מהחיים ואנשים שלא מתעסקים הרבה עם מחשב יגידו לך שאתה חסר חיים\ילדותי\whatever... לא שזה אמור לעניין אותך מה חושבים עליך. אם אתה נהנה מזה אז למה לא :]

פורסם

סתם סטיגמה של ילדותיות,זה שטויות...

בחול אנשים מבוגרים משחקים מלא במחשב..

פורסם

אני לא בתיכון+ [בן 15] אבל אני חושב שכל אחד צריך לעשות מה שהוא אוהב נגיד אחותי משחק rct ואבא שלי גם באינטרנט [זה לא ניראה לי נחשב לשחק]

כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

מסכים עם h0rN

פורסם

לדעתי זה ממש לא ילדותי, וזה בדיוק כמו כל דבר אחר שאתה עושה ואתה נהנה מזה.

:xyxthumbs:

פורסם

לכל אחד יש תחביב שהוא אוהב.. יש כאלה שפשוט משחקים..

כמו שיש כאלה אוהבים ללכת לקולנוע.. לראות טלוויזיה או לעסוק בנגרות בשעות הפנאי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים