פורסם 2007 באפריל 2918 שנים פשש...הרבה המליצו על ספרות זולה...לא ראיתי היה סרט ממש ממש טוב לא זוכר תשם על שומר ראש של ילדה למישפחה עשירה מאוד, מישהו חטף תילדה ורוצה הרבה כסף, המשפחה מסכימה אבל בחילוף היה הסתבכות ובסוף היילדה לא חוזרת, השומר ראש יוצאה למסע אחרי חיפוש הילדה ובוסף הוא מגלה שהאבא לא שם בתיקים של הכסף כסף...ובסוך בסוך הוא מוצא את הילדה.... מישהו זוכר איך קוראים לסרט? הסרטים של טום הנקס מעולים! זהות סרט שמאוד אוהבתי! החלום המהיר בעולם זרט מעולה..... בחזרה לעתיד! חובה! ראיתי את כל הסרטים(3) לפני 4 שנים +- באצף! ישבתי מ10 בלילה עד 2! וזה היה כשהייתי בגיל 10+- מת לצעוק-סדרה חזקה ביותר! יורו טריף סרט ענק...... חומות של תקווה...... יש הרבה
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני אתן עוד תיאורים [כמה שאני זוכר], פשוט זה היה סרט ממש מש טוב! השומר ראש היה קושי, הילדה נתפסה כשהיא חזרה מישיעור פסנתר, היה לה כל הזמן דובי ובסוף הסרט השומר ראש התחלף עם הילדה(הילדה שוחררה בתמורה לשומר ראש)ד"א ספרות זולה זה סרט - דרמה/מתח/פעולה/קומדיה?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הוא מוגדר כסרט פשיעה/דרמה, אבל הוא גם מצחיק.http://www.imdb.com/title/tt0110912/http://www.rottentomatoes.com/m/pulp_fiction/[ltr]Fabienne: Whose motorcycle is this?Butch: It's a chopper, baby.Fabienne: Whose chopper is this?Butch: It's Zed's.Fabienne: Who's Zed?Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead. [/ltr]ותראה snatch!!
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים 300v for vendateמת לחיות 3הג'וב האיטלקימועדון קרבסנאצ'השתוליםאלפא דוגהמלך האחרון של סקוטלנדשר המלחמהאלה העיקרים שזכרתי עכשיו...השלושה הכי טובים ביניים... הה..קשההשתולים300מת לחיות 3 (מצפה בקוצר רוח ל-4 )
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מת לחיות 3 (מצווה בקוצר רוח ל-4 )אתה מצווה בקוצר רוח? OK...300harold and kumar-go to white castle ותאמינו לי שקומדיה כזאת הרבה יותר מהנה לראות מאשר סרט דרמה מדכא שזכה ב189947 אוסקריםin hell עם וואן דםThe Shawshank Redemption
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אתה מצווה בקוצר רוח? OK... 300 harold and kumar-go to white castle ותאמינו לי שקומדיה כזאת הרבה יותר מהנה לראות מאשר סרט דרמה מדכא שזכה ב189947 אוסקרים in hell עם וואן דם The Shawshank Redemption LOL תודה שהראתה לי את זה ואיך "ארנולד וקומר" זה דרמה?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני אתן עוד תיאורים [כמה שאני זוכר], פשוט זה היה סרט ממש מש טוב! השומר ראש היה קושי, הילדה נתפסה כשהיא חזרה מישיעור פסנתר, היה לה כל הזמן דובי ובסוף הסרט השומר ראש התחלף עם הילדה(הילדה שוחררה בתמורה לשומר ראש)ד"א ספרות זולה זה סרט - דרמה/מתח/פעולה/קומדיה?אני יודע למה אתה מתכוון, אבל לא זוכר את השם... הילדה היא בת של איזה שגריר, נכון?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים 3 זה מעט מידי כי יש כל-כך הרבה וכל סרט משפיע עליך בצורה אחרת קבר הגחליליות - 1988אקירה - 1988מומנטו - 2000סרטי פיטר ג'קסון (לא רק שר הטבעות)פרפקט בלו - 1998ועוד... ועוד... ועוד...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים LOL תודה שהראתה לי את זה ואיך "ארנולד וקומר" זה דרמה? אחי יש לך בעיות או מה? דבר ראשון זה הרולד ולא ארנולד דבר שני - אתה מצווה בקוצר רוח? OK... 300 harold and kumar-go to white castle ותאמינו לי שקומדיה כזאת הרבה יותר מהנה לראות מאשר סרט דרמה מדכא שזכה ב189947 אוסקרים in hell עם וואן דם The Shawshank Redemption
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ללא ספק השלושה הבולטים ביותרpulp fiction - פשוט יצירת מופת , גורם לך לרצות כל כך להיות הדמות בסרט(וינסנט)300 - בזכות הצילום המיוחד והסצינות המדהימות הוא נכנס לשלישיהלהציל את טוראי ראיין - ללא ספק סרט המלחמה הטוב ביותר שיצא אי פעם
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שליחות קטלנית 2 תמיד היה ותמיד יהיה הסרט שהכי אהבתי אי פעם.חומות של תקווה - בלי צל של ספק אחד הטובים ביותר שהיו על המסך הגדול (והקטן) אי פעם.בחזרה לעתיד 1 (בדיוק אתמול ראיתי אותו מטעמי נוסטלגיה שוב, בלי קשר לת'רד הזה)דוני דארקוספרות זולה, כלבי אשמורת, החשוד המיידי (!!)לוק סטוק ושני קנים מעשנים (סרט מצויין !!) וסנאצ' (כנ"ל)מטריקס 1 בלבד.kill bill 1להציל את טוראי רייאןפורסט גאמפ
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שליחות קטלנית 2 תמיד היה ותמיד יהיה הסרט שהכי אהבתי אי פעם.חומות של תקווה - בלי צל של ספק אחד הטובים ביותר שהיו על המסך הגדול (והקטן) אי פעם.בחזרה לעתיד 1 (בדיוק אתמול ראיתי אותו מטעמי נוסטלגיה שוב, בלי קשר לת'רד הזה)דוני דארקוספרות זולה, כלבי אשמורת, החשוד המיידי (!!)לוק סטוק ושני קנים מעשנים (סרט מצויין !!) וסנאצ' (כנ"ל)מטריקס 1 בלבד.kill bill 1להציל את טוראי רייאןפורסט גאמפאתה מודע לזה שזה סרט אחד שלם ובגלל הזמן הארוך שלו הוא נחצה לשניים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.