עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת לוח אם (וזכרונות מתאימים) למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה.

אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל).

דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC.

לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i.

ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועים והמהירות. ואח"כ חשוב גם יציבות ושדרוגיות לעתיד. השיקול של אם יש או אין SLI הוא משני יותר, לכן אמרתי שאני אשמח לקבל המלצות ללוחות מכל אחד מהסוגים, עם או בלי.

המון תודה!

פורסם

אם אתה לא צריך לא SLI ולא OC אז גם לוח פשוט כמו ABIT IB9 יספיק לך.

לוחות אם לא משפיעים על ביצועים באופן מורגש כמו מעבדים,זכרונות וכרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו כן מתוכנן SLI לעתיד הקרוב, והייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות לזה, וגם בשביל שדרוגים בעתיד הרחוק יותר. אבל OC באמת לא מתוכנן.

אם ללכת על SLI אז חשבתי על הלוח p5n32e של אסוס בשביל הצ'יפסט 680i.

אם לא אז חשבתי או על הקומנדו או על ה-p5b deluxe. בכל מקרה מדובר בלוחות של אסוס :)

אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם או הצעות אחרות אם יש למישהו.

אני רוצה קודם כל שהלוח יהיה יציב וחזק, ושלא יהיו צפויות בעיות ביוס למיניהן... קראתי כאלה סיפורי אימה על הסטרייקר אקסטרים שאני כבר מפחד. :-\

עריכה: שכחתי להזכיר, המעבד הוא c2d e6600 והזכרונות corsair ddr2 1066 cl5.

פורסם

כל הלוחות שנמכרים עכשיו מחברות נורמליות (לא ECS ודברים כאלה) הם יציבים ואמינים.

אם אתה רוצה SLI ולא מתכנן OC, אז הלוח הזה יספיק לך בהחלט - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16681

לפי ביקורות אין הבדל מורגש בביצועי ה - SLI על לוח 650I SLI לעומת לוח המבוסס על 680I.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים