עבור לתוכן

נמאס לי לחכות... 1950P VS 8600GTS תקציב : 1200 גג

Featured Replies

פורסם

תפסיק להמליץ אם אין לך מושג על מה שאתה ממליץ עליו!

זה כרטיס חלש בהרבה מהכרטיסים שאפשר להשיג בתקציב הזה והתמיכה שלו ב - DX10 היא סתם גימיק שיווקי שלא נתן כלום והסברתי למה כבר המון פעמים.

פורסם

מחיר מדהים! :o

עכשיו ה - X1950PRO כמעט יוצא מהתמונה, ההכי זול עולה 975 ש"ח.

פורסם

לפי הבאנצ' בfiring squad אין כזה הבדל גדול בין הכרטיסים, כמה FPS לכאן או לכאן, על מה יילך בנאדם שאוברקלוק לא מעניין אותו ?

פורסם

תפסיק להמליץ אם אין לך מושג על מה שאתה ממליץ עליו!

זה כרטיס חלש בהרבה מהכרטיסים שאפשר להשיג בתקציב הזה והתמיכה שלו ב - DX10 היא סתם גימיק שיווקי שלא נתן כלום והסברתי למה כבר המון פעמים.

לא נותן כלום היום אבל הבחור אמר שהוא משאיר את הכרטיס ל-3 השנים הבאות כך שאם אין לו תמיכה בDX10

בעוד כשנה וחצי שנתיים הוא לא יוכל לשחק בשום משחק חדש.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על כרטיס שתומך DX 10 אפילו עם הוא קצת פחות טוב מאחד של DX9 בגלל שבעתיד כל המשחקים יפעלו רק על DX 10 ואתה תתבאס שתתקע מאחור.

פורסם

לא נותן כלום היום אבל הבחור אמר שהוא משאיר את הכרטיס ל-3 השנים הבאות כך שאם אין לו תמיכה בDX10

בעוד כשנה וחצי שנתיים הוא לא יוכל לשחק בשום משחק חדש.

גם ה - 8600GT לא יחזיק שום משחק חדש ולא יהיה רלוונטי אז כי הוא חלשלוש.

פורסם

גם ה - 8600GT לא יחזיק שום משחק חדש ולא יהיה רלוונטי אז כי הוא חלשלוש.

מחזק.

כ.מסך חלש, לא משנה מאיזה דור, תמיד יהיה יותר גרוע למשחקים מכ.מסך חזק יותר מדור קודם.

פורסם
  • מחבר

אני מלבט בין 1950 PRO לבין 8600GTS...

אבל זה לא כזה משנה.. בכל מקרה המחשב שלי מריץ ויסטה לא הכי הכי :-\

וזה לא כזה משנה כי עד עכשיו שיחקתי כמעט תמיד משחקים ישנים אז אני לא חושב שתיהיה בעיה לשחק בעוד שנתיים OBLIVION למשל...

גם כמעט ולא רואים משחקים עם תמיכה ב DX10 (כמו הכרטיס פיזקה שאף אחד לא רוצה לקנות) שלא נדבר על משחקים ללא תמיכה ב DX9 !

טוב, עזרתם לי !

עכשיו מישהו מוכן להגיד לי אם המערכת שלי תגביל את 1950XT ? (ואל תציעו לי 8800GTS כי שוב, ויסטה לא רצה אצלי הכי הכי...)

פורסם

שטויות הדבר הזה עם DX 10 אתה עדיין תפעיל את רוב המשחקים קח משהו חזק וזהו יש היום בשוק מספיק משחקים על רמה שיחזיקו אותך עד לצבא ומלא משחקים שלא שיחקת בגלל הכרטיס הקיים

פורסם

לך על - X1800XT, הוא הכרטיס הכי טוב בתקציב שלך (1200 ש"ח).

אם אתה יכול להוסיף אז יש את ה - X1950XT 512MB בתוספת של 210 ש"ח שיהיה מעל ומעבר למה שאתה צריך.אני לא חושב שהמערכת שלך תגביל באופן משמעותי אבל יהיה מאד מומלץ לשדרג זיכרון ל - 2GB.

פורסם

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8600_gts_preview/default.asp

פה אפשר לראות שההבדלים הם קטנים. אם כבר הם לטובת ה 8600GTS.

מאחר וההבדלים הם דיי קטנים אני לא רואה סיבה לא ללכת על הכרטיס הכי חדש עם הטכנולוגיה המתקדמת יותר- ה 8600GTS.

פורסם
  • מחבר

לשדרג ל2 ג'יגה אני לא צריך ובדקתי את זה ! היום במשחק הכי כבד ששיחקתי על המחשב שלי (BF2)

אפילו כשמתי על ההגדרות הכי גבוהות הוא לא עבר 1.1 !

ועוד מישהו יכול להגיד לי שהמערכת שלי לא תגביל את 1950XT , אני פשוט רק רוצה ליהיות בטוח...

ולזה שרשם מעליי : ברוב המקרים הם כמעט אותו דבר למקרה אחד או שתיים (בעיקר באוליביון) שבאמת 8600 לוקח אבל אל תשכח שזו גרסת OC

ולאור זה שעל ויסטה אני אקבל כ 20% פחות ביצועים אני כבר מסיק לבד שזה לא שווה את זה...

ויש משהו שאני לא מבין, נכון כולם שונאים את הכרטיס פיזקה בגלל שכמעט ואיןם משחקים לזה (כרגע),

אז למה לא שונאים את DX10 שכרגע אין לו בכלל משחקים וגם המשחקים שעתידים לצאת ולתמוך בו לא יהיו יותר מ 10 ...

אה, וגם אם המחשב שלי לא יגביל את 1950XT 512M אז ישמצב אני מביא אותו במחיר של 8600 ~

עריכה: תסתכל ב COMPANY OF HEROS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים