עבור לתוכן

מסכים ורזולוציות- עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מסך 17 אינץ' ואני חושב אולי לקנות מסך חדש עם המחשב ההחדש שלי... אמרו שלי שרק ככה אני יוכל לשחק ברוזולציות גבוהות במשחקים ושאחרת עדיף לי במקום 8800 לקנות 8600... איזה גודל כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? (תקציב למסך של עד 2500 ש"ח).. אולי כדאי לי לקנות בחו"ל? קצת מידע בבקשה :)

- עריכה: כמו שאמרתי יש לי כרגע 17 אינץ' ואם אני לא קונה מסך חדש אני קונה 8600 ואם אני כן קונה זה 20 אינץ' וזה 8800... ההבדל במחיר יהיה של בערך 3000 שקל.. שווה לי בכלל?

תודה 8)

פורסם

לדעתי בעיקרון הרזולוציות הגבוהות יפעלו לך נורמלי בשנה \ שנה וחצי הקרובה בלבד. לאחר מכן במחשב הנוכחי תצטרך להשתמש במשחקים ברזולוציות נמוכות. אמנם עדיין תהנה מרזולוציות גבוהות במחשב עצמו בלי המשחקים. בכל אופן אם אתה קונה מסך מחשב של 20 אינץ' זה השקעה להרבה זמן הוא לא ייעלם לך תוך שנתיים ואפילו שלוש ואולי גם ארבע... אתה תישאר איתו ותהנה ממנו מאוד מאוד כי זה 20 אינץ' LCD שנותן לך רזולוצייה גבוהה... לדעתי לך על DELL. אגב מומלץ מאוד ה8800GTX או מינימום 640MB. אם אתה יכול תעשה טובה לעצמך ותחכה לR600 אולי הם ייתנו לך פתרון הרבה יותר טוב מהN80 של NVIDIA....!

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל תודה על התגובה... אבל לא ממש הבנתי מה הדעה הסופית שלך.. לקנות מסך חדש או לא?

8800 GTX עם 640 MB יעלה איזה 2500 שקל לא?

פורסם

לדעתי תקנה מסך של דל בגודל שאתה רוצה ותחכה עם הכרטיס מסך עד שיצא R600 ואז תקנה

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי על זה אבל הבעיה היא שכרגע יש לי את ה5200 ואם אני לא קונה כרטיס מסך חדש עם המחשב הזה אני לא ממש יוכל לשחק משחקים חדשים...

פורסם

זה תלוי בך חבר, אתה יכול לחכות ולקנות R600 או 8800 במחיר הרבה יותר זול שתהיה תחרות, בינתיים אין אז עדיף לחכות קצת ולקנות מסך איכותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים