פורסם 2007 באפריל 2618 שנים היי אנשים.. יש לי כרגע את המחשב הזה : AMD 64bit 3500MSI K8Neo PlatiniumGskill 512X2ATi X850 עכשיו אני רוצה להתקין vista פעם אחרונה שניסיתי , הבנתי שמשחקים על ויסטה צריכים יותר מגיגה זכרון.בכל מקרה , הבעיה שלי שאין לי מושג (לא זוכר) איזה זכרונות יש לי במחשב.. אם הם533hz יותר או פחות... חשבתי אולי תדעו לפי המעבד\לוח אם איזה זכרונות יש לי או איזה זכרונות אני יכול לקנות כדי לקבל 2 גיגה512 כפול 4. ואם בכלל הלוח תומך בזה.אני לא רוצה להשקיע יותר מידי , למרות שכסף זאת לא בעיה.. אז תמליצו... תודה!נ.ב - התקנתי sandra והיא לא זיהתה את הזכרונות .. פירקתי את המחשב ולא ראיתי את הדגם שלהם...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר טוב , האמת שקצת מוזר לי אבל זהPC32006-3-3-2זה אומר שזה אפילו לא DDR2 נכון? עכשיו השאלה היא אם כדאי לי לקנות עוד זוג בסגנון הזה? (לא חושב שיש עוד זכרונות כאלה בדיוק אז היתי שמח לשמוע על הצעות דומות)או שפשוט לקנות 2 גיגה זכרון DDR2 . והאם הלוח בכלל תומך? (דגם הלוח בהודעה הראשונה)
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים זה שזה לא DDR2 ידעו כולם,רק רציתי לדעת באיזה מהירות הזכרונות.בכל מקרה,הלוח שלך לא תומך DDR2 ואם תחליף אותו תתטרך להחליף זכרונות/מעבד/לוח ואז כבר כדי להחליף את כל המחשב.תקנה זכרונות 512X2 פשוטים שהם DDR400 - כמה שיותר זול/אחריות יותר ארוכה = יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.