פורסם 2007 באפריל 2618 שנים שהוא צריך לעשות כושר. אני מבחינתי זה מאוד טוב כי אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב דולרים, אבל בראיה הכללית זה מאוד גרוע.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אתה מדבר על חוזה פשוט אבל לא כל בעלי הבתים עושים חוזה כזה בחוזה הוא יכול לירשום שהוא יכול להודיע חודשים לפני ולעלות תמחיר ודברים בסיגנון אם כל הארץ היתה מנוהלת רק לפי חוזים פשוטים היו הרבה פחות עורכי דין בפועל יש הרבה סוגי חוזים ומבחינת בעל הדירה הוא גם יכול לכתוב שאם הדולר ירד מעל סכום מסוים עוברים לשקלים בסכום קבוע וככה לא לידפק כמובן שזה תלוי בביקוש ויצא יש אבדל בין תל אביב לבאר שבע שטויות, חוזה כזה מקנה בעצם זכויות חד-צדדיות לבעל הדירה ללא הצדק כלשהו. אם זה יגיע למשפט אף שופט נורמלי לא יקבל את זה.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר שטויות, חוזה כזה מקנה בעצם זכויות חד-צדדיות לבעל הדירה ללא הצדק כלשהו. אם זה יגיע למשפט אף שופט נורמלי לא יקבל את זה.אני לא עורך דין ככה שהניסוח שלי גרועה אבל ראיתי כבר חוזים מוזרים שחלקם אולי חוקים וחלקם לא אבל ברמת עיקרון בעל הדירה יכול ליקבוע בחוזה תקופות שכירות קטנות יותר וכל כמה חודשים לחדש תשכירות לפי תנאי השוק כמובן שזה יעיל רק באזורים אם ביקושים גבוהים כמו תל אביב לדוגמה
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אני לא חושב שיש בעיה חוקתית עם סעיף שקובע שבעל הדירה יכול לשנות את תעריך השכירות בהתראה של חודש, בדיוק כשם שקיים סעיף דומה לגבי עזיבה של הדירה/"עיזובו" של השוכר - בהתראה של חודש.. זה סעיף סטנדרטי למדיי.. לדעתי.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים הסיבה שאני חושב שזה לא חוקי היא פשוטה: ברגע שמכניסים סעיף כזה לחוזה אין בו טעם. זה כמו להגיד שבעל הבית יכול להעיף אותך בהתראה של חודשיים אלא אם תסכים להעלאה בשכר הדירה. ברגע שאתה מסכים להעלאה זה כאילו כבר חתמת על חוזה חדש, אז מה הטעם בחוזה הקודם?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יש הרבה בעלי דירות שמכניסים סעיף בחוזה שמאפשר פתיחת החוזה ברגע שהדולר יורד/עולה מעל X
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים כי יש לך מוח של ציפור ואתה לא חושב על העתיד, כמו ההצהרות הפופוליסטיות של עמיר פרץ - "אלף דולר שכר מינימום!!!!11"בקצב שהדולר ממשיך לרדת, יש מצב די טוב שהוא גם יעמוד בהבטחה שלו עד סוף הקדנצייה....כיום זה עומד על 3710.. לא חסר הרבה..
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יש הרבה בעלי דירות שמכניסים סעיף בחוזה שמאפשר פתיחת החוזה ברגע שהדולר יורד/עולה מעל Xאמרתי כבר שאני לא כלכלן ולא עו"ד, אבל אני עדיין בספק אם זה יעמוד במבחן משפטי.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אם חתמת על החוזה הזה אז כן, הוא יעמוד במבחן בית המשפטזה גם סעיף מאוד לגיטימי
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים לא חסרים חוזים שבמעמד חתימת החוזה שני הצדדים הסכימו עליו וכשהיו חילוקי דעות בית המשפט ביטל את החוזה בטענה שהוא לא חוקי. זה כמו להחתים מישהו על חוזה עבודה שבו הוא מסכים לקבל פחות משכר מינימום.על הלגיטימיות של הסעיף הזה אני מפקפק, זכותי - לא?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים חוזה לא גובר על חוקאם מישהו חתם על חוזה עם שכר נמוך ממינימום, אין לו תוקףאבל מה לעשות שלפתוח את החוזה בירידות/עליות חדות של הדולר לא מנוגד לחוק?שים לב שצד אחד נועד גם להגן עליך
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מי שחותם על חוזה דולרי מקבע שער מינימום שמתחתיו אי אפשר לרדת.כל דבר שנכנס לחוזה בהסכמת שני צדדים (או יותר) ואינו מהווה הפרה של החוק תקף בבית משפט.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר לא חסרים חוזים שבמעמד חתימת החוזה שני הצדדים הסכימו עליו וכשהיו חילוקי דעות בית המשפט ביטל את החוזה בטענה שהוא לא חוקי. זה כמו להחתים מישהו על חוזה עבודה שבו הוא מסכים לקבל פחות משכר מינימום.על הלגיטימיות של הסעיף הזה אני מפקפק, זכותי - לא?נתנו לך תשובה על זה כבר אבל אני ירחיב תיראה שאתה חותם על חוזה מול ספק אינטרנט בהרבה מיקרים רשום שהוא יכול לעלות תמחיר אחרי תקופה מסוימת והרבה פעמים זה קורה אחרי איזה מיבצע גם אחי שהוא בעל עסק קטן רושם בחוזי עבודה (אחזקות ופיתוח גינות)אפשרות לעלות את מחיר השרות אחרי הודעה מסודרת ובהסכם כמובן מקבל השרות יכול לא להסכים לזה ויש לו מספיק זמן לימצוא גנן אחר במיקרה שהוא לא מוכן לשלם יותר עכשיו אני חושב שזה הגיוני ביותר שבעלי דירות יעשו אותו דבר אם נניח הודעה של חודשים מראש סך הכל זה המשכורת שלהם וזכותם ליקבוע את מחיר השכירות כל עוד זה לא מהיום למחר
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים חוזה עם ספק אינטרנט הוא לא חוזה מחייב, אפשר להתנתק מתי שרוצים אז אין בעיה שהוא יעלה את המחיר.דרך אגב, אני לא שמעתי על מישהו שהחתימו אותו על חוזה כשהוא התחבר לאינטרנט.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים טוב קרירין, חלאס לזיין במוח, זה מאוד נחמד שיש לך נסיון עם חוזים של ספקיות אינטרנט וגננים, אבל אנחנו מדברים כאן על חוזי שכירות , ובפועל ב6 מתוך 8 הדירות (ספרתי!) שגרתי בהם בשכירות בשנים האחרונות השתמשנו בחוזה שכירות סטנדרטי שקונים בקרביץ תמורת כמה שקלים, בלי יותר מידי סעיפים זדוניים ובלי שום דבר כמו מה שאתה מקשקש עליו, ואם זה נכון לגבי אני די בטוח שזה נכון לגבי הרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.