פורסם 2007 באפריל 2618 שנים הדולר לא עוצר: 4.004 שקליםיום חמישי, 26 באפריל 2007, 9:08 מאת: טל לוי, TheMarker.comמתקשים לעמוד ביעד האינפלציה (Shutterstock)זהו שפל של יותר מ-6.5 שנים. כלכלנים: לעצור עם הפחתות הריבית שלא יועילו. שלמה מעוז: הריבית בישראל צריכה להיות עד 2%http://news.walla.co.il/?w=//1097152אני אישית חושב שהדולר היה מנופח באופן מוגזם כמה שנים ואני מעריך שהוא יתחיל ליתיצב שהוא יתקרב ל3.5 השאלה הגדולה זה אם תיהיה השפעה על מחירי הדירות ואם דברים שבדרך כלל תומכרו בדולרים יתומחרו סוף סוף בשקלים בכל מיקרה אני די מרוצה כי החיסכון שלי בשקלים עריכה ע"י RK: תיקנתי את הכותרת, יש גבול להתעללות.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אין מצב שהוא יגיע ל3.5.הוא כנראה יירד עוד, אבל לא ל3.5...והכותרת עושה לי כאב ראש.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מתכון לבלאגן..הדולר יורד יותר מידי מהר..אנשים יתחילו לקנות בתים והופ קיץ מלחמה והדולר יקפוץ ל5 שקל...לטעמי הוא יורד מידי סוג של אשלייה...עדיף שלא יירד יותר מידי כי זה ידפוק יצואנים בגדול...שישאר בין 3.80-4.20
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אני לא בדיוק כלכלן או משהו, אבל אנחנו לא אמורים לרצות שהדולר ירד והשקל יתחזק? למה בנק ישראל רוצה לחזק את הדולר?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים המסחר נערך בדולרים. אם הדולר צונח בחצי שקל תוך חצי שנה, כמו שקרה לאחרונה, היצואנים נדפקים בגדול (למרות שהצרכן מרוויח)אני אישית קניתי דולרים, מתכנן לטוס לחו"ל בקיץ. קניתי 500 דולר, ואולי אני אקנה עודזה בדיוק הזמן לקניות מאיביי או ארה"ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.