פורסם 2007 באפריל 2618 שנים לא בידיוק חוסמיםאלה, מיתקשרים וההורים או בעלי החשבון, מודיעים על חסימה.מה שמעצבן, שדפקה עכשיו הם ניזכרים במכה לעשות את זה.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר people get back to the subject.yes it's funny, but it's also very serious and though I think it's unlikely this will bother anyone, it does show signs of what's to come...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים נו בסדר, אם המנוי מבקש שיחסמו אז מה אתה רוצה? שיפנו את כל התעבורה לsex.com?!
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר no it's not blocked if the user requests it, but it's blocked by default, unless the user specifies other wise...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים נו סבבה, אני לא מבין מה הבעיה, אם אתה כל כך רוצה לראות סקס בצ'יקמוק הזה שנקרא טלפון נייד, במקום להשיג משהו אמיתי, ואם אתה בגיל המתאים אתה יכול לבקש מהם לפתוח את זה.זה דווקא עדיף מאשר זה פחות לכל מען דבעי.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר [ltr]can't you read or have you just not bother?[/ltr]I think it's unlikely this will bother anyone, it does show signs of what's to come...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים חסר לי מה לעשות בחיים חוץ מלראות את אווה אנג'לינה/קריסטל סטייל/טיפני טיילור/מי שלא תהיה על מסך של 1.8"? רק בדקתי אם זה עובד.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים [ltr]can't you read or have you just not bother?[/ltr]אולי אם תתחיל לכתוב בעברית אני אתייחס אליך פה יותר ברצינות...זה לא אומר כלום על מה שיבוא.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים עדיין לא הבנתי איך לעזאזל חברות הסלולאר מתכוונות למנוע ממני לגלוש לאתרי פורנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.