פורסם 2007 באפריל 2518 שנים שלום,רציתי לדעת האם סוגי הפאנלים בטלווזיות LCD זהים לאלו שבמסכי המחשב (TN, VA, IPS וכו')...? אם כן, מהו הפאנל הכי מתאים לצפייה בעיקר בתכני טלוויזיה? אשמח למענה מהיר מכיוון שהורי, בבורותם, כבר הזמינו טלוויזיה בלי התרשמות מעמיקה למדי מעבר למצגת שהוצגה בחנות והיום בערב אני צריך להגיע להתרשמות נוספת... תודה.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים לפי מה שאני זוכר מהכתבה באתר הם זהים ובדרך כלל זה לא TN בטלויזיה בגלל הגודל..
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר טוב בינתיים ההזמנה הוקפאה... :-\ולא הבנתי את התגובה הנ"ל? מה זתומרת הם זהים? הפאנלים? יש טלוויזיות עם פאנל IPS או VA?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים טלויזיות LCD "נורמליות" בגדלים כולל ומעל 26" מגיעות עם פאנלים מסוג VA או IPS, אין טלויזיות גדולות עם פאנל TN.לגבי איזה סוג פאנל יש בדגם טלויזיה ספציפי, הנושא פחות מפותח מאשר במסכי מחשב למרות שניתן לעיתים לברר פאנליםשל טלויזיות מותג אבל טלויזיות כמו שמוכרים בארץ של Pilot, Spectre, Fusjicom וכו אני לא מאמין שתמצא במאגריםכדוגמת http://flatpanels.dk/panels.php.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר כן, חיפשתי באתר הזה, בלי הצלחה באמת. אוקיי, אם לדייק הדגם שהוריי הזמינו הוא LC-37SA1E של שארפ... לא מצאתי מידע ספציפי לגבי הפאנל בדגם הזה אבל ראיתי שבדגם GA9E, גם כן של שארפ ושמתומחר יותר יקר, ישנו פאנל שנקרא (a-si TFT) Advanced Super View LCD. עשיתי חיפוש ומסתבר שהפאנל הוא מסוגTN Film... http://www.tftcentral.co.uk/speccontent.htm (תחת panel types - ASV) אז מסתבר שגם יצרניות LCD נחשבות כמו שארפ משווקות טלוויזיות TN, למרבה הצער. במחיר הזה היה אפשר לצפות למשהו יותר טוב לא?'כל מקרה, מן הסתם גם בדגם היותר זול שהוזמן המצב יהיה זהה במקרה הטוב... אז אפשר המלצה לדגמים טובים עם IPS/VA עד 12K נגיד? מחיר גמיש אם יש משהו איכותי במיוחד.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים ASV זה לא בדיוק TN.כאשר זה מגיע לטלויזיות LCD עדיף ללכת לחנות ולראות במו עינך כי שם בניגוד למסכי מחשב יש מבחריחסית טוב וניתן להיתרשם.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר נו כן, הבעייה היא שהתרשמתי שכולם נראים על הפנים... אז מה ASV יכול לתת איכות תמונה דומה לפאנלים של VA/IPS? יש הבדל כלשהוא בצפייה בשידורי טלוויזיה בין סוגי הפאנלים השונים?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים בזמנו היה הבדל שייחד את הטלויזיות של שארפ בכך שהפאנל הגיע ברזולוציה טבעית מיוחדת של 960X540 שאיפשרההצגת שידורי טלויזיה רגילים (PAL) באיכות טובה יותר מאשר טלויזיות LCD בעלות רזולוציה גבוהה יותר אךלדעתי זוהי טעות לקנות טלויזיה שכזו כאשר רוב היתרון של LCD מצוי בתכני HD ואילו לטלויזיה רגילה עדיפה פלאזמה.כיום שארפ משווקים טלויזיות עם רזולוציה סטנדרטית אך משתמשים בפאנלים שלהם מסוג ASV, אתה מוזמן לקפוץ ל BestBuyשם ניתן לראות מסכים של שארפ מול טלויזיות של טושיבה אשר מגיעות בדרך כלל עם פאנל P-MVA וטלויזיות של LG שמגיעותעם פאנלים מסוג S-IPS.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר תודה, אני אעשה את זה.אתה יכול לתת לי אולי שם של דגם טוב או שניים לבדוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.