עבור לתוכן

VP930B מול VP930 - הבדלים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) :)

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

אין הבדלים טכניים כלל, לאחד יש מסגרת כסף ולשני מסגרת שחורה.

ההבדלים הם בין גירסאות המסך השונות ה VP930 וה VP930-3, על ההבדלים בניהם כתבתי ביקורת בפורום

שאתה מוזמן לחפש, בכל מקרה היום ניתן להשיג רק את ה VP930-3 והוא מוצלח מאוד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי. את נושא הצבע הבנתי לבד, רק רציתי לוודא כי אין עוד הבדלים. תודה.

כבר קראתי את הביקורות על המסך הנ"ל שלך - מקצועית מאוד (לפי מה שנראה לי, אני לא מבין הכי בעולם), ומאוד אינפורמטיבית.

פורסם

OMG...

בעקבות קריאת הכתבה שמתי לב שהיה לי VP930 "קלאסי" והחליפו לי לרגיל... בהסתמך על מדבקת הenergy star.

איך אפשר לבדוק בוודאות?

סה"כ אבל לא שמתי לב למריחות/קורונה ומאז שקיבלתי את המסך הנוכחי הספקתי לסיים את FEAR וCOH... איכות תמונה מעולה סה"כ.

פורסם

שמתי לב שהגרסא האחרונה של מסך vp930 מגיע עם יחס ניגודיות של 1 ל 1300 (שיפור לעומת 1 ל 1000). האם גם איגות הפאנל שונתה ?

פורסם

הפאנל של ה VP930 אכן שונה מ M190EN03 V2 שהיה בגירסה ה"קלאסית" ל M190EG01 V0 ב VP930-3

וכפי שניתן להבין מהביקורת שלי אכן יש שוני בין הפאנלים כאשר החדש יותר מציג יחס ניגודיות עדיף

אך בנוסף כמות מסוימת של קורונה.

בנוסף למדבקת ה Energy Star שלא קיימת ב VP930 ה"קלאסי" ניתן לקרוא בבירור מאחורי המסך כי הדגם

הינו VP930-3 ולא VP930 כמו כן מועד הייצור בדרך כלל מאוחר מיולי 2006.

פורסם

שמתי לב בזמן האחרון שהמסך שלי מסרב להתכבות אחרי 5 דקות ללא שימוש (עפ"י ההגדרות בPower options בControl Panel)... אני חושב שהבעייה הופיעה רק אחרי שהחליפו לי את המסך. יכול להיות שזה קשור?

מישהו יכול לעזור לי עם זה?

פורסם

הפאנל של ה VP930 אכן שונה מ M190EN03 V2 שהיה בגירסה ה"קלאסית" ל M190EG01 V0 ב VP930-3

וכפי שניתן להבין מהביקורת שלי אכן יש שוני בין הפאנלים כאשר החדש יותר מציג יחס ניגודיות עדיף

אך בנוסף כמות מסוימת של קורונה.

אתה יכול לתאר כאחד שביקר את המסך (הגרסה החדשה VP930 - 3 ) עד כמה הקורונה רצינית ונראית לעין בשני תחומים:

משחקים וסרטים(אפשר לתחום ביחד אני חושב)

ולשימושי גלישה, תוכנות IM, וכו'

תודה מראש

פורסם

לא נראית במשחקים/סרטים אך יכולה להופיע בעת גלישה לעיתים כאשר גוללים דף מהירות כמו הפורום הזה לדוגמא.

זה לא משפיע תכלס כאשר מסתכלים על אתר אך בעת גלילה זה יכול לקפוץ לעיתים, בשורה התחתונה

זה כמעט חסר משמעות לחלוטין ולא מפריע.

פורסם

לא נראית במשחקים/סרטים אך יכולה להופיע בעת גלישה לעיתים כאשר גוללים דף מהירות כמו הפורום הזה לדוגמא.

זה לא משפיע תכלס כאשר מסתכלים על אתר אך בעת גלילה זה יכול לקפוץ לעיתים, בשורה התחתונה

זה כמעט חסר משמעות לחלוטין ולא מפריע.

מעולה, זה מה שרציתי לשמוע.

מכיוון שלא יזדמן לי לראות את המסך לפני קנייה אני מסתמך רק על ביקורות ודעות...בינתיים נראה לי שאין הסתייגות ואני יהיה מרוצה(הרבה בזכות הפורום)

תודה. :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים