עבור לתוכן

כל מעריצי בבילון 5 להתעורר מהתרדמת

Featured Replies

פורסם

סדרת הדרמה\מדע בדיוני הגדולה בכל הזמנים חוזרת... בערך, ביולי יוצא סרט ל DVD, זה בעצם שלושה סיפורים בסרט אחד.

יותר פרטים תוכלו למצוא כאן: http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=7211

והזמנה מוקדמת מאמאזון (שדרגת המכירות של הכותר הספציפי הזה מעמיד אותו במקום 47! 8! נכון לרגע זה) אפשר לבצע כאן:

http://www.amazon.com/Babylon-5-The-Lost-Tales/dp/B000PHX8RA/ref=sr_1_2/102-9887040-1675361?ie=UTF8&s=dvd&qid=1177459085&sr=8-2

אני כבר בצעתי הזמנה מוקדמת, יש עוד שפוטים של בבילון 5 שמזמינים?

לא לשים לב למחיר בתמונה, הכותר עולה $17 סה"כ (לא כולל משלוח)

b5moviebv8.jpg

פורסם

הזמנתי :funn:

הלוואי שיגיע כבר.

פורסם
  • מחבר

Amazon.com Sales Rank: #6 in DVD

סדרה שנגמרה לפני יותר מעשור, אין פרסומות, ה DVD שלושה חודשים מאיתנו וכבר מקום 6?

:yelclap:

פורסם

ראיתי את הסידרה, הייתה מעולה, את הסרטים ממש לא אהבתי - סתם חליבה של כסף.

פורסם
  • מחבר

איך לא אהבת את הסרטים? הרי הם חלק מהסידרה, הם מקשרים בין עונות ובין Babylon 5 להמשך (שהופסק) Crusade

פורסם

את CRUSADE כבר לא ראיתי, ראיתי סרט אחד או שניים שהיו ממש משעממים, הסרטים היו כל כך חשובים לעלילה ?

פורסם

whooopyyyyyyyyyyyyy

פורסם

האמת שאף פעם לא ראיתי את הסדרה ::)

פורסם

מישהו יכול בבקשה לתת סיכום קצר על מה הסדרה הייתה בלי להרוס למי שלא ראה?

פורסם
  • מחבר

את CRUSADE כבר לא ראיתי, ראיתי סרט אחד או שניים שהיו ממש משעממים, הסרטים היו כל כך חשובים לעלילה ?

הם back story, למשל הסרט הראשון In the Beginning מספר את העלילה של המלחמה בין בני האדם למינבארי, איך הכל התחיל ולמה המלחמה הסתיימה שהמינבארים נכנעו.

הסרטים 2-3 היו מעין פרקים ארוכים, סתם נחמדים אבל לא משהו קריטי.

והסרט האחרון A Call to Arms חיבר בין B5 ל Crusade.

האמת שאף פעם לא ראיתי את הסדרה ::)

אתה בן אדם שפל :-*

מישהו יכול בבקשה לתת סיכום קצר על מה הסדרה הייתה בלי להרוס למי שלא ראה?

ואוו זה דבר קשה, הסידרה בעצם באה בזמן הנכון, עד שהיא הגיע המדע הבדיוני השולט בטלויזיה היה Star Trek, ובזמן ש Babylon 5 פרץ היה Deep Space 9 שהייתה סדרה יחסית יבשה ומשעממת.

בבילון 5 הייתה הסדרה הראשונה שאימצה את טכנולוגיית ה CGI לטלויזיה (פרקים שלמים עם אפקטים CGI).

הסידרה היא כמו סיפור בעל 5 חלקים:

היא בין הסדרות הראשונות שלקחה את הרעיון שתראה משהו בפרק הראשון של העונה הראשונה ותמצא את התשובה עליה בפרק 22 בעונה הרביעית.

היא עשויה כל כך יפה, היום האפקטים נראים ממש מיושנים אבל הסיפור, הדמויות, העלילה... פשוט מדהים!

פורסם

אם כבר קראת לי שפל, אתה כל כך רוצה שאני אתנחל אצלך בבית ברגע שתקבל את הDVD? :smile1:

פורסם

קודם כל, אני אציין שלדעתי זו הסדרה (מד"ב או בכלל) הטובה ביותר שאי פעם יצאה למסך הקטן.

אחרי שראיתי אותה בכלל לא הבנתי מה אחרים מצאו בכלל אי פעם ב star trek למיניהם

(ומאז שיצאה ל DVD אני רואה אותה שוב מהתחלה עד הסוף, פעם בכמה זמן)

בכללי זו סדרת מד"ב על תחנת חלל גדולה שהוקמה על מנת לאפשר סחר בין הגזעים השונים

ובעיקר על מנת שיהיה מקום מפגש לנציגים מהגזעים השונים (מעין שגרירות)

זה נשמע משעמם כשעל פניו, למשל כמו סטאר טרק - deep space 9

ההבדל הוא שכאן הסדרה נבנתה מההתחלה ועד הסוף מסביב לסיפור ציר מרכזי, שאת עלילתו אני מעדיף לא להסגיר

בכללי הסיפור המרכזי הוא מלחמה בין האור לחושך

יש הרבה אנשים שטוענים שיש המון דמיון בין בבילון 5 לשר הטבעות

http://www.numenore.com/articles/?p=145

מאמר מעניין, ממליץ למעריצים לקרוא

@2004

בכל מקרה, אני מזמין, מקווה שלא להתאכזב, שלא ייוצר איזה מקרה בדומה לסרט ההוא על הריינג'רים הצעירים שהיה בזיון מעל ומעבר

את קרוסייד (סדרת ההמשך הקצרצרה) אגב, לא יצא לי לראות מעולם מההתחלה עד הסוף, רק 3-4 פרקים שלא עשו לי את זה.

פורסם
  • מחבר

הלינק הראשון לא עובד לי.

כן גם אני לא אהבתי הריינג'רז ואת Crusade, אבל לא נורא, כמו שזה נראה עדיין גיילן משחק תפקיד משמעותי מאחר והוא משחק בסרט החדש (זה עם הקרחת).

אם כבר קראת לי שפל, אתה כל כך רוצה שאני אתנחל אצלך בבית ברגע שתקבל את הDVD? :smile1:

עדיף שתראה את הסידרה קודם :P

פורסם

תיקנתי את הלינק, עכשיו הוא עובד

הם כנראה שינו את המבנה של האתר מאז שפעם ראשונה מצאתי אותו (ב2004 :) )

פורסם

חחח, אהה רגע, אני חושב שראיתי פעם איזה 5 דקות מפרק, היה שם איזה ייצור עם ראש מוזר איזה עצם גולגולת בצורת מניפה לא? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים