עבור לתוכן

הפגנה בתל אביב

Featured Replies

פורסם

לכל הסטודנטים :yelclap: - מחר, 25.04.07, בערב (18:00) הפגנה בתל אביב.

יש הסעות מכל עיר גדולה בארץ. להרשם להסעות באתר של אגודת סטודנטים מקומית. כולם להגיע :jump: , ונראה לאולמרט מאיפה משתין הדג :pissed: עד שירצה להתאבד מרוב בושה.

ביום רביעי תתקיים הפגנת-ענק במוזיאון תל אביב לאמנות. בעצרת יטלו חלק האמנים אביב גפן וסבלימינל, שיופיעו על הבמה, ובקי גריפין, אשר תנחה את האירוע. המעוניינים להשתתף בהפגנה ולתרום למאבק מוזמנים להגיע לשדרות שאול המלך 27, ליד ספריית בית אריאלה ובתי המשפט.
פורסם

יש מצב שאני בא, אם אני לא אהיה תקוע ברופין עם הפרויקט.

פורסם
  • מחבר

נקווה שיגיעו כמה שיותר אנשים.

פורסם

גם בב"ש יש הפגנה, אני בא !!!!!!

פורסם

רק שלא יאריכו את הסמסטר.

פורסם
  • מחבר

טוב, כצפוי המשטרה שלחה לשם ערסים מיס"מ וקבלנו קצת מכות. לא משהו רציני אבל מאוד מעצבן. מעניין האם היסמניקים פעלו על דעת עצמם או שקבלו פקודה מגבוה

:nixweiss:. מתנחלים שונאים אותם, וגם חרדים וערבים ושמאלנים ואף אוהדי כדורגל ועכשיו הם מסתבכים עם הסטודנטים :pissed:. בסוף יתחילו לצוד את יס"מניקים ברחובות הארץ. אני במקום הממשלה הייתי נזהר מסטודנטים. אולי אנחנו פחות מיליטנטים מסטודנטים צרפתים למשל אבל.... בוא רק נגיד שאף יחידה בצה"ל לא תלך נגדנו כי צה"ל זה אנחנו ואת המשטרת ישראל המנוונת נוכל בקלות לדרוס :bash: בעשרים דקות. אני מקווה שהם יבינו כי לא ישתלם להם לשלוח בריונים של יס"מ נגד הסטודנטים בעתיד.

פורסם

פשוט גועל נפש מה שהלך שם, כנראה השוטרים מקנאים באנשים שיודעים קרוא וכתוב ויש להם יותר מ12 שנות לימוד

פורסם

המשטרה מטומטמת, אמנם אני לא הגעתי להפגנה בסופו של דבר, אבל ממה שראיתי זה פשוט היה בושה למדינה מצד המשטרה.

פורסם

אני לא סטודננט, אולי לפי הגדרה של המורה שלי לביוכימיה, אני סטודדנט חופשי :lol:, בכול מקרה ההיתי בפגנה, כן, כי זה ישפיע גם עלי ועל החברים שלי, העלאת שכר הלימוד, וטוב, לעזור כול עוד אפשר אפילו לפני שזה מגיע אלי, וכן היס''מ פרעו בנו ללא הבחנה, לא הייתה שום התגרות שלנו.

פורסם

ארגון הסטודנטים תומך בשכר לימוד דיפרנציאלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים