פורסם 2007 באפריל 2418 שנים המחשב עובר את ה-boot ומיד אח"כ מופיעה ההודעה:None System Disk or Disk errorReplace and Press any key to continueנכנסתי לביוס וראיתי שהוא מזהה את הכונן הקשיח, אלא בתור IDE Channel 3 Masterבכל מקרה זה לא אמור לגרום למחשב לא לעלות אל הווינדוס.עשיתי Load Optimized Defaults ושמירה והבעיה לא נפתרה. (עד כמה שאני זוכר זו הדרך לשחזר הגדרות ברירת המחדל)בדקתי את החיבורים הפיזיים של כונן הקשיח והכל בסדר.אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.תודה!
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים - המחשב מכוון לעלות מהכונן הקשיח ? (BOOT)- יכול להיות שהקבצים במע' ההפעלה נדפקו, ע"י דיסק התקנה של מע' ההפעלה ניתן לשחזר את ה- Boot Loader של ה- Windows.- אם אתה חושד שהבעיה נובעת מהדיסק הקשיח, תוריד תוכנה לאבחון תקלות מאתר היצרן של הדיסק שלך.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר מה בעצם אומרת הודעת השגיאה? איך בדיוק זה קרה? יצאתי לשבוע מהבית חזרתי היום ואחי אמר לי שהמחשב לא עולה.באתי להעלות את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס והוא לא עולה דרכו אלא קודם מגיע להודעת השגיאה (בביוס מוגזר CDROM לפני כונן קשיח)ככה לפרמט? ואם יש לי קבצים חשובים בכונן C ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר כן. כונן ה-CD היה ריק.עכשיו כדי להעלות את המחשב דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס ע"פ מה שהציעו פה,הכנסתי אותו לכונן, והמחשב משום מה לא עושה boot דרכו אלא מעלה מיד את הודעת השגיאה. איך בדיוק?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים נסה את זה:http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm#How to Repair the Boot Sector:בשביל זה אתה צריך צריך דיסק התקנה של XP.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר תשמעו משהו מעניין:ביטלתי את הכונן הקשיח מרשימת ה-boot בביוס ושמתי רק את ה-CDROM.הווינדוס עולה כרגיל במצב הזה. (אתם מכירים את זה?) אם אני מוציא את הדיסק הווינדוס לא עולה ומראה הודעת שגיאה.ניסיתי ללכת לפי המדריך שהביא Benor, ורשמתי בדיוק את מה שצריך בתהליך של Windows Recovery את שני אלה: :COPY X:\i386\NTLDR C :COPY X:\i386\NTDETECT.COM Cואני מקבל Access Denided
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר רשמתי את שתי הפקודות כמו שצריך (הטעות הייתה שרשמתי ב-COPY X את הכונן C ולא את ה-CDROM)ושני הקבצים הועתקו. אח"כ רשמתי FIXBOOT ונענתי שזה הצליח.אח"כ הוצאתי את הדיסק מה-CDROM, והפעלתי את המחשב מחדש (כפתור ה-reset) והודעת השגיאה חזרה על עצמה. כאילו לא העתקתי לשם כלום.כשאני מכניס את דיסק ההתקנה, ומפעיל את המחשב, הווינדוס עולה כרגיל. הוא עולה רק בעזרת דיסק ההתקנה..?אוקיי הבעיה נפתרה חברים.שמתי את ה-Hard Disk ראשון ב-Boot Order ואחריו את ה-CDROM והווינדוס עלה כרגיל.זה הסדר שאשמור עליו מכאן ולהבא. תודה לכולם!
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים פעם הבאה שם לב ל Boot Orderכמו כן תשתמש בכפתור עריכה במקום לרשום 2 הודעות אחת אחרי השנייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.