פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מצאתי את התשובה הזאת בארכיון אבל יש כמה דברים שאני צריך הסברלאור השאלות שחוזרות בפורום בקשר לשילוב זכרונות:1.אי אפשר לעבוד עם זכרונות מסוג שונה למשל SDRAM ו DDR או DDR ו DDR22.כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים)3.מהירות הזיכרון (ללא אוברקלוק) תהיה הנמוכה בין המהירות של הזיכרון והמהירות שבה תומך לוח האם4. כל מה שנאמר פה, נכון גם לגבי עבודה בדואל צ'אנליש לי 2 זיכרונות 512 400mhz ddrואני מעוניין להוסיף עוד 2 מאותו סוג הקטע שיש לי איזשהיא קומבינהעל ddr 2 667 mhzבמחיר הרבה יותר זול מ ddr 1 400 mhz הבנתי לפי התשובה מהארכיון שאם אני ישלב אותם זה יעבוד על המהירות של הזיכרון הנמוך יותר..מה אתם הייתם עושים מעדיפים כרטיסים תואמיםאו שבגלל המחיר הייתם הולכים על הddr2 667?ושיעבוד על המהירות של הישן יותר?והאם זה מומלץ בכלל לעשות את המיקס הזה?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים זה לא עניין של מהירות נמוכה או לא - זה פשוט לא יעבוד מאחר והלוח שלך תומך DDR1 ואילו הזכרונות שאתה רוצה להוסיף עם DDR2
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר סלח לי על הבורות מה זתומרת הלוח לא יתמוך?בגלל הזיכרון הישן שהוא לא ddr 2אז הלוח לא יכול לתמוך בשניהם?או שאתה משער שהלוח שלי לא תומך ב ddr 2תודה.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים הלוח שלך ישן רוב הסיכוים שהוא תומך בDDR1 בלבד (DDR2 שונה פיסית מDD1)...וגם במקרה שהלוח שלך תומך בשניהם..אתה יכול לעבוד רק עם זיכרון מסוים כל פעם...ולא לשלב DDR1 עם DD2..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.