פורסם 2007 באפריל 2418 שנים פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועללוחץ RESET כלום לא משתנהמכבהמדליקלא נדלקכאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבודמישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?לוח אםASUS A7V333מעבד AMD ATHLON 2100+ספק סתם חרטא ברטאTZAG-ELITA 350W
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אם המחשב עושה רעש והכל פועל כמו שצריך ואתה פשוט לא רואה כלום על המסך אז תבדוק את החיבור של המסך לכרטיס המסך שלך
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר אם המחשב עושה רעש והכל פועל כמו שצריך ואתה פשוט לא רואה כלום על המסך אז תבדוק את החיבור של המסך לכרטיס המסך שלךלא לא לאככה התחילה הבעיהאחרי שכיביתי כלום לא מגיב אני לוחץ על הכפתור וכלוםועל הלוח אם דולקת מנורה אז הספק והלוח עובדים... אולם יכול להיות אחד מהם נדפק
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים בכל זאת תחזק את החיבורים של הכרטיס מסך למסך שלך ואם אפשר אז תבדוק חיבורים אחרים כמו של הספק ללוח אם ותחזק את הכל (באלגנטיות כמובן) ותראה אם יש שינוי.אם כל המאווררים אכן פועלים אז תבדוק את המסך ואם צריך אז תבדוק את זה עם מסך אחר.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים קרה לי כבר אחי,שמע 2 דברים1.תשנה את הנקודות חשמל של המסך והמחשב,כאילו את השקע של החשמל,לי זה פטר את הבעיה עד כמה שזה לא נישמע הגיוני.2. אם זה לא עזר אז נשרף לך המסך,זה הכל אחי,קרה ויקרה בעתיד אין מה לעשות קונים חדש*כמובן תנסה עם מסך אחר לפני שאתה קונה חדש.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כמו שכבר אמרו, בדוק עם מסך אחר על המחשב ובדוק את המסך שלך על מחשב אחר.אם הכל תקין עם המסך, יכול להיות שזה הכרטיס מסך, אולי הלך לו המאוורר ואולי הוא הלך בעצמו. אז בתור שלב שני בדוק עם כרטיס מסך אחר אם יש אפשרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.