עבור לתוכן

מסכים - לראות לפני שאני קונה?

Featured Replies

פורסם

האם יש חנות כלשהיא או מקום שבו אני יכול לפחות לראות את המסך שאני מתכוון לקנות?

ביקרתי במקומות כמו אופיס דיפו אבל אין להם מסכים מעל 20 אינץ. אני מחפש את ה2407WFP או יותר גדול.

תודה!

פורסם

איפה אתה גר?

פורסם
  • מחבר

במרכז.

פורסם

אין חנויות שמציגות מסכים איכותים בתצוגה ובטח שלא את ה 2407WFP.

העיניין הוא שרוב החנויות מחשיבות את המסכים הללו בתור מסכים "מקצועיים" לעיתים.

מי שקונה כזה מסך מבחינת החנויות הללו יודע מה הוא מזמין ולכן לא צריך לראות את זה לפני זה.

לדעתי מדובר בבעיה שמונעת מהרבה אנשים חשיפה למסכים יותר איכותיים ולצערי זה לא דבר שהולך

להשתנות בקרוב, בסופו של דבר מה שנשאר הוא ביקורות מקצועיות באינטרנט ופורומים כמו זה.

פורסם
  • מחבר

אין חנויות שמציגות מסכים איכותים בתצוגה ובטח שלא את ה 2407WFP.

העיניין הוא שרוב החנויות מחשיבות את המסכים הללו בתור מסכים "מקצועיים" לעיתים.

מי שקונה כזה מסך מבחינת החנויות הללו יודע מה הוא מזמין ולכן לא צריך לראות את זה לפני זה.

לדעתי מדובר בבעיה שמונעת מהרבה אנשים חשיפה למסכים יותר איכותיים ולצערי זה לא דבר שהולך

להשתנות בקרוב, בסופו של דבר מה שנשאר הוא ביקורות מקצועיות באינטרנט ופורומים כמו זה.

זה ממש לא טוב..

אני ממש חייב לראות את ההבדל בזויות הראיה בין S-PVA לS-IPS. אבל הדבר שאני הכי רוצה לראות הוא הגודל! אין סיכוי שאני מוציא 8000 שח על מסך 30 אינץ לפני שאני רוצה אותו. בארה"ב יש חנויות שיראו לך את המסכים, מדוע בארץ אין?

פורסם

כי בארץ אין ביקוש בתחום המחשבים בדר"כ ליותר מ17-19".

היתה פה תגובה לפני שבועיים בערך מאחד שעבד בבאג ואמר שאם אתה רציני ובא במטרה לקנות אז אין להם בעיה להוציא לך מסך או שניים שאתה מעוניין בהם ויש במלאי בשביל לראות הבדלים.

גם מהניסיון שלי עם באג הם נותנים לך יד חופשית לשחק להם בדברים (כמובן בגבול הטעם הטוב).

מכוון שאני לא רואה מסכי DELL באתר של באג, מה שנשאר לי זה להמליץ להתקשר לפנדה.

החנות שלהם היא בקיסריה ואני לא יודע עד כמה זה נגיש לך, אבל אני יכול להגיד בוודאות שהסניף שלהם שם ממש מסודר ואני מתאר לעצמי שאם תבוא בכוונה טובה לקנות לא אמורה להיות להם בעיה להוציא לך אותו לצפיה (כמובן תתקשר קודם בשביל לוודא שהם מסכימים ושיש במלאי וכו, אבל לא חושב שהם יעשו לך בעיות).

בהצלחה.

פורסם

היתה פה תגובה לפני שבועיים בערך מאחד שעבד בבאג ואמר שאם אתה רציני ובא במטרה לקנות אז אין להם בעיה להוציא לך מסך או שניים שאתה מעוניין בהם ויש במלאי בשביל לראות הבדלים.

גם מהניסיון שלי עם באג הם נותנים לך יד חופשית לשחק להם בדברים (כמובן בגבול הטעם הטוב).

זה הייתי אני, ואני לא עובד יותר בבאג (שבועיים) אבל אם אתה רציני אז לא רואה בעיה שיפתחו לך מסכים כדי שתתרשם (זה מה שאני אישית הייתי עושה להרבה אנשים),

אבל זה אומר שהמסך נמצא פיסית בחנות!

אם זה הזמנה מיוחדת אז אתה צריך לעשות מקדמה על ההזמנה (שכמובן פותחים את המסך כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים אבל לא כדי להתרשם מהמסך ואז להחליט אם לקנות אותו או לא, שוב זה לגבי מסכים בהזמנה מיוחדת)

באג לא מביאה מסכים של DELL... :( אחרת הייתי קונה לי משם את ה2007FP שמתוכנן בקרוב מעוד

פורסם
  • מחבר

זה הייתי אני, ואני לא עובד יותר בבאג (שבועיים) אבל אם אתה רציני אז לא רואה בעיה שיפתחו לך מסכים כדי שתתרשם (זה מה שאני אישית הייתי עושה להרבה אנשים),

אבל זה אומר שהמסך נמצא פיסית בחנות!

אהה.. למה אתה מתכוון "רציני"? :silly: אני לא מתכוון לשלם עוד 1000 שח בבאג רק כדי לראות את המסך..

אבל אם באמת יש להם מסך מעל 22" בחנות אז אולי אני אנסה.. יש עוד חנות חוץ מבאג.. או משהו יודע האם באמת יש להם מסכים כאלו גדולים "מוחבאים"?

ולמה הם מחביאים אותם? הרי יותר קשה לברוח מהחנות עם מסך גדול מאשר קטן.

פורסם

מקסימום תקנה מסך עם המלצות ותחסוך לעצמך את הטרחה

פורסם

אהה.. למה אתה מתכוון "רציני"? :silly: אני לא מתכוון לשלם עוד 1000 שח בבאג רק כדי לראות את המסך..

אבל אם באמת יש להם מסך מעל 22" בחנות אז אולי אני אנסה.. יש עוד חנות חוץ מבאג.. או משהו יודע האם באמת יש להם מסכים כאלו גדולים "מוחבאים"?

ולמה הם מחביאים אותם? הרי יותר קשה לברוח מהחנות עם מסך גדול מאשר קטן.

זה לא בגלל גניבות זה בגלל שעולה כסף להחזיק מוצרים בחנות ולכן לא הולכים להחזיק בחנות מסכי 20'' שאף לא הולך לקנות (למרות שלדעתי האישית אם מציגים אותם אז אנשים כן יקנו אבל לא אני קובע מה יוצג ומה לא.

ומוכר יודע אם הלקוח שמולו רציני או לא.... תאמין לי ;)

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני לא רוצה לקנות בבאג.. אין עוד מקום שבו אני פשוט יכול לראות את המסך לכמה שניות??

שמעתי שיש בארה"ב חנות של Apple ושם אפשר להתרשם מהמסכים שלהם - לרבות ה30".

פורסם

ארה"ב זה ארה"ב

בינתיים אנחנו עדיין בישראל..

פורסם

ארה"ב זה ארה"ב

מתי נמריא ? :nixweiss:

פורסם

מצידי עוד שעה ;)

פורסם
  • מחבר

ארה"ב זה ארה"ב

למה אתה חייב להזכיר לי??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים