פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא?ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר?תודה..
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים עדיף רחב היות והכל הולך לכיוון הזה למרות שזה תלוי בשימושים שלך לסרטים ומשחקים עדיף רחב לטקסט עדיף רגלהגודל כבר תלוי בתקציב ובמטרות אם זה למשחקים אז תקח בחשבון שמסך גדול יותר יצרוך כוח עיבוד גבוה יותר במשחקים
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אם אתה גיימר וצופה בסרטים - רחב.בשנים הקרובות רב התוכן צפוי להיות (ולהשאר) רחב,הן בסרטים והן במשחקים.חשוב מאד, כמו שאמרו פה, ציין: תקציב, שימושים, סדר עדיפויות.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר תקציב עדיין לא נקבע,אבל בעיקרון השימושים הם הכן סרטים ומשחקים..יש הבדלים בין ה19 וה21?( חוץ מה2 אינץ כמובן)..
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים רזולוציה שונה... ל 21 יש רזולוציה דיי גבוהה למשחקים כמו כן יש הבדלים באיכות בגלל שופרפרת שונה אך את זה כבר יש לבדוק לפרטים לאחר שתחליט על איזה סוג וגודל אתה הולך
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים ל LCD אין שפורפרת - ל CRT יש שפורפרת. LCD עובד בטכנולוגיה אחרת.היה לי ניסיון עם 19 אינצ' רחב וממש לא נהניתי לעבוד איתו לעומת 19 אינצ' רגיל או אפילו 17 אינצ'.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים רחב,לדעתי רק 22 ומעלה אם זה בתקציב נמוך יחסית.הרחבים 19 ו20 די קטנים לדעתי ולא מתאימים כרגע להכל.תן תקציב בכותרת בבקשה.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר אין תקציב כי זאת יותר שאלה להבנה מאשר שאלה לקניה..ולפי מה שאומרים לי כאן הדעות ממש חלוקות על המסכים הרחבים ככה שבילבלתם אותי לגמרי...
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אין תקציב כי זאת יותר שאלה להבנה מאשר שאלה לקניה..ולפי מה שאומרים לי כאן הדעות ממש חלוקות על המסכים הרחבים ככה שבילבלתם אותי לגמרי...שים לב,הפורמט הרחב בקרב גיימרים וצופי סרטים הוא מבורך.בעקבות כך אפשר להמליץ עליו.אם המסך למטרות אחרות (בלי יוצא מן הכלל), מומלץ ללכת על פורמט של 4:3.קלאסי. יותר נח ל:טקסט, גלישה, עבודה.אנשים מסויימים אומרים על הרחב שהוא קטן מדי,ושמסכי 17\19 רגילים "משתווים" אליו בעבודה ואף עוברים אותו.זה נכון לגבי מי שלא משחק ורוצה בעיקרלעבוד, ולא למטרות הנאה ופנאי (כמו שציינתי למעלה).
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הוא קטן לטקסט אבל בסרטים זה הפוך היות ויש לך יותר שטח תצוגה ובמשחקים אתה מקבל גם שטח תצוגה יותר טבעי לעין היות ולעין יש ראיה רחבה גםכך שהכל מסתכם בסופו של דבר במטרות שלך ושוב בגודל... למשל ב 24" אתה יכול לראות שני דפים מלאים זה לצד זה
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם אתה לוקח מסך רחב תיקח רק 22 אינץ' ומעלה. כל האחרים יראו לך קטנים מידי.אם אתה מתכוון לצפות הרבה בסרטים יותר כדאי לקחת רחב. אבל אם תיקח 20 אינץ' רגיל מול 20 אינץ' רחב אז ה20 אינ'ץ הרגיליראה גדול יותר ונוח יותר לעבודה.אני אישית לא אוהב את המסכים הרחבים, לדעתי הם צרים מידי בגובה שלהם. ומכיוון שסרטים אני צופה במקרן ולא במסך של המחשב אז הרבה יותר קל לי לבחור במסך 20 אינץ' רגיל 3:4. אני מציע לך ללכת לחנות ולראות שני מסכים: 20 אינץ' בפורמט רגיל ו22 אינ'ץ בפורמט רחב זה ליד זהכדי לדעת מה יותר נעים לך לעין.מסך 19 אינ'ץ אני לא אוהב, הוא פחות רחב ונעים לעין מאשר ה20 אינ'ץ הרגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.