עבור לתוכן

מתלבט בין מספר לוחות אם ל E4300

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים

אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל.

לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300

אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני.

לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston‎ 667 CL5 מ KSP

ומעבד E4300 של אינטל

אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין:

IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E‎ - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים.

965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר באיזור ה 600 שקלים.

‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ - מתומחר באיזור ה 490 שקלים.

אם יש איזה שילוש טוב יותר שיתן לי תוצאות טובות ביחס למחיר או לוח אחר עד למחיר של ה 600 שקלים אני אשמח לשמוע.

בתודה מראש,

פורסם

אם אתה מתכנן משהו תקציבי IB9 יהיה סבבה.. לא תיהיה בעייה לעשות אוברקלוק לE4300

אבל בKSP הוא עולה 565 במזומן... איפה ראית ב510? יש ב514 בסקאיפיסי

פורסם
  • מחבר

בחנות של KSP בתל אביב אם אני לא מתבלבל, אז יש הנחה על המחיר של הלוח ברשת. אז זה יוצא 510 שח.

אם הייתי לוקח לדוגמה את ה ‏945P-S3 או את ה 965P-S3, בכמה הייתי יכול לההאיץ את המערכת, בהנחה שאני לוקח זיכרונות 667 CL5

(בסטוק בגדול, אולי איזה מאווררון במארז, אבל בלי מאוורים מטורפים וצלעות קירור על הציפסט וכדומה)

אני רוצה לדעת בגדול מה הפער בביצועים, קראתי פה בפורום שאת ה IB9 אני יכול להביא ל BUS של 400, מה עם שאר הלוחות, מה אני יכול לעשות איתם?

פורסם

לגבי ה945 אני לא יודע לאן היית מגיע אם בכלל.. זה לא לוח שמיועד לOC

ולגבי ה965 היית עובר את ה400

אבל זה הכל בתיאוריה.. עם זכרונות 667 גם ככה לא תעבור את ה333 כל עוד אתה לא עושה גם להם OC

וכדי להגיע ל400 צריך גם קירור טוב..

ההמלצה שלי היא כזו.. קח E4300

IB9

וזכרונות 667

תגיע למקסימום באס של 333

אם תרצה לעבור את ה333 תצטרך לקנות זיכרונות 800 קירור טוב ומומלץ לוח טוב יותר.. מה שיעלה את המחיר

פורסם

yossi_s1 , באס 333 נותן לו 3Ghz... זה לדעתי דיי מהיר.. ואני בספק אם הוא צריך יותר...

וחוץ מזה , כל MHZ נוסף שהוא יוכל להוציא מהזכרונות יתן לו X9 MHZ במעבד...

לך על ההצעה של יוסי, זה יוצר שילוב של ביצועים לשקל שקשה בכלל לחשוב פעמיים..

פורסם
  • מחבר

סבבה,

תודה רבה לכם על היעוץ :yelclap:

חיפשתי קצת פה בפורום ונתקלתי במספר בעיות שיש ללוח הנל

ציטוט שלך yossi:

לIB9 עדיין יש את באג ההפעלה מה שנקרא on\off\on

ואני לא חושב שהבעיה עם כונני IDE נפתרה עדיין...

האמת לי אישית אין בעיה עם הבעיות של הלוח הזה אבל לבחור פה זה יכול להיות מעין סיכון לדעתי..

בקיצור אם אתה רוצה לך על הIB9 שהוא אחלה לוח אבל תדע שזה סיכון..

אם לא, אז אין לי ממש מושג על מה להמליץ.. כי כל לוח יהיה טוב.. בעיקרון הייתי הולך לכיוון של לוחות 965\945

חכה לעוד תגובות..

האם הבעיות האלו עדיין קיימות, או שהן נפתרות בעדכון ביוס של הלוח

מה זאת אומרת בעיית ON-OFF? זה נשמע קמת מפחיד.

בנוגע לבעיה של ה IDE במידה וזאת לא נפתרה, האם זאת אומרת שכל פעם שאני ארצה להתקין מערכת הפעלה מ IDE CDROM אני אצטרך להשתמש בדיסקט הזה לפני? או שפספסתי פה קצת?

פורסם

נכון להיום בעיות עדיין לא פתורות..

באג הON OFF הוא שטויות,

ברגע שאתה מדליק את המחשב, הוא נדלק לשנייה,נכבה לשנייה,ואז נדלק.. זה קורה בחלק מן הלוחות האלו...

לגבי IDE אם תרצה להשתמש בIDE תצטרך קודם להתקין דריבר.. אחרת תקבל שגיאות בהתקנת ווינדוס..

לא משהו שיקשה על משתמש מבין...

ובוא אני יגיד לך עוד משהו.. בקרוב מאוד אני גם קונה E4300 ומתלבט איזה לוח לקנות.. בדיוק אותה התלבטות כמוך..

וכרגע נראלי שאני ילך על 965P-S3 אבל עוד לא בטוח... בגלל המחיר כמובן.

יש לי נסיון מצומצם עם הIB9 אבל את הS3 אני מכיר טוב ויש לי נסיון רב איתו. ועדיין אני מתלבט..

פורסם
  • מחבר

טוב, הבנתי :)

טוב אפשר פשוט לקנות CDROM SATA וזה לפי מה שהבנתי אמור לפתור את הבעיה, ככה בכלל לא עוברים דרך ה IDE.

מה מגיע בדרך כלל בבאנדל של הלוחות האלו, כלומר האם הם מגיעים ועם כמה כבלי SATA, SATA II וכו

איך אני יודע איזה ערכה יותר עשירה (אם זה תלוי חנות אז אני מתכנן לקנות מ IQPC).

ואם הזכרתי IQPC, האם מישהו שכבר קנה מהם יכול להגיד

האם המחירים שמפורטים באתר הם למזומן, למספר תשלומים מוגבל? ואם זה לא למזומן האם יש הנחת מזומן.

פורסם

צאו מזה, אין באג און-אוף. זה החלפת הסטראפים וזה דבר טבעי שמורה על פעולה תקינה.

להגיע לבאס 400 עם E4300(גם עם חומרה מתאימה) זה בכלל לא דבר של מה בכך. כיוון שכל מעבד פועל אחרת, קשה להגיד לאן תגיע עם קירור סטוק, אבל אני מניח שאיזור ה2.4-2.7 ג'יגה זאת מטרה הגיונית, משום שתוכל כפי הנראה לשמור על מתח בסיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים