עבור לתוכן

זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לשימושיי.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם:

* משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות)

* צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה

כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10.

אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר?

בכבוד רב,

אורי

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע והאם תעשה OC?

פורסם
  • מחבר

אוברקלוקינג לא בא בחשבון.

מבחינה כספית אין לי בעייה להשקיע, אבל אני לא מעוניין לשפוך כסף סתם.

בקיצור: אני מעוניין בפיתרון המתאים לי ביותר (לא מוגזם מדי לא למעלה ולא למטה).

תודה.

פורסם

צפייה בסרטים על גבי טלויזיה רגילה זו לא בעיה

באיזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם

u said that u work in standard resolutions then the 86GT will be enough.

פורסם

אם יש לך כסף ואתה רוצה להיות בראש שקט ללא ספק כדאי לחכות לתוצאות הR600 ואם ייצא שהR600 בגרסאת HD2900XT יהיה אכן יותר חזק מGTX אז הוא מאוד כדאי כי תג המחיר שלו לפי מה שאני זוכר מכאן בפורום איפה שהוא יעמוד על כ400$ שעם חישוב כל המס וכו' להערכתי ייצא בסביבות 1800 שזה + - המחיר של הGTS. אין מידע ממקורות מהימנים אך מהצלבות של מידע והערכות של משתמשים שונים ברחבי האינטרנט נוכל לרכוש את הכרטיס כבר באמצא\סוף החודש הבא. אם אכן הכרטיס יהיה יותר חזק מהGTX הציפייה תיהיה מאוד משתלמת והקנייה על אחת כמה וכמה.

בכל מקרה אם ברצונך לרכוש כרטיס חזק בראש שקט ל3 שנים הבאות, כרגע ללא דחיות לך על ה- 8800GTS 320MB. אתה חייב להבין שתוך שנתיים - שנה וחצי כרטיס כזה יהיה סביר ודי טוב לעומת זאת לפי הערכות שלי והסתכלות על העבר נראה כי ה8600GTS לא יחזיק משחקים כבדים לאורך זמן ויש סיכוי מאוד גבוה שכבר תוך שנה הוא ייהפוך להיות לא רלוונטי למשחקים שייצאו. אי לכך ובהתאם לזאת מומלץ לרכוש 8800GTS 320MB שייתן לך ביצועים טובים ברזולוציות נמוכות יחסית (1024X768) בכל משחק. כל משחק כמו: NBA\FIFA\CIVILIZATION\HEROES שייצא ב4 שנים הבאות ייעבוד עם הכרטיס חלק על רזולוציות מקסימליות והנאה מושלמת ממשחקי מחשב זה הבטחה שלי אם לא אני קונה לך GEFORCE 10800GTX חחחחחח.

אם אתה רוצה לעשות קנייה הכי משתלמת בכל אופן כדאי לחכות לכרטיסי הR6XX שהם התשובה של ATI לסדרת 8 של נוידיה.

פורסם

אורי,

אם ככה לך על ה-8600GTS אם לדעתך אין לך צורך בכרטיס של כ-1650 שקל ואתה לא רוצה לחכות לכרטיסים המתחרים של ATI

פורסם
  • מחבר

אז אלך על ה8600GTS ולא על ה8600GT.

תודה רבה לכם

פורסם

תתחדש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים