פורסם 2007 באפריל 2218 שנים אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבדאיזה מסך עדיף?
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים שני הסמסונגים זהים לחלוטין. הC מיועד לרשתות שיווק גדולות והBF לדילרים קטנים.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים שני הסמסונגים זהים לחלוטין. הC מיועד לרשתות שיווק גדולות והBF לדילרים קטנים.זוהי טעות.ה 931BF מצוייד בתאורה אחורית סטנדרטית המכסה כ 72% מתחום ה sRGB ואילו ה 931C מגיע עם תאורהאחורית המכסה כ 97% מתחום ה NTSC. מה עדיף? לשימשים רגילים עדיף ה 931BF כי רוב התוכנות והמשחקים שישכיום נוצרו על חומרה שתומכת ב 72% מה NTSC ולא ב 97%.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים דבר ראשון Bagheera , שמעת על דרך ארץ?? יש דרכים להעמיד אדם על טעותו וכמו שאתה אינך רוצה שיצחקו לך בפנים אם טעית , גם אני אוותר על התענוג המפוקפק. כשאמרת שמסכי ה226 לא מיובאים לארץ לפי מיטב ידיעתך(ת'רד אחר), לא עשיתי ממך צחוק, נכון? פשוט תיקנתי אותך ללא דרמה מיותרת (ומי אם לא אתה אמור לדעת מה יש ואין בתחום הLCD).דבר שני, טוב לדעת. רק שתדע שאני פשוט שאלתי שאלה זו את חיון, מדוע אנחנו לא מקבלים את ה931C וזו התשובה שקיבלתי (לפני קצת מחודש) . לא המצאתי את זה וטוב שגיליתי שזו טעות. :-X
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים הנושא הזה עלה מספר רב של פעמים בפורום וכל פעם עניתי שוב ושוב מה ההבדלים.אני מודה שחוסר היכולת לבצע חיפוש לפני פתיחת דיון הוא לא אשמתך.בכל מקרה לא צחקתי לך בפנים אך בהחלט התגובה שקיבלת מחיון מאוד לא מקצועית ומצחיקה, מעין המצאה ישראלית.שיהיה לך ערב טוב.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר עדיף מבחינת הגודל אני יודעאבל הזמן תגובה והניגודיות של הסמסונג הרבה יותר טובים ולפי מה שקראתי באתרים אלה מסכים שמיועדים למשחקים...
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים LG ו SAMSUNG מנפחות נתונים והם פשוט לא נכונים.אין מסך היום שלא מתאים משחקים חוץ מכמה ספיציפיים עם בעיות קלות.
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים מחבר ל SAMSUNG יש מצב שמגדיר את הצבעים והבהירות בהתאם למשחק (זה לא כפתור AUTO)
פורסם 2007 באפריל 2218 שנים זה נקרא ניגודיות דינאמית והאפקט שזה יוצר במקרה הטוב לא מורגש ובמקרה הרע מוריד מאיכות הצפיה.סרטים היא הסיטואציה לה נועד מנגנון ניגודיות דינאמית זה וגם שם הוא אינו מתפקד לחלוטין להלכה פשוט בגלל שאףסצנה לא חשוכה לחלוטין או בהירה לחלוטין בבת אחת והמנגנון פועל בצורה גלובלית על כל המסך.השאיפה היא למצוא מסך עם ניגודיות סטטית טובה ואלה רק מסכי VA ובחלק מהדגמים S-IPS.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר אבל לא כדאי בכל זאת להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל הזמן תגובה והניגודיות? (לעומת ה CHI MEI)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.