עבור לתוכן

איזה דגם חדיש יותר? SAMSUNG 931BF או SAMSUNG 931C?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבד

איזה מסך עדיף?

פורסם

שני הסמסונגים זהים לחלוטין. הC מיועד לרשתות שיווק גדולות והBF לדילרים קטנים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

אז מה עדיף?( הם גם באותו מחיר)

פורסם

SAMSUNG-תסליחו לי רגע,

זה טרפה,וזה נבלה

פורסם

שני הסמסונגים זהים לחלוטין. הC מיועד לרשתות שיווק גדולות והBF לדילרים קטנים.

זוהי טעות.

ה 931BF מצוייד בתאורה אחורית סטנדרטית המכסה כ 72% מתחום ה sRGB ואילו ה 931C מגיע עם תאורה

אחורית המכסה כ 97% מתחום ה NTSC. מה עדיף? לשימשים רגילים עדיף ה 931BF כי רוב התוכנות והמשחקים שיש

כיום נוצרו על חומרה שתומכת ב 72% מה NTSC ולא ב 97%.

פורסם

דבר ראשון Bagheera , שמעת על דרך ארץ?? יש דרכים להעמיד אדם על טעותו וכמו שאתה אינך רוצה שיצחקו לך בפנים אם טעית , גם אני אוותר על התענוג המפוקפק. כשאמרת שמסכי ה226 לא מיובאים לארץ לפי מיטב ידיעתך(ת'רד אחר), לא עשיתי ממך צחוק, נכון? פשוט תיקנתי אותך ללא דרמה מיותרת (ומי אם לא אתה אמור לדעת מה יש ואין בתחום הLCD).

דבר שני, טוב לדעת. רק שתדע שאני פשוט שאלתי שאלה זו את חיון, מדוע אנחנו לא מקבלים את ה931C וזו התשובה שקיבלתי (לפני קצת מחודש) . לא המצאתי את זה וטוב שגיליתי שזו טעות.

:-X

פורסם

הנושא הזה עלה מספר רב של פעמים בפורום וכל פעם עניתי שוב ושוב מה ההבדלים.

אני מודה שחוסר היכולת לבצע חיפוש לפני פתיחת דיון הוא לא אשמתך.

בכל מקרה לא צחקתי לך בפנים אך בהחלט התגובה שקיבלת מחיון מאוד לא מקצועית ומצחיקה, מעין המצאה ישראלית.

שיהיה לך ערב טוב.

פורסם

פותח הדיון,עדיף לך לקחת את ה CHI MEI 20 אינץ.

פורסם
  • מחבר

עדיף מבחינת הגודל אני יודע

אבל הזמן תגובה והניגודיות של הסמסונג הרבה יותר טובים ולפי מה שקראתי באתרים אלה מסכים שמיועדים למשחקים...

פורסם

LG ו SAMSUNG מנפחות נתונים והם פשוט לא נכונים.

אין מסך היום שלא מתאים משחקים חוץ מכמה ספיציפיים עם בעיות קלות.

פורסם
  • מחבר

ל SAMSUNG יש מצב שמגדיר את הצבעים והבהירות בהתאם למשחק (זה לא כפתור AUTO)

פורסם

זה נקרא ניגודיות דינאמית והאפקט שזה יוצר במקרה הטוב לא מורגש ובמקרה הרע מוריד מאיכות הצפיה.

סרטים היא הסיטואציה לה נועד מנגנון ניגודיות דינאמית זה וגם שם הוא אינו מתפקד לחלוטין להלכה פשוט בגלל שאף

סצנה לא חשוכה לחלוטין או בהירה לחלוטין בבת אחת והמנגנון פועל בצורה גלובלית על כל המסך.

השאיפה היא למצוא מסך עם ניגודיות סטטית טובה ואלה רק מסכי VA ובחלק מהדגמים S-IPS.

פורסם
  • מחבר

אבל לא כדאי בכל זאת להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל הזמן תגובה והניגודיות? (לעומת ה CHI MEI)

פורסם

בתקציב שלך אפשר לקחת את ה - XEROX XG-91D בעל פאנל MVA, לך עליו.

פורסם
  • מחבר

הוא מזעזע במשחקים... לא תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים