עבור לתוכן

בחירות בצרפת, במי הייתם תומכים? -עידכון בעמ' 4, סרקוזי ורויאל עלו לסיבוב השני!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לה פן...

ישנא מיעוטים:

-> הורדת ראש למוסלמים באירופה -> עוד אלימות -> צרפתים ומוסלמים גומרים אחד את השני -> טוב

-> הצקה ליהודים -> עידוד העלייה -> צרפתונים מעצבנים באים לרעננה -> קרירין סובל -> טוב

אבל הם יבואו גם לנתניה :(

לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם הזה.

פלסטינה נמצאת בישראל וישראל עליה.זה שם עתיק לישראל של ימינו.

למה שאני ירצה לחיות בצרפת?

אם כבר לעבור אז אני יחזור לארץ המקורית שלי שעדיפה.

ואיזו ארץ היא זו? פשוט בפעם הבאה שאני מקלל אותך אני רוצה לדעת אם אתה בבון, דוב פנדה, שועל, אייל או פינגווין(אני באופן אישי מעדיף אותך בתור האפשרות האחרונה).

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו התרגלנו לקרוא לו טרול.

פורסם

סרקוזי כמובן.

פורסם

ההפך חבוב.

הרומאים נתנו את השם "פלסטינה" לארץ ישראל בתקופה ששלטו פה.

אין שום קשר what so ever בין ה"פלשטינאים" לבין זה הרומאים נתנו לארץ ישראל את השם "פלסטין".

שום קשר.

"העם הפלשטינאי" הוא עוד המצאה של הערבים לכבוש עוד שטח.

תשאל את ידידך אסד שבסוריה הוא גם מסכים איתי שאין דבר כזה "פלשטינאים".

זה תלוי באיך אתה מבין את מה שכתבתי.זה יכול להיות מובן בשתי הדרכים.

כמובן שאין דבר כזה "פלשטינאים" יש פלסטינאים וזו לא המצאה כמו שאתה רואה יש כמה מיליון באזורינו או שאנחנו מדמיינים שהם קיימים :nixweiss:

מעניין שאתה לא אומר שאין דבר כזה יהודים ::)

אנחנו התרגלנו לקרוא לו טרול.

oh please היחידה כאן שרוצה צומת לב זו את.

את מחפשת רק לצחוק ולהתעלל באנשים אחרים.

זה בגלל שבעבודה חוץ מלחלק משקעות לא נותנים לך באמת את השוט כי את עדיין לא מוסמכת לזה?

פורסם
  • מחבר

:bash:אם כבר אתה מתקן אנשים אחרים, אולי תלמד לכתוב בלי שגיאות בעצמך?

*תשומת לב*

*משקאות*

פורסם

אני לא מתקן שגיאות כתיב.

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol:

אין דבר כזה "פלשטינאים" יש פלסטינאים
מה זה אמור להיות :s05:

:screwy:

פורסם

כל המתמודדים בבחירות שם - נבלות. זה בדיוק הסיבה לאחוז גבוה כל כך של אנשים שעדיין לא יודעים בעד מי הם יצביעו אם בכלל. קשה להחליט מי מהנבלות של הפוליטיקה יהיה פחות גרוע למדינה :nixweiss:. אגב, מי שלא שם לב, בישראל המצב זהה.

פורסם

זה תלוי באיך אתה מבין את מה שכתבתי.זה יכול להיות מובן בשתי הדרכים.

כמובן שאין דבר כזה "פלשטינאים" יש פלסטינאים וזו לא המצאה כמו שאתה רואה יש כמה מיליון באזורינו או שאנחנו מדמיינים שהם קיימים :nixweiss:

מעניין שאתה לא אומר שאין דבר כזה יהודים ::)

"פלשטינאים" \ "פלסטינאים".

יש הרבה (כמוך) שמקשרים בין השניהם למרות שאין שום קשר.

"קיימים", המציאו את ה"עם" הזה "פלסטינאים" \ "פלשטינאים" בשביל "לקבל" זכות על הארץ הזאת.

יהודים יש ותמיד היה.

פורסם

כל המתמודדים בבחירות שם - נבלות. זה בדיוק הסיבה לאחוז גבוה כל כך של אנשים שעדיין לא יודעים בעד מי הם יצביעו אם בכלל. קשה להחליט מי מהנבלות של הפוליטיקה יהיה פחות גרוע למדינה :nixweiss:. אגב, מי שלא שם לב, בישראל המצב זהה.

מוזר אנשים מצרפת אומרים אחרת :-X

"פלשטינאים" \ "פלסטינאים".

יש הרבה (כמוך) שמקשרים בין השניהם למרות שאין שום קשר.

"קיימים", המציאו את ה"עם" הזה "פלסטינאים" \ "פלשטינאים" בשביל "לקבל" זכות על הארץ הזאת.

יהודים יש ותמיד היה.

פלסטינאים נוצרו מתישהו נכון מן הסתם גם היהודים.

קוראים להם ככה בגלל שהם מהמקום הזה ולו קראו באותם ימים פלסטינה ומכאן השם פלסטינאים(כמו יוון ויוונים, ישראל וישראלים וכו).

פורסם

פלסטינאים נוצרו מתישהו נכון מן הסתם גם היהודים.

קוראים להם ככה בגלל שהם מהמקום הזה ולו קראו באותם ימים פלסטינה ומכאן השם פלסטינאים(כמו יוון ויוונים, ישראל וישראלים וכו).

הם נוצרו לא מאותם ימים שנקרא ארץ ישראל "פלסטינה", אלא הרבה אחרי זה.

פורסם

לא יודע ולכן אני גם לא ידבר על זה.

פורסם
  • מחבר

*אדבר*

וכבר דיברת על זה, מה קרה שפתאום אתה שותק?

מפליא אותי איך שאתה מסוגל לסנן את מה שלא מתאים לך... מענין אם גם להודעה הזאת לא תגיב.

פורסם

חאלאס, חזרה לנושא!

מי שסוטה מהנושא החל מרגע זה, יקבל אזהרה.

פורסם

זה בגלל שבעבודה חוץ מלחלק משקעות לא נותנים לך באמת את השוט כי את עדיין לא מוסמכת לזה?

איזה אידיוט אתה... זה לא ייאמן! לא צרייך להיות מוסמך בשביל להצליף באנשים שרוצים שיצליפו בהם. ואיך אפשר להסמיך לדבר כזה? קורס על חשבון הפקדון הצבאי? :lol:

אני לא מחלקת משקאות, אני מכינה ומגישה אותם כי זה המקצוע שלי וזה התפקיד שלי וזה מה שלמדתי ואני עושה כסף טוב. אנחנו באר, לא בית בושת.

חזרה לנושא: אינני חושבת שיש באמת מועמד "טוב לישראל". גם מי שכזה, בחיים לא יקח עמדה כזאת ולא יתמוך בישראל מהסיבה הפשוטה - דעת הקהל הערבי במדינה שנוטה להשפיע יותר על הלך הדברים מאשר דעת הקהל היהודית/פרו-יהודית. הצרפתים יעשו ה-כ-ל כדי להמנע מעימותים - החל בלהכנע להיטלר ועד ללהתכופף ולהוריד את החצאית אל מול מאות או אלפי פושטקים ערבים שמשתוללים ברחובות, מנפצים חנויות, מציתים מכוניות וזורעים כאוס.

לה פן? מה לה פן יעשה חוץ מלדרוך לנו על היבלות בכך שהוא מכחיש שואה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים