עבור לתוכן

מחפש מסך "ידידותי למבוגרים"

Featured Replies

פורסם

הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'.

אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP.

השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)?

התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים.

לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.

פורסם

המסך שמציג את גודל הנק' הגדול ביותר הוא 27", גודל הנק' שלו גדול יותר מ 19" והמסך עצמו גדול מאוד

אך בניגוד לטלויזיות LCD הוא בעל רזולוציה גבוה(1920X1200) ותומך ב FHD.

בארץ ניתן לקנות את ה DELL 2707WFP.

אם ברצונך במשהו זול יותר אך איכותי ישנם מסכי 19" כגון ה VP930 של ויוסוניק או ה 971P של סאמסונג שמציגים גודל נק'

גדול אך זולים וקטנים בהרבה ממסך 27".

פורסם
  • מחבר

יש חנות באיזור המרכז שמאפשרת לראות את המסכים השונים והגדלים שלהם?

הבעיה עם 27 אינץ' שזה כבר מצריך מרחק ישיבה גדול יותר (תקן אותי אם אני טועה) מהמחשב, מה שמחזיר אותי לאותה בעיה, לא?

פורסם

למה לקנות מסך ..

ב XP תגיע לפה t94694_kakakllalaal.JPG

ותשנה FONT SIZE ל EXTRA LARGE

ואני בטוח שיש תוכנות שעושות אפקט של זכוכית מגדלת

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה את כל הפונטים.

בכל מקרה מה שאתה מתכוון זה להגדיל את הDPI וזה ככל הנראה נעשה טוב בוויסטה. בXP זה לא...

פורסם
  • מחבר

הם לא עיוורים...

פשוט נוח להם יותר לקרוא בפונט קצת יותר גדול מהמקובל.

בגלל זה יותר נוח לקרוא אתרים כמו joelonsoftware.com מאשר האתר הזה.

פורסם

לשאלתך, לא ניתן לראות את המסך בנ"ל בשום מקום פשוט כי מי שקונה כזה מסך יודע מה הוא קונה ולא צריך לראות את זה לפני

(לכן תמיד מראים בחנויות רק מסכים זולים למי שלא מבין) בכל מקרה לדעתי זה לא חתול בשק וניתן למצוא ביקורות מקצועיות על המסך באינטרנט

והוא אכן מסך מצויין.

בקשר למרחק צפיה, ובכן לא מדובר בטלויזיה ולכן אין צורך להיתרחק מהמסך כלל, אתה פשוט מקבל חוויה שונה מכיוון שהמסך גדול אבל

הטקסט בנוסף גדול יותר בגלל גודל הנק' הגדול שזה בעצם מה שאתה מחפש בשילוב (בעתיד) עם פונקציות הגדלת הטקסט של XP/Vista.

טלויזית LCD תיתן לך את גודל הנק' הגדול ביותר אך לא ניתן לשבת מול הטלויזיות האלה זמן רב בגלל שרמת הבהירות שלהם בלתי נסבלת

כאן כבר נכנס פנימה השיקול של להתרחק ולכן אתה מאבד את היתרון של גודל הנק' הגדול.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה אומר לקחת את ה19 האיכותיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים