עבור לתוכן

סיפורה של מורה מטומטמת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס.

מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה.

לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר.

חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר ידעתי ופתרתי את המבחן בקלות. כשהגישו לי את המבחן התפקעתי מצחוק ושאלתי את המורה אם היא לקחה את זה מהאינטרנט.. עשה רושם שהמורה כמעט הלכה להתעלף אבל היא השיבה "לא, זה כנראה מבחן אחר" (מה שתגיד כן ליד כול הכיתה?!). אחרי המבחן גם ניגשתי אליה ואמרתי לה "חח X מהיום אני כול פעם מסתכל באינטרנטל פני מבחן שלך" והיא צחקה, מן הסתם היא הבינה שקלטתי אותה.

אז הצעה לכם, חבריי לקהילה.

לפני מבחן ארצי תמיד תסתכלו באינטרנט,

כמוכם גם מורות עצלניות וחלקן גם לא יודעות לעשות טפסים בעצמן.

תומר.

פורסם

התלמידים לא צריכים להסתכל על המבחנים האלה בכלל. הם בשביל משרד החינוך, לדעת מה רמת בית הספר ביחס לשאר ומה הרמה בכלל.

פורסם

יש לי גם מבחן ארצי במתמטיקה עוד מעט, אין לי מושג מה השם שלו (כיתה ט') :-\

פורסם

^^

אולי מיצב?

מבחנים כאלו כמו שנאמר, בודקים את מצב בתי הספר, ולכן המורים אף מעודדים ועוזרים במהלך הבחינה!

פורסם

בדיוק אותו הדבר קרה עם חבר שלי

במבחן בלשון, יש לנו מיקוד

והמורה העתיקה את המבחן מהמיקוד

פורסם

המורים אחרי התלמידים...

מורות אצלינו היו פוסלות עבודות שהיה חשד שהועתקו מן האינטרנט (בעיקר חיבורים, book reports ועבודות בספרות והיסטוריה). האם אפשר לפסול מורה שמעתיקה מבחנים מן האינטרנט? ;)

פורסם

שלום לכולם..

את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס.

מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה.

לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר.

חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר ידעתי ופתרתי את המבחן בקלות. כשהגישו לי את המבחן התפקעתי מצחוק ושאלתי את המורה אם היא לקחה את זה מהאינטרנט.. עשה רושם שהמורה כמעט הלכה להתעלף אבל היא השיבה "לא, זה כנראה מבחן אחר" (מה שתגיד כן ליד כול הכיתה?!). אחרי המבחן גם ניגשתי אליה ואמרתי לה "חח X מהיום אני כול פעם מסתכל באינטרנטל פני מבחן שלך" והיא צחקה, מן הסתם היא הבינה שקלטתי אותה.

תומר.

גם לי יש מפמ"ר עוד מעט-אכפת לך להביא לי את המבחן שהתכוננת עליו?

תודה ! :xyxthumbs:

פורסם

שלום לכולם..

תומר.

תומר >:(,

אם חשבת שעבדת עליי , כדאי שתחכה עד שתקבל את הציון שלך :nono:......

קיבלת אפס מאופס בגלל חשד להעתקה !!

ומטומטמת תקרא לאחותך ...

פורסם

תומר >:(,

אם חשבת שעבדת עליי , כדאי שתחכה עד שתקבל את הציון שלך :nono:......

קיבלת אפס מאופס בגלל חשד להעתקה !!

ומטומטמת תקרא לאחותך ...

אחד הגרועים =\

פורסם

אתה כזה חכם.. =\

סה"כ כל זה בשבילך.

פורסם

אחד הגרועים =\

^^^מה שהוא אמר.

פורסם

תכלס, פותח הת'רד הוא המטומטם האמיתי.

במקום לסתום את הפה שלך ולגרום למורה לחשוב שאתה חכם, הלכת ופתחת את הפה שלך והוכחת בדיוק את ההיפך.

פורסם

אצלנו המורה למחשבים מעתיק את כל המבחנים שלו מבגרויות, אחד לאחד, ובגלל שנבחנים עם חומר פתוח, כל ההקבצה הדפיסה את כל הבגרויות מ99 עד היום

קיצר נחשים ונהנים (הוא גם טמבל באופן כללי, פעם הביא לי מבחן בית בגלל שנעדרתי והחשיב אותו כמו כל מבחן רגיל).

פורסם

יש לי גם מבחן ארצי במתמטיקה עוד מעט, אין לי מושג מה השם שלו (כיתה ט') :-\

me2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים