עבור לתוכן

מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז?

Featured Replies

פורסם

אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך?

ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות

ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם

וזהו.

שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת

כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.

פורסם

אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך?

ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות

ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם

וזהו.

שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת

כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.

הטעות שלך היא שלא חיפשת מספיק,

מפני שלכל שאלה שתשאל עליו, יהיה ל search.gif

תשובה מספיק מדוייקת כדי שלא תצטרך לפתוח תרד חדש

פורסם

אמור להגיע משלוח נוסף בעוד שבוע שבועיים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי אז חיפוש וכפי שאמרתי לך הגעתי להרבה מאוד דיונים על המסך אבל היו דברים שחיפשתי ולא מצאתי. למשל אחד מהדברים שחיפשתי זה מה הסיבה שזה 16MSובכל זאת מתאים למשחקים.. ובמקום זה מצאתי מישהו שגם שאל את אותה שאלה וענו לו משהו כמו: "במסך הזה זה בסדר"

אבל לא נתנו מספיק פרטים. ואני אומר לך שקראתי 4 עמודים.. שאתה עומד לקנות מסך ביותר מ2000 שקל אתה רוצה לדעת עליו כמה שיותר דברים.

אמור להגיע משלוח נוסף בעוד שבוע שבועיים.

אהההההה כלכך הרבה זמן?? אני תקוע עם מסך CRT כבר הספקתי למכור את הLCD שלי.... יהרסו לי העיניים עד אז !

יש מסך טיפה יותר יקר מהDELL2007FP שהוא אותו סיגנון של חברה אחרת וניתן להשיג בחנויות?

פורסם

עשיתי אז חיפוש וכפי שאמרתי לך הגעתי להרבה מאוד דיונים על המסך אבל היו דברים שחיפשתי ולא מצאתי. למשל אחד מהדברים שחיפשתי זה מה הסיבה שזה 16MSובכל זאת מתאים למשחקים.. ובמקום זה מצאתי מישהו שגם שאל את אותה שאלה וענו לו משהו כמו: "במסך הזה זה בסדר"

אבל לא נתנו מספיק פרטים. ואני אומר לך שקראתי 4 עמודים.. שאתה עומד לקנות מסך ביותר מ2000 שקל אתה רוצה לדעת עליו כמה שיותר דברים.

אהההההה כלכך הרבה זמן?? אני תקוע עם מסך CRT כבר הספקתי למכור את הLCD שלי.... יהרסו לי העיניים עד אז !

יש מסך טיפה יותר יקר מהDELL2007FP שהוא אותו סיגנון של חברה אחרת וניתן להשיג בחנויות?

LG L2000C הוא התחליף לDELL 2007FP,

אך בהשוואה אחד מול אחד הייתי לוקח את הDELL.

גם על כך אתה מוזמן להריץ חיפוש.

ראה, שבועיים של המתנה הם זמן יחסית קצר למסכי LCD.

אני מכיר כמה אנשים שחיכו לפחות חודש וחצי חודשיים.

בקשר לזה שהמסך עולה 2400-

אני מסכים איתך שאתה צריך לקבל תשובה

מספקת שתתייחס אליך ורק אליך, אך יחד עם זאת,

אתה צריך להבין שאין להרבה אנשים שמבינים במסכים הללו

כח\סבלנות לענות כעמט כל יום על אותה שאלה שהתשבוה שלה נמצאת כבר.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך שאתה צריך לקבל תשובה

מספקת שתתייחס אליך ורק אליך, אך יחד עם זאת,

אתה צריך להבין שאין להרבה אנשים שמבינים במסכים הללו

כח\סבלנות לענות כעמט כל יום על אותה שאלה שהתשבוה שלה נמצאת כבר.

חח אחי בגלל זה ביקשתי שינעצו בתור אחד מהדיונים הראשיים בחלק העליון של הפורום סקירה מלאה על המסך שבעצם תכיל

כבר את כל התשובות של כל מי שמחפש מסך שואל. ואז במקום לענות לו פשוט להפנות אותו לקישור !

פורסם

חח אחי בגלל זה ביקשתי שינעצו בתור אחד מהדיונים הראשיים בחלק העליון של הפורום סקירה מלאה על המסך שבעצם תכיל

כבר את כל התשובות של כל מי שמחפש מסך שואל. ואז במקום לענות לו פשוט להפנות אותו לקישור !

אם על דברים כאלו קטנים היו נועצים דיונים,

שני הדפים הראשונים היו רק נעוצים.

בשביל זה יש לך

search.gif

פורסם
  • מחבר

חחח סליחה? "דברים קטנים ?" תגיד לי בבקשה כמה מסכים 20 אינץ' מומלצים יש בפורום הזה....

10? - לא.... 5? לא... 3 ? לא........ אחד ! רק אחד... ואחד = נעוץ אחד.

חשבון פשוט. ועוד שלא חייבים להכניס את זה בנעוץ חדש אלא באחד מאלה שנמצאים כבר.

עזוב, רציתי סך הכל לתת עצה כדי לייעל את הפורום ולעזור לאנשים אחרים שעונים להם על תשובה והם רוצים לדעת יותר.

זה דבר שעוזר לא רק למי ששואל אלא גם למי שעונה כי הוא לא צריך לפרט הרבה.

אבל כניראה שכולם כאן חושבים רק על עצמם. כמה פעמים ענו לי תשובות וכשרציתי לקבל מידע טכני נוסף אמרו לי או "לחפש"

או שאחד ענה לי ככה : " :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:" (אפילו לא כתב מילים)

כאילו אני איזה מטומטם או משהו.

הקהילה הזאת קיימת כדי לעזור אחד לשני ולא לתת לאנשים הרגשה שהם מטומטמים כי הם לא יודעים ושאם אני רוצה לדעת

משהו מעבר שכמעט ולא כתבו פה עליו אז אני צריך לא רק לעשות חיפוש אלא פשוט לקרוא 4 עמודים של 20 דיונים בעצמי.

שזה בעצם מה שאתה אמרת "20 נעוצים" זה בידיוק מה שאני מקבל.

פורסם

אתה מוזמן להקדיש מזמנך, לרכז את כל המידע הקריטי וחשוב במסך הזה, לארגן ולכתוב את זה יפה, ואני מבטיח לך שישימו את זה בסטיקי. (אבל אתה צודק, הרבה יותר קל לבכות שמישהו אחר יעשה את זה)

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן להקדיש מזמנך, לרכז את כל המידע הקריטי וחשוב במסך הזה, לארגן ולכתוב את זה יפה, ואני מבטיח לך שישימו את זה בסטיקי. (אבל אתה צודק, הרבה יותר קל לבכות שמישהו אחר יעשה את זה)

יש פה הרבה דיונים יפים שאנשים אחרים כתבו צריך לכווץ את הכל ולהוסיף עוד קצת דברים. לא רק שאין לי כבר כוח להתעסק עם זה

אני גם חושב שהרבה יותר טוב שמישהו יותר מתמצא ממני (לא חסר פה כמה כאלה) יעשה את זה במקומי, תאמין לי שאם אני אעשה

אז פחות ראוי שזה יהיה בסטיקי :nono:

האמת שעד עכשיו לא מצאתי בידיוק מה שרציתי שזה קישור לפרטים טכניים שמוכיחים שזמן התגובה הוא משחור ללבן, אבל האמת שויתרתי

כי כבר פחדתי לשאול.. כי לא היו עונים לי כרגיל.

בכל מקרה דיי נמאס לי לדבר על זה פעם שנייה או שלישית שאני מעלה את ההצעה תעשו עם זה מה שאתם רוצים (או לא תעשו כלום)

פורסם

תירוצים תירוצים.

פורסם

דבר מוזר הוא שאני לאחר שבוע של גלישה בפורום יודע כמעט הכל על המסך הזה :nixweiss:

כלומר שאם ההית מריץ חיפוש אפילו של השבוע האחרון ההית מוצא..

אבל לפעמים לא יודעים מה לחפש.

בכל אופן הענין עם ה16MS הוא כזה:

א. במסכים עם פאנל TN הMS לא נותן לך דבר הרי ככה או ככה יהיה מריחות :bash:

ב. ברוב המסכים מודדים את קצב התגובה מאפור לאפור כלומר מצבע לאותו צבע וזה מה שמביא את התוצאות הנמוכות (2MS)

את בדל השתמשו בשיטת בדיקה של שחור אל לבן וזה דבר שלוקח יותר זמן.

לכן אם תבדוק את המסך בבדיקה "רגילה" שבדרך כלל עושים זה יצא משהו כמו 6MS אם אני לא טועה.

ג. תחכה מה קרה.. העינים שלך יהרסו? אני עובד עם CRT מגיל 6 והראייה שלי מעולה :screwy:

פורסם
  • מחבר

תחכה מה קרה.. העינים שלך יהרסו? אני עובד עם CRT מגיל 6 והראייה שלי מעולה :screwy:

אז זהו שאחרי שאתה התרגלת למרצדס, קשה לך לחיות עם סוסיתא :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים