עבור לתוכן

לא יייאמן! מיקרוסופט השקיעה מיליונים בהשקת בויסטה בסין ומכרה 224 עותקים..

Featured Replies

פורסם

הסיבה העיקרית היא תוכנות בדולר חחחחחחח

462922a275d42732.jpg

למה אין את זה בארץ חחח

פורסם

כל הכבוד לסינים! רק שלא יפרו עוד זכויות כי לדפוק את מיקרוסופט זה חשוב :hat:

פורסם

למה "לא יאמן" ? סין היא מדינה ענקית ויש בה 224 מפעלי שכפול.

פורסם

בקצב הזה פשוט יפסיקו לכתוב תוכנות.

פורסם

כן יפסיקו גם יפסיקו לקחת כלכך הרבה כסף על תוכנה שלא שווה את זה הכסף הזה...

פורסם

כולם מסתכלים על מיקרוסופט כמונופול, מכריזים שהמחירים של המוצרים שלהם מופקעים ושהתוכנות לא טובות.

אבל צריכים לזכור שמיקרוסופט משקיעה המון כסף בפיתוח המוצרים שלה.

מערכות ההפעלה שלה מכילות אלפי פיצ'רים, שאמנם לא נחוצים לכל אחד, אבל זו בעצם חבילת תוכנות דיי מתוחכמת.

אני לא חושב שמוגזם לבקש 500 שקל על מערכת הפעלה למחשב, כשאנשים מוכנים לשלם מעל 200 שקל על טישרט.

פורסם

ואההה התבלבלת רציני!

תקשיב זה לא 224 עותקים כללי זה רק בסין! אני כבר השתגעתי ולא הבנתי איך זה אפשרי

פורסם

תגיד ילד, אתה בסדר?

224 במדינה של מליארד איש שהיא בין המתועשות בעולם..?

פורסם

ראסמי אין מצב שזה הגיוני..

פורסם

מדינה ענייה :\

לך תדע, הכל יכול להיות... יכול להיות שזו גם חראט, אבל אני מעדיף להאמין שזאת האמת..

ולהוא שדיבר על המחיר...

אני בעד לקנות משו שאתה באמת צריך ורוצה.. אני למשל קונה משחקים טובים שאני אוהב, אלבומי מוזיקה ואם כבר מדברים על תוכנות מחשב כן פעם גם הייתי קונה את האנטיוירוס שלי (היום אני לא משתמש בזה יותר) ויש לי גם וינדוס מילניום מקורי (עלה לי 300 שח)

אבל אם כל הכבוד ויסטה עולה מעל 1000 שקל!!!! זה מוגזם ביותר!! במיוחד שהתוכנה לא כזאת ידידותית עכשיו (יש בה מלא בעיות) והיא ממש לא שווה את הכסף לדעתי.. שלא נדבר על זה שאם אני רוצה ויסטא אני גם צריך לשדרג את המחשב בכמה חלקים חדשים

עד שהמחיר שלה לא ירד משמעותית אני לא יחשוב בכלל על לקנות אותה... גם בגלל מה שאמרתי, וגם בגלל שהאמת, אני לא מוצא סיבה "לזרוק" את XP עדיין

פורסם

מדינה ענייה :\

לך תדע, הכל יכול להיות... יכול להיות שזו גם חראט, אבל אני מעדיף להאמין שזאת האמת..

ולהוא שדיבר על המחיר...

אני בעד לקנות משו שאתה באמת צריך ורוצה.. אני למשל קונה משחקים טובים שאני אוהב, אלבומי מוזיקה ואם כבר מדברים על תוכנות מחשב כן פעם גם הייתי קונה את האנטיוירוס שלי (היום אני לא משתמש בזה יותר) ויש לי גם וינדוס מילניום מקורי (עלה לי 300 שח)

אבל אם כל הכבוד ויסטה עולה מעל 1000 שקל!!!! זה מוגזם ביותר!! במיוחד שהתוכנה לא כזאת ידידותית עכשיו (יש בה מלא בעיות) והיא ממש לא שווה את הכסף לדעתי.. שלא נדבר על זה שאם אני רוצה ויסטא אני גם צריך לשדרג את המחשב בכמה חלקים חדשים

עד שהמחיר שלה לא ירד משמעותית אני לא יחשוב בכלל על לקנות אותה... גם בגלל מה שאמרתי, וגם בגלל שהאמת, אני לא מוצא סיבה "לזרוק" את XP עדיין

^^ צודק לגמרי

תחשוב שרוב המשפחות בסין מרוייחות בסביבות ה3 דולר ליום עםם תנאי עבודה לא שפויים, במדינה כזאת שהייצור בה כל כך זול ואין כמעט כסף להתקיים, אין לאנשים להוציא 400$ על גירסת WINDOWS חוקית למהדרין.

וחוצמזה הויסטה באמת, אבל באמת לא שווה את הכסף למרות מכלול הפיצ'רים שזה בעיקר תיקון טעויות - מערכת ההפעלה הכי בטווחה שאי פעם נוצרה זה טעות של מיקרוסופט וזה לא דבר שהיה אמור לקרות מהתחלה שכל ילד בן 3 יכול לפרוץ לכל מחשב עם XP עם זאת ויסטה היא העתקה די גדולה של הOS X והOS X עולה הרבה רק 200$ שאולי זה הרבה אבל עדיין חצי מחיר למערכת יותר טובה ויציבה, אז מיקרוסופט פשוט יודעת שיש את האנשים שישלמו את המחיר וישלמו הרבה יותר על אלה שמשלמים דולר אחד

פורסם

האמת נראה לי שהתפספסו לפותח הת'רד איזה שניים שלושה אפסים אחרי ה224.

פורסם

הסינים חושבים בהיגיון

למה ללכת לחנות מחשבים גדולה כל שהיא לקנות מערכת הפעלה בכמה מאות דולרים

אם אפשר לרדת למטה לאזור של השוק ולקנות בדולר מערכת הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים