פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אתם מוזמנים לתת ביקורת(בונה), לשאול שאלות ולדון בהשוואה שהתפרסמה. נא לשמור על תרבות דיון ובלי ספאם מיותר, תודה. בונוס קטן: תמונה מאחורי הקלעים
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים למה יש לך שולחן ביליארד בבית?כחבר צוות ביקורות אני חושב שטכנית מדובר בביקורת הטכנוקרטית, המקצועית והמדוייקת (יקית?) ביותר שעלתה על דפי האתר הזה זמן רב.נושא המסכים בארץ לא מפותח ועד עכשיו גם בפורום לא היה מפותח, אני אישית מקווה (ואני חושב שזה בשם כל הצוות) שהביקורות שלנו יחד עם ארז, שהוא מקצוען אמיתי, יתנו בוסט רציני לתחום בפורום ובארץ ויבואו אותנו לרמות חדשות בנושא.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מאוד נהניתי לקרוא את הביקורת , הארוכה - והמפורטת - והמקיפה , שכל אתר ברשת היה מתגאה בה !אני חייב לקרוא אותה שוב , בתקווה שאני אספוג חלק מהידעממש תודה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים פפפפ .... כבוד ! סח על הביקורת , אינפורמטיבית ברמות , החכמתי ממנה . :xyxthumbs:
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אתם אשכרה קניתם את הרבעת המסכים בשביל לעשות השוואה או שזה קומבינות או משהו
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אתם אשכרה קניתם את הרבעת המסכים בשביל לעשות השוואה או שזה קומבינות או משהו זאת סחורה גנובה לא ידעת?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים חחחח לא אל תקבלו ממני רושם מוטעה, אני מתעניין בזה.. שלחו משיהו לCEBIT2007 ועכשיו גם זה ואני בטוח שהיו עוד הרבה השקעות מצד הפורטל הזה.. ואני ממש מסתקרן מאיפה כל זה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני משלםP:היבואן שולח מסכים לבדיקה (מתוך הנחה שביקורת חיובית תשפר את המכירות).K הבנתי..אל תכעסו עליי =| באמת עניין אותי העניין הזה היה גם מכרז וכו' חשבתי שזה פורטל פשוט למדי.. לא הערכתי אותו נכון P:
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים ליפעמים הם עושים על משהו שהם קנו ליפעמים על מה שהם קיבלו לסקור וכו' אבל בדרך כלל FEED משלם כל הפאב חשבת שפרסים קמצנים ? אז חשבת חחח סתםםם זה הכל על כספי המיסים
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים כל הכבוד על הכתבה! בהחלט נהנתי לקרוא, ולמדתי הרבה בדרך. רק חבל שלא סיקרתם איך המסכים מתפקדים כטלויזיות עם חיבור מסויים שנבחר לפי ראות עינייכם. אני יודע שהמטרה הראשית של המסכים היא להיות מסכי מחשב, אך גודל כזה יכול לספק אנשים גם בתור טלויזיה לכל דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.