עבור לתוכן

מה אתם אומרים ה11\9,האם אלו באמת היו פיגועים או שהממשלה ואנשים עשירים אחראים להם

Featured Replies

פורסם

וואו יש כל כך הרבה סיבות כמו למשל -

הפיגוע על הפנטגון היה פחות "מוצלח" מבחינת הטרוריסטים , כיוון שההתרסקות לא פגעה בצורה טובה בבניין . לכן , אם ישחררו את הקלטת , הציבור יוכל לנתח את השגיאות שעשה הטרוריסטת בהתנגשות , מה שיוביל לנסיון נוסף לפיגוע.

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:screwy:

תמסור ד"ש לאלוויס.

אל תשכח גם באותה הזדמנות את קנדי, רבין, 2PAC, והרבי מילובביץ'

פורסם

look exactly 25.4 seconds after the second plane crashes into 2nd building the smoke creates the logo of HWzone, an undenialable proof the HWzone did it!

פורסם
  • מחבר

^^^

LOL :xyxthumbs:

פורסם

יכול להיות שזה הממשלה. נכון להיום העולם מאמין לגירסה שהוא רוצה להאמין לגירסה שאם אתה צודק אז היא גירסה שנועדה בשביל לגרום לעם האמריקני (בעל ההשפעה הרבה ביותר בעולם) להפסיק לפתח חיבה כל כך לאיסלאם הקיצוני. בקיצור יכול להיות שאתה צודק אבל לא נדע זאת גם עוד 50 ואם העולם יתקיים עד אז ועדיין יהיו מלחמות אז גם עוד 100שנה כי פשוט לא יספרו ולא יגלו את זה, בהנחה שאתה צודק.

לדעתי אפשר לחשוב על לפחות 10 גורמים שיכלו לתכנן ולעשות את הפיגועים האלה מתוך אינטרסים ואידיאלים. בגלל זה כדאי לנו להאמין שזה האיסלאם, עוד סיבה לרצות לנקום בהם ולהנחיל אצלהם דמוקרטיה בכדי שיבוא שלום בעולם. לא ראיתי את הת'רד הישן על זה. מה אתם אומרים אני לא צודק?

פורסם
  • מחבר

אני דווקא ימני בדעותי..ונגד האיסלאם..פשוט משהו פה באמת נראה לי קצת מסריח...

פורסם

שטויות במיץ...

פורסם

לדעתי אפשר לחשוב על לפחות 10 גורמים שיכלו לתכנן ולעשות את הפיגועים האלה מתוך אינטרסים ואידיאלים. בגלל זה כדאי לנו להאמין שזה האיסלאם, עוד סיבה לרצות לנקום בהם ולהנחיל אצלהם דמוקרטיה בכדי שיבוא שלום בעולם. לא ראיתי את הת'רד הישן על זה. מה אתם אומרים אני לא צודק?

ואת הפיגועים בישראל עושים המחתרת הקולוביאנית והנמרים הטמילים

פורסם

על מה אתה מדבר? זה בכלל עבודה של ראשי השטאזי לשעבר.

פורסם

חחח, מזרח גרמניה חביבי לא קיימת כבר 16 שנים :)

פורסם
  • מחבר

עכשיו רציני באמת מעניין אותי למה קונדוליסה רייס הזהירה את ראש עיירת סאן פרנסיסקו שלא לטוס למחרת,בדיוק יום לפני הפיגועים...וגם איך זה יכול להיות שנמכרו פי 10 יותר מבכל יום אחר מניות של יונייטד איירלינס ועוד הרבה חברות שקשורות לפיגועים,בדיוק באותו יום שהתרחשו הפיגועים?? סתם צירופי מקרים? יש עוד מלא דברים מוזרים שאני לא ממש זוכר וזה ממש לא נראה כמו צירופי מקרים..

פורסם

זה הרעיון, להראות עד כמה זה מופרך(רושמים עם ך או עם ח?).

פורסם

כתבת בסדר.

פורסם

עכשיו רציני באמת מעניין אותי למה קונדוליסה רייס הזהירה את ראש עיירת סאן פרנסיסקו שלא לטוס למחרת,בדיוק יום לפני הפיגועים...וגם איך זה יכול להיות שנמכרו פי 10 יותר מבכל יום אחר מניות של יונייטד איירלינס ועוד הרבה חברות שקשורות לפיגועים,בדיוק באותו יום שהתרחשו הפיגועים?? סתם צירופי מקרים? יש עוד מלא דברים מוזרים שאני לא ממש זוכר וזה ממש לא נראה כמו צירופי מקרים..

לא באמת צפית בסרט שהבאתי מקודם, נכון?

פורסם

זה מה שאתה חושב..... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים