עבור לתוכן

מה אתם אומרים ה11\9,האם אלו באמת היו פיגועים או שהממשלה ואנשים עשירים אחראים להם

Featured Replies

פורסם

סתם פתאום התחלתי לחשוב,אחרי שראיתי את הסרט שמנסה לשכנע שהכול בעצם היה מעשה של הממשלה ואנשים עשירים בשביל להרוויח כסף ולהפחיד את הציבור האמריקאי קראו לו "ההבדל הקטן" משהו כזה,באנלית Loose Change.בטח כבר טחנו תנושא,אבל זה מעניין באמת מה קרה שמה,בכל אופן אני חושב שאלו לא היו פיגועים,מה שהכי חירפן אותי זה שאמרו בסרט שיום לפני הפיגועים קונדוליסה רייס הזהירה את ראש ממשלת סן פרנסיסקו אני חושב,שלא יטוס,כי הייתה לו טיסה מתוכננת לניו יורק או משהו כזה....

והיו עוד מלא דברים שאשכרה מאוד משכנעים שאלו לא היו פיגועים...מה אתם חושבים?

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חרטה.

איך זה לא פיגוע? סתם אל קעידה לקחו אחריות? סתם טרוריסטים השתלטו על המטוסים?

פורסם

האנשים יצרו את הסרט הזה שהעם האמריקאי יאכל מבפנים :xyxthumbs:

פורסם

היה פה דיון מאוד מאוד מפותח על זה לפני בערך חצי שנה, הפיגועים היו פיגועים, לא עבודה בעיניים.

פורסם
  • מחבר

עדיין משהו מחשיד פה,תאמינו לי שלממשלת ארצות הברית יש מספיק כוח להשתיק את כל הקונספירציות האלו ול"הוכיח" שאלו כן היו פיגועים...

פורסם

יש לך ברירה, של להאמין לתיאוריות הקונספרציה, או לשמוע את ההוכחה שזה שטויות, תבחר.

פורסם

מה שהכי חירפן אותי זה שאמרו בסרט שיום לפני הפיגועים קונדוליסה רייס הזהירה את ראש ממשלת סן פרנסיסקו אני חושב,שלא יטוס,כי הייתה לו טיסה מתוכננת לניו יורק או משהו כזה....

:screwy:

תמסור ד"ש לאלוויס.

פורסם

אני שונא את הדיונים האלה

חבר'ה . יש סיבות כל כך ברורות לפיגועי 11 בספטמבר. לא סתם אל קעידה לקחו אחריות.

ראש ממשלת סאן פרנסיסקו??

אולי ראש עריית סאן פרנסיסקו

פורסם
  • מחבר

כן עריית חח התבלבלתי..

פורסם

אשמת היהודים.. ברור

פורסם

אשמת היהודים.. ברור

LOL

תאמין לי שלא חסרים כאלה בעולם שמאמנים שישראל קשורה לזה, ראיתי איזה פוסט באיזה פורום שהו אזה 5 תגובות רק על ישראל והקשר שלה ל9\11, בנוסף יצא לי לדבר על זה עם אחד אנלי ואחד אמריקאי וזה יוצור דיון מעניין.

אני לא חושב שאנשים עשירים שרוצים נפט או מה שזה לא יהיה גרמו ל9\11 לקרות.

אני מאמין שזה היה פיגוע טרור, זה חלק מהמלמה של האיסלם נגד העולם המערבי. ואני מאמין שהממשלה האמריקאית יכלה לבצע משהו כנגד הפיגוע טרור הזה.

פשוט יש המון סכונויות שרוצה כמה שיותר כוח וזה יוצר בעיה.

פורסם

האנשים יצרו את הסרט הזה שהעם האמריקאי יאכל מבפנים :xyxthumbs:

החתימה שלך מטרידה אותי,אני מבקש ממך להוריד אותה,תודה.

פורסם

החתימה שלך מטרידה אותי,אני מבקש ממך להוריד אותה,תודה.

גם אותי תודה

פורסם
  • מחבר

גם תחשבו על זה שאף פעם אי אפשר לדעת את האמת...אם אלו היו באמת פיגועים,אז למה הCIA עדיין מחזיק בשתי קלטות של מצלמות אבטחה שצילמו את ההתרקסות על הפנטגון? ולמה הרבה הקלטות של השיחות בין הכבאים גם הן עדיין חסומות לציבור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים