עבור לתוכן

החרדים פותחים במאבק נגד מצעד הגאווה מוקדם השנה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם רוצים מצעד? תל אביב אחלה עיר, תעזבו את עיר דוד בשקט.

א. מותר להם לעשות את המצעד איפה שמתחשק להם.

ב. הם לא עושים את המצעד בשום מקום אשר קרוב למקום קדוש/שכונה דתית.

ג. ירושליים היא עיר הבירה של ישראל, מעצם היותה עיר הבירה של ישראל יהיו בה כל סוג של הפגנה שיכולה להיות ואין לאף אחד זכות לצנזר את ההפגנות בירושליים.

ד. את מצעד הגאווה בירושליים מארגן אירגון בשם "הבית הפתוח", ארגון זה הוא אירגון שמרכזו בירושליים, המתנדבים הם תושבי ירושליים, האנשים אשר באים לאירגון על מנת לקבל עזרה הם תושבי ירושליים, כל הפעילות של האירגון הזה מרוכזת אך ורק בירושליים וכל המטרה של האירגון הזה הוא לעזור לקהילה ההומוסקסואלית בירושליים והסביבה אם ככה אז מה הקשר בין הבית הפתוח לתל אביב? למה הפעילים של הבית הפתוח צריכים להתרחק ממקום פעילותם המקורי על מנת להפגין?

באותה המידה, אם משמרת הצניעות הייתה עובדת בתל אביב, אני בטוח שאנשים היו מתרגזים ומנסים למנוע את זה, למרות שלכל אדם זכות חופש תנועה לא מוגבלת בארץ ולאף חילוני אין את החיוב לשמוע או לתקשר עם משמרת הצניעות (בניגוד לאספה של עשרות אלפים שממנה קצת קשה להתעלם).

אם משמרת הצניעות היתה פועלת בשכונות החרדיות (נניח שיש) של תל אביב זאת היתה הבעיה של החרדים בתל אביב, אם משמרת הצניעות פועלת בשנקין שלא תצפה לפחות מאבן בראש, אבל לא בגלל שה"סמולנים-בוגדים-יפינפש-[כל קללה אחרת למי שמעז לגור בתל אביב שאתה מכיר]" הם כל כך רעים, בגלל השיטות של משמרת הצניעות.

למרות שבכל מקרה הייתי מצפה מהמשטרה לפעול נגד משטרת הצניעות שנוקטת בצעדים לא חוקיים ופליליים, גם אם זה בשכונות חרדיות בתל אביב וגם אם זה ב100 שערים

• תגובות 82
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא נוטה לכאן ולכאן, בשתי הקבוצות הנ"ל יש משהו מעצבן מאוד.

מצד אחד, יש את הדתיים הפאנטים שמעדיפים לרצוח בנאדם רק בגלל שהוא שונה

ולא מבינים שהם עוברים עבירה הרבה יותר חמורה מלהיות הומו(לפחות מבחינת התורה או whatever...).

מצד שני יש את ההומואים שחייבים לעשות מצעד גאווה, אני לא מבין בכלל למה הם צריכים דבר כזה!

יש מצעד סטרייטים? אני לא הולך לעשות מצעד כל שנה בירושלים עם כל הבחורות שאני מכיר בלבוש מינימלי

ומתמזמז איתן(למרות שלא הייתי מתנגד, אבל זה כבר סיפור אחר :smile1:).

אני שמעתי בתוכנית של זהבי עצבני הומואים שיוצאים נגד המצעד ואומרים שהאנשים האלה מביישים את הקהילה.

פורסם

הם ראו שזה עבד להם שנה לשעברה. בסוף ה"מצעד" היה בעצם מספר אנשים בתוך כלוב...

פשוט ביזיון. צריך להערך לאבטחת האירוע ולא למנוע אותו.

שימו לב שבאופן עקרוני אני נגד הרעיון של המצעד בי-ם - אני חושב שהיוזמים של הרעיון רחוקים מלהיות "תמימים" ומתחשבים - אבל התוצאות של הפעם האחרונה עצבנו אותי.

פורסם

קשה לי להאמין שהחרדים שמו את מטען החבלה כי חוץ מלספור כסף שלא שלהם ולעשות ילדים הם לא יודעים לעשות כלום. אני שונאת מצעדי גאווה ואני דו. אתה הומו? Who gives a piece of shit?! למה לעשות חג לאומי מההעדפה המינית שלך? זה סתם נורא דבילי והקהילה ההומולסבית נורא שטחית כי נראה כי כל מה שמעניין אותם זה מין ומיניות, בעוד שרבים מן ה"גאים" הם לא כך וסולדים מכל המפגרים שהופכים את כל הסיפור לסצינה.

פורסם

מצד שני יש את ההומואים שחייבים לעשות מצעד גאווה, אני לא מבין בכלל למה הם צריכים דבר כזה!

המצעד הזה הוא בעיקרון הפגנה כנגד האפליה נגדם.

שאגב קיימת בגלל החרידים.

יש מצעד סטרייטים?

כן לנו יש את חג האהבה שבו יש אירועים כמו המצעד הזה בהרבה מקומות בארץ.

פורסם

מה שיותר חשוב מהמצעד עצמו הוא ההסברה שנובעת מעצם קיומו .

שיש כתבות בחדשות על הקהילה הגאה וכך צעירים שחשבו שהם היחידים בעולם ש"שונים" יראו שהם לא לבד...

וכל זה תקף גם לחרדים...ככה הם נחשפים לקהילה ויוכלו להבין שהם גאים (למרות שרוב הסיכויים שמשמרות הצניעות יסקלו אותם באבנים)

פורסם

המצעד הזה הוא בעיקרון הפגנה כנגד האפליה נגדם.

שאגב קיימת בגלל החרידים.

אז למה לא עושים מצעד לאתיופים? לרוסים? לבני-מיעוטים? המצעד הזה זה סתם "סיבה למסיבה", לא הפגנה כנגד אפליה.

כן לנו יש את חג האהבה שבו יש אירועים כמו המצעד הזה בהרבה מקומות בארץ.

"מצעד האהבה" זה עוד מצעד גאווה בתחפושת. פשוט יש שם גם סטרייטים שאוהבים להתערטל בפרהסיה.

מה שיותר חשוב מהמצעד עצמו הוא ההסברה שנובעת מעצם קיומו .

שיש כתבות בחדשות על הקהילה הגאה וכך צעירים שחשבו שהם היחידים בעולם ש"שונים" יראו שהם לא לבד...

וכל זה תקף גם לחרדים...ככה הם נחשפים לקהילה ויוכלו להבין שהם גאים (למרות שרוב הסיכויים שמשמרות הצניעות יסקלו אותם באבנים)

אנחנו לא איראן, יש לנו תקשורת וכולם יודעים שיש מלא הומואים וכולם יודעים איפה למצוא אותם ואת חברתם. יש סלברטאים הומואים, בדרנים הומואים, מעצבים וספרים הומואים מאד נחשבים ומכובדים בקהילה הישראלית, ורבים אחרים. מי שהומו יודע טוב מאד שהוא לא לבד כי כאן עוד "הכל פתוח". זה שלא נותנים להם להתחתן אז זה כמעט בכל העולם, אבל זה הולך להשתנות. בינתיים יש אנשים כאן שלא יכולים להתחתן בגלל סיבות סתומות מזאת.

פורסם

הסברה לא נעשית במצעד. המצעד הוא פרובוקציה זולה ומפגרת. הסברה אמיתית הייתה נעשית בעצרת אינפורמטיבית, לא תהלוכה של מתרוממים (ושימו לב, יש הבדל בין הומו למתרומם) שמפזזים ברחובות בחוטיני ורוד. בלי שום קשר לירושלים או לא, המצעד הזה אידיוטי ומיותר.

ולערוך אותו במקום שיעורר את חמת 2 מתוך 3 דתות שהמקום קדוש להן זה פיגור.

אם מתעקשים על ירושלים, שיעשו את זה רחוק מהעיר העתיקה ולא בשכונות חרדיות, זה הכל.

ואגב, אנשים, עוד לא למדתם שאין טעם להתווכח עם היצור שקורא לעצמו Classified?

פורסם

אז למה לא עושים מצעד לאתיופים? לרוסים? לבני-מיעוטים? המצעד הזה זה סתם "סיבה למסיבה", לא הפגנה כנגד אפליה.

תשאלי אותם.קבוצות שונות מפגינות מדי פעם כנגד דברים שונים אין בזה שום דבר חדש.

המטרה בגלל הוא נוצר היא כדי להביא מודעות רחבה לבעיות שלהם.

"מצעד האהבה" זה עוד מצעד גאווה בתחפושת. פשוט יש שם גם סטרייטים שאוהבים להתערטל בפרהסיה.

אני יודע לכתוב לא צריך להכניס לי מילים לפה.

לא אמרתי מצעד האהבה אלא חג האהבה.

יש המון אירועים שונים ובכלל חוגגים את זה וזה לסטריטים.

אנחנו לא איראן, יש לנו תקשורת

גם באיראן יש :-X

אז מה שיש תקשורת? היא רק כלי להפצת דברים עדיין הפגנות צריכות להיות וזה דבר בריא.

אל תצפי מהתקשורת להילחם למען זכויות מיעוטים הם זונות רייטינג.

ואגב, אנשים, עוד לא למדתם שאין טעם להתווכח עם היצור שקורא לעצמו Classified?

אני עדיין מתפלא אין אנשים כמוך למדו לכתוב :nixweiss:

למה אתה עדיין בישראל?

קישטה חזרה לצפון אפריקה מקומך עם הבבונים באזור.

פורסם

תשאלי אותם.קבוצות שונות מפגינות מדי פעם כנגד דברים שונים אין בזה שום דבר חדש.

המטרה בגלל הוא נוצר היא כדי להביא מודעות רחבה לבעיות שלהם.

אולי בגלל שהם נלחמים באפליה שלהם בכך שהם עובדים קשה ומוכיחים לחברה שהם לא פחות טובים במקום לעשות מצעדים מעוררי חלחלה?

איך בדיוק מצעד פרובוקטיבי עם בלונים ושטויות ואנשים לבושים למחצה, אם בכלל, יביא מודעות לבעיות שלהם? איזה בעיות? לא מצאתי חוטיני ורוד במידה M? הסברה עושים בעצרת מחאה מכובדת שבה דנים בנושאים האלו ומביאים אנשים מהשדולה בכנסת ופוליטיקאים שיבטיחו הבטחות ואיזה אמן שישיר איזה שיר מפגר. קרנבל סטייל ריאו לא עושה את זה.

לא אמרתי מצעד האהבה אלא חג האהבה.

יש המון אירועים שונים ובכלל חוגגים את זה וזה לסטריטים.

חג האהבה זה רק לסטרייטים? לא ידעתי שיש לסטרייטים וטו על אותו רגש נעלה... איזה אירועים שונים "לסטרייטים"? חנוכה? האירועים הם לכולם. זה שעוד לא הקימו מדינה הומוסקסואלית באיביזה ועשו לה יום עצמאות, זה לא אומר כלום.

גם באיראן יש :-X

אז מה שיש תקשורת? היא רק כלי להפצת דברים עדיין הפגנות צריכות להיות וזה דבר בריא.

אל תצפי מהתקשורת להילחם למען זכויות מיעוטים הם זונות רייטינג.

באיראן התקשורת היא לא כלי בידור, מידע והסברה - באיראן התקשורת היא כלי פרופוגנדיסטי בלבד ובאיראן מראים בטלויזיה הוצאות להורג פומביות של בני-נוער הומוסקסואלים (כמו גם קורבנות אונס, הומוסקסואלים או לא. רוצה תמונות?).

התקשורת היא אמנם זונת רייטינג, אבל למה אתה מצפה? גם הם צריכים לחיות ממשהו. אבל תראה, אפשר להפוך גם לוחמה בעד הציבור לרייטינג נטו וגם לעזור - כמו שעושים ב"כלבוטק". לא פעם בחדשות דובר על קיפוח ואפליה מסוג כזה או אחר, אשר הסבו את דעת הקהל לנושא. הכל טמון בגישה, ובמצעד פרובוקטיבי כזה לא תוציא כלום מלבד לסלידה של הציבור הרחב.

אם תשאלו אותי, המצעד הזה יותר פוגע בהומואים, כי הוא רק מדגיש סטריאוטיפים נפוצים, במקום לקדם את זכויותיהם.

למה אתה עדיין בישראל?

נאצי!!!

פורסם

אולי בגלל שהם נלחמים באפליה שלהם בכך שהם עובדים קשה ומוכיחים לחברה שהם לא פחות טובים במקום לעשות מצעדים מעוררי חלחלה?

וזה מאוד עוזר להם ::)

יש כאלו שמפגינים זה לא דבר חדש.

איך בדיוק מצעד פרובוקטיבי עם בלונים ושטויות ואנשים לבושים למחצה, אם בכלל, יביא מודעות לבעיות שלהם? איזה בעיות? לא מצאתי חוטיני ורוד במידה M? הסברה עושים בעצרת מחאה מכובדת שבה דנים בנושאים האלו ומביאים אנשים מהשדולה בכנסת ופוליטיקאים שיבטיחו הבטחות ואיזה אמן שישיר איזה שיר מפגר. קרנבל סטייל ריאו לא עושה את זה.

לבושים למחיצה את יכולה לראות כל יום בחוץ לא חסר.

ראית פעם מצעד כזה(ולא אני לא מדבר על מסיבות בת"א)הם לבושים רגילך הולכים עם שלטים או בלי ברחובות עם מוזיקה.

זה מביא מודעות לזה שהם קיימים וחוץ מזה יש מישהו עם מגבר שמדבר לפעמים בדברים כאלו ואת יודע מצויין איזה בעיות.

חג האהבה זה רק לסטרייטים? לא ידעתי שיש לסטרייטים וטו על אותו רגש נעלה... איזה אירועים שונים "לסטרייטים"? חנוכה? האירועים הם לכולם. זה שעוד לא הקימו מדינה הומוסקסואלית באיביזה ועשו לה יום עצמאות, זה לא אומר כלום.

גם מצעד האהבה לא רק להומוסקסואלים.

באיראן התקשורת היא לא כלי בידור, מידע והסברה - באיראן התקשורת היא כלי פרופוגנדיסטי בלבד ובאיראן מראים בטלויזיה הוצאות להורג פומביות של בני-נוער הומוסקסואלים (כמו גם קורבנות אונס, הומוסקסואלים או לא. רוצה תמונות?).

התקשורת היא אמנם זונת רייטינג, אבל למה אתה מצפה? גם הם צריכים לחיות ממשהו. אבל תראה, אפשר להפוך גם לוחמה בעד הציבור לרייטינג נטו וגם לעזור - כמו שעושים ב"כלבוטק". לא פעם בחדשות דובר על קיפוח ואפליה מסוג כזה או אחר, אשר הסבו את דעת הקהל לנושא. הכל טמון בגישה, ובמצעד פרובוקטיבי כזה לא תוציא כלום מלבד לסלידה של הציבור הרחב.

לא אמרתי שהם לא צריכים הלברוויח כמובן שהם צריכים.

קולבודק אחת מהתוכניות עם הרייטינגד הכי גבוה לא פלא שהיא משודרת.אבל הדיבורים האלו לא תורמים בדבר.

חוץ מזה עדיף להיות קוץ בתחת מאשר לשבת ולשתוק זה יביא ליותר תוצאות(כמו בהרבה מקומות שונים בעולם).

רוצים שלא יהיה מצעד?תדברו על המנהיגים/אנשי השפעה על הציבור הזה ותפסיקו את האפליה אני בטוח שהם יסכימו להפסיק את המצעד.

עד אז שהפינגווינים "יסבלו" לי לא אכפת וזה חוקי.

אם תשאלו אותי, המצעד הזה יותר פוגע בהומואים, כי הוא רק מדגיש סטריאוטיפים נפוצים, במקום לקדם את זכויותיהם.

[

איזה סטריאוטיפים נפוצים :nixweiss:

נאצי!!!

אם כבר נאו-נאצי ומה לעשות שיש אנשים שיש רק דרך אחת לטפל בהם.

פורסם

למה אתה עדיין בישראל?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

משעשע אותי מה שאתה כותב, בהתחשב בעובדה שאם לא הייתי חושף בפניך את מוצאי, לא היית מנחש אותו בעוד מליון שנה.

-נתחיל בזה שנולדתי בארץ, ככה שאין לי לאן "לחזור", ונמשיך בזה שאני בעצם מעוניין לתרום למדינה הזו במקום רק להתלונן על כמה רע לי פה וכמה היה יותר טוב במקום אחר. אז אם מישהו פה צריך לחזור לאנשהו, הרי שזה אתה.

דריה, אין טעם להתחיל לקרוא לו "נאצי" וכו', זה מה שהוא רוצה. הטרול האומלל הזה מנסה לקבל תשומת לב דרך פרובוקציות מפגרות (בערך כמו הקהילה ההומולסבית ומצעד הגאווה)

באמת שאין טעם לשים אליו לב. תני לו לחיות באשליות שהוא עליון על כולנו פה. הו Classified האדיר והנשגב.

פורסם
  • מחבר

הסברה לא נעשית במצעד. המצעד הוא פרובוקציה זולה ומפגרת. הסברה אמיתית הייתה נעשית בעצרת אינפורמטיבית, לא תהלוכה של מתרוממים (ושימו לב, יש הבדל בין הומו למתרומם) שמפזזים ברחובות בחוטיני ורוד. בלי שום קשר לירושלים או לא, המצעד הזה אידיוטי ומיותר.

אתה אולי לא רואה שום צורך ושום תועלת במצעד הזה אבל מצעד דומה נערך במאות ערים ברחבי העולם ומיליוני אנשים בכל העולם חושבים שזה כן חשוב, אפילו במדינות הרבה יותר ליברליות מישראל (הולנד) יש מצעד למרות שמקבלים את הקהילה ההומוסקסואלית ברמה הרבה יותר גבוהה מישראל וגם במדינות הרבה יותר שמרניות מישראל יש את המצעד (אהר"ב). אתה אולי חושב שהמצעד הוא רק פרובקציה זולה אבל הוא לא.

ודרך אגב... אין אף אחד שמפזז בחוטיני ורוד במצעד בירושליים, המצעד בירושליים שונה באופן מהותי מהמצעד בתל אביב, אנשים מכירים רק את התמונות מהמצעד בתל אביב כי הם הרבה יותר "מעניינות" וכי כשהעורך בעיתון מוציא כתבה על המצעד בירושליים זה יביא לו הרבה יותר קוראים אם הוא ישים תמונה של גבר חצי ערום רוקד על משאית מהמצעד בתל אביב מאשר אם הוא ישים תמונה של הרבה אנשים הולכים מהמצעד בירושליים.

או אפילו יותר טוב... משנה שעברה לא השתנה כלום:

אנשים כאן לא מבינים דבר אחד חשוב מאוד

מצעד הגאווה בירושליים זה לא המצעד שאתם מכירים מתל אביב המצעד שונה מאוד.

למרות שOMRIJ אמר את זה כמה פעמים זה עדיין לא נקלט... אתה לא תראה שם בחורים ערומים ובטח ובטח לא תראה שם בחורים מזדיינים מול הפרצוף שלך.

מה אתה כן תראה שם? בגלל שמילים כנראה קשות לרובכם... אז הנה תמונות מהמצעד של שנה שעברה (שלהזכירכם בתגובה ל"פרובוקציה" הזאת צעיר חרדי דקר מספר אנשים, בתגובה החרדים במקום לגנות אותו יצאו בהפגנות לשחרר את המסכן שרק עשה את עבודת האל):

jerusalem_gay7.jpg

jerusalem_gay17.jpg

jerusalem_gay4.jpg

jerusalem_gay16.jpg

jerusalem_gay19.jpg

או לינק אם אתם רוצים עוד כמה תמונות - http://www.jerusalemshots.com/cat_he91.html

למוצאים חוטיני אחד לרפואה יוגרל סוף שבוע במלון לוטרקי יוון

ההגרלה נפתחה רשמית מחדש, שנה שעברה לא נמצא זוכה, אולי הפעם הפרס הוא שלך?

ולערוך אותו במקום שיעורר את חמת 2 מתוך 3 דתות שהמקום קדוש להן זה פיגור.

בנתיים אלה רק החרדים.

אם מתעקשים על ירושלים, שיעשו את זה רחוק מהעיר העתיקה ולא בשכונות חרדיות, זה הכל.

זה מה שקורה.

פורסם

אתה צודק לגמרי- אכן לא הכרתי את המצעד בירושלים. פעם ראשונה שאני רואה תמונות משם.

אם זה מתנהל ככה ולא בשכונות חרדיות או בעיר העתיקה- אז סבבה, אין שום סיבה בעולם למנוע את זה מהם.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

משעשע אותי מה שאתה כותב, בהתחשב בעובדה שאם לא הייתי חושף בפניך את מוצאי, לא היית מנחש אותו בעוד מליון שנה.

-נתחיל בזה שנולדתי בארץ, ככה שאין לי לאן "לחזור", ונמשיך בזה שאני בעצם מעוניין לתרום למדינה הזו במקום רק להתלונן על כמה רע לי פה וכמה היה יותר טוב במקום אחר. אז אם מישהו פה צריך לחזור לאנשהו, הרי שזה אתה.

דריה, אין טעם להתחיל לקרוא לו "נאצי" וכו', זה מה שהוא רוצה. הטרול האומלל הזה מנסה לקבל תשומת לב דרך פרובוקציות מפגרות (בערך כמו הקהילה ההומולסבית ומצעד הגאווה)

באמת שאין טעם לשים אליו לב. תני לו לחיות באשליות שהוא עליון על כולנו פה. הו Classified האדיר והנשגב.

שים לב שלא קשרתי טימטום עם המוצא שלך אתה יצרת אותו ואגב כן יש דרך די פשוטה לנחש אותו.

כמובן שיש לך לאן לחזור. כמו שליברמן אומר לערבי ישראל יש כמה 27 מדינות לחזור אליהם? אז גם לך יש לאיפה לחזור בצפון אפריקה.

תרומה למדינה בלה בלה בלה.את זה תשמור למנהל ההגירה.

עליון על כולם?ממש לא אני לא מתיימר להיו עליון על פני מבני אדם נורמלים אבל אתה וכאלו כמוך פשוט לא נכנסים תחת ההגדרה הזו.

אתה הייתה נגד המצעד בלי לדעת שום פרטים עליו :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים