עבור לתוכן

החרדים פותחים במאבק נגד מצעד הגאווה מוקדם השנה

Featured Replies

פורסם

לא, זאת סתם התגרות.

מצד החרידים בהחלט.

כל העניין של המצעד בעיר הזאת היא לעשות פרובוקציה ולעשות "דווקא".

בחייאת אם מישו רוצה לחגוג את זה שהוא שונה מרוב העולם הנורמלי לי אין בעיה עם זה, שיהנה, אבל שלא יגרום בכוונה לבלאגן גדול שבקלות יכול להיגרר לפצועים ואף להרוגים וזה פשוט על סתם.

תגיד את זה לבננוים כזכור לי הם אלו שרוצים לרצוח.

• תגובות 82
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, מצד ההומאים והלסביות

החרדים לא בסדר, אבל זאת האמא של ההתגריות לעשות את זה בירושלים.

פורסם

אין שום הבדל בין ירושלים כעיר לת"א.

יש בעיה והיא נסיון לרצח,התפרעות,חבלה,הרס ריכוש ציבור ומצד מי?

מצד הבבונים הם הבעיה ולא מפגינים שבאים להפגין על חוסר שיוויון.

פורסם

אין שום הבדל בין ירושלים כעיר לת"א.

יש בעיה היא נסיון לרצח,התפרעות,חבלה,הרס ריכוש ציבור ומצד מי?

מצד הבבונים.

המפגינים לא באים והורסים ורוצחים אלא הם והם הבעיה.

אתה באמת מאמין למה שאתה כותב או שהשעה מאוחרת לך? :s07:

פורסם

פורסם

אני נגד המצעד לדעתי ההומואים המזדיינים בתחת האלה יכולים לעשות את המצעד הדפוק שלהם בתל אביב

פורסם

זו לא אמונה כמו הזו של החרידים אלא לשם שינוי עובדות.

מה לא נכון?

או שהייתה בחול ולא התעדכנת מה הלך בזמן שרצו לעשות את המצעד שנה שעברה?

פורסם

אתה יודע, לא ראיתי את משמרת הצניעות אף פעם בתל אביב... :nixweiss:

מעבר לזה, ברור לכולם שמדובר בפרובוקציה חינם. הטיעון של "מותר לי זה כתוב בחוק" הוא גם "דווקא" זול. כמובן שהחרדים עברו פה כל קו אדום, אבל אם צריך להצביע על אשם במצב, זה נובע מהזלזול התהומי של הגייז מכל דבר שהוא לא הקהילה שלהם.

פורסם

אשם?

הם אלו שרוצים לרצוח,להפר סדר ציבורי,להרוס רכוש ציבורי,גרימת הסטה ועוד?

לא אלו החרידים הם הבעיה.אם לא היו חרידים הם יכלו לעשות בשקט את המצעד בלי שזה היה יוצר בעיות כאלו.

אין חרידים אין בעיות.

פורסם

הגייז הם אלה שרוצים להיות פרובקטיבים, להפר סדר ציבורי, ליצור מהומות, ליצור תסיסה בעיר מקודשת לשלוש דתות ועוד?

לא אלו הגייז הם הבעיה.אם לא היו גייז החרדים היו יכולים להמשיך בשקט את שגרת חייהם ואת אורחת חייהם שהיא זכותם במדינה דמוקרטית בלי שזה היה יוצר בעיות כאלו.

אין גייז אין בעיות.

פורסם

פרובוקציה היא לא מילה רעה.אין הפרת סדר בזה ושום מהומות.

לפי הגורמים האלו הם בהחלט לא הבעיה אלא החרידים כמו שאמרתי:

"הם אלו שרוצים לרצוח,להפר סדר ציבורי,להרוס רכוש ציבורי,גרימת הסטה ועוד?" או שאתה לא מגדיר את זה כבעיה?

אז זהו שלא בדרך בה החרידים חיים אחרים לא יכולים לחיות.

בלי הומוסקסואלים עדיין יהיו בעיות כי החרידים בסביבה.

פורסם

לא, זאת סתם התגרות.

לא, העניין של המצעד בירושלים הוא שמדובר בעיר הבירה של מדינת ישראל. כחלק מהיותה של ירושלים עיר בירה, מן הצפוי שהיא תהווה מוקד להפגנות/התארגנויות/מחאות/מצעדים למיניהם.

הגייז הם אלה שרוצים להיות פרובקטיבים, להפר סדר ציבורי, ליצור מהומות, ליצור תסיסה בעיר מקודשת לשלוש דתות ועוד?

לא אלו הגייז הם הבעיה.אם לא היו גייז החרדים היו יכולים להמשיך בשקט את שגרת חייהם ואת אורחת חייהם שהיא זכותם במדינה דמוקרטית בלי שזה היה יוצר בעיות כאלו.

אין גייז אין בעיות.

ברורה הרגישות של העניין משום שירושלים היא בין היתר אחת המקומות הדתיים ביותר בעולם, לכן המצעד כמובן לא עובר בשכונות דתיות.

אף אחד לא מכריח אף חרדי להגיע למצעד, להסתכל עליו או לעשות משהו שקשור בו. הכפייה כאן היא מצעד החרדים שמעוניינים למנוע את קיום המצעד.

"פרובקטיבים"? בחייך, מה פרובקטיבי במצעד הגאווה(ואל תביא לי תמונות מהמצעד באמסטרדם, אלא תמונות מהארץ)?

"להפר סדר ציבורי"? הכל נעשה באישור המשטרה. הפרת הסדר הציבורי נעשית ע"י חרדים שמבצעים ניסיונות דקירה, הבערות צמיגים, חסימת עורקי תנועה ראשיים, הצתת פחי אשפה ומכוניות משטרה ועוד כל מיני עברות על החוק.

"ליצור מהומות"? אף הומו לא הולך לשכונות הדתיות של ירושלים חצי ערום או מתנשק עם החבר שלו מול בית כנסת, למרות שמבחינה עקרונית יש לו את כל הזכויות שבעולם לעשות את זה - אבל הוא, אותו ההומו, מכבד את הרגשות של החרדים בניגוד מוחלט ליחס שהוא מקבל מהם בחזרה.

"אין גייז אין בעיות"? הייל היטלר! יודן ראוס!

פתאום זה לא כ"כ נעים לשמוע את זה, נכון?

פורסם

יונתן, בתור "שמאלן"(מתברר שבכאילו) לא הייתי מצפה ממך לומר כ"כ הרבה שטויות.

ברורה הרגישות של העניין משום שירושלים היא בין היתר אחת המקומות הדתיים ביותר בעולם, לכן המצעד כמובן לא עובר בשכונות דתיות.

אף אחד לא מכריח אף חרדי להגיע למצעד, להסתכל עליו או לעשות משהו שקשור בו. הכפייה כאן היא מצעד החרדים שמעוניינים למנוע את קיום המצעד.

"פרובקטיבים"? בחייך, מה פרובקטיבי במצעד הגאווה(ואל תביא לי תמונות מהמצעד באמסטרדם, אלא תמונות מהארץ)?

"להפר סדר ציבורי"? הכל נעשה באישור המשטרה. הפרת הסדר הציבורי נעשית ע"י חרדים שמבצעים ניסיונות דקירה, הבערות צמיגים, חסימת עורקי תנועה ראשיים, הצתת פחי אשפה ומכוניות משטרה ועוד כל מיני עברות על החוק.

"ליצור מהומות"? אף הומו לא הולך לשכונות הדתיות של ירושלים חצי ערום או מתנשק עם החבר שלו מול בית כנסת, למרות שמבחינה עקרונית יש לו את כל הזכויות שבעולם לעשות את זה - אבל הוא, אותו ההומו, מכבד את הרגשות של החרדים בניגוד מוחלט ליחס שהוא מקבל מהם בחזרה.

"אין גייז אין בעיות"? הייל היטלר! יודן ראוס!

פתאום זה לא כ"כ נעים לשמוע את זה, נכון?

חבוב, אל תרד לעברי כשמאלן. גם לך יש סודות אפלים.

באותה המידה, אם משמרת הצניעות הייתה עובדת בתל אביב, אני בטוח שאנשים היו מתרגזים ומנסים למנוע את זה, למרות שלכל אדם זכות חופש תנועה לא מוגבלת בארץ ולאף חילוני אין את החיוב לשמוע או לתקשר עם משמרת הצניעות (בניגוד לאספה של עשרות אלפים שממנה קצת קשה להתעלם).

מה פרובוקטיבי? עצם קיומו של המצעד. אם הגייז רוצים להוכיח הם אנשים נורמליים לכל דבר, הדרך שלהם תהיה בשקט ולא בצלצולים. הבלגנים הנ"ל כל שנה רק מונעים מעוד אנשים לצאת מהארון עקב הרעש והפרובוקטיזם שנוצר סביב המצעד.

הפרת סדר ציבורי? כן. אם אתה מגיע ליישוב ערבי ומתחיל לבצע הפגנות של כהנא, דמך בראשך ואתה טיפש, גם אם מדובר בשטח C שהוא בשליטת ישראל ומותר לך להגיע אליו. הבלגן שתגרום בגלל ההתעקשות העיוורת להפגין דווקא גדול יותר מהתועלת שתפיק מלהביע מחאה שקטה.

ליצור מהומות? כן, ליצור מהומות. המצעד יוצר מהומות. בתל אביב הוא לא יוצר מהומות, כי תל אביב בועה סבלנית. בירושלים הוא יוצר מהומות, כיוון שזה לא ראוי ומדובר ב"דוקא" אינפנטילי, איך שלא תסובב את זה. המהומות נגרמות בגלל המצעד, לא בגלל החרדים. זה לא שהחרדים יוצרים מהומות ולכן יש מצעד. יש מצעד ולכן יש מהומות.

אין גייז אין בעיות היה פרפראזה על מה שכתב קלאסיפייד "אין חרדים אין בעיות". כשקלאסי אומר את זה, זה סבבה. כשאני כותב על זה באירוניה, אני נאצי. כמה מדהים.

ושלא תטעה. אני בעד מצעד הגאווה, אין לי שום דבר נגד הומואים (למרות שאני הומופוב אני מכיר בזכויותיהם) ואני בעד נישואין חד מיניים מותרים בחוק. אבל יש גבול לכל "תפיסת תחת". הבית הפתוח מותחים את החבל שנה אחרי שנה אחרי שנה.

פורסם

כמה שטויות אני צמיע לך לפרוש מבית הספר הדתי שלך ולחזור למערכת בריאה כי אתה מוקף במערכת חולה אם אתה מחזיק בכאלו דעות וטיעונים של ילד בן 3.

אני כבר אמרתי לך הוא גם.כל מה שקורה הוא באשמה הבלעדית של החרידים הפורי חוק ותקועי הזמן האלו.

אם זה היה בהרבה זה היה נגמר בהרבה דם שלהם כמו שצריך פה המשטרה פוחדת מהם במקום לקחת להפעיל את הכוח הלדרוש כדי להשקיט את העלוקות האלו.

פורסם

חבוב, אל תרד לעברי כשמאלן. גם לך יש סודות אפלים.

באותה המידה, אם משמרת הצניעות הייתה עובדת בתל אביב, אני בטוח שאנשים היו מתרגזים ומנסים למנוע את זה, למרות שלכל אדם זכות חופש תנועה לא מוגבלת בארץ ולאף חילוני אין את החיוב לשמוע או לתקשר עם משמרת הצניעות (בניגוד לאספה של עשרות אלפים שממנה קצת קשה להתעלם). 1

מה פרובוקטיבי? עצם קיומו של המצעד. אם הגייז רוצים להוכיח הם אנשים נורמליים לכל דבר, הדרך שלהם תהיה בשקט ולא בצלצולים. הבלגנים הנ"ל כל שנה רק מונעים מעוד אנשים לצאת מהארון עקב הרעש והפרובוקטיזם שנוצר סביב המצעד.2

הפרת סדר ציבורי? כן. אם אתה מגיע ליישוב ערבי ומתחיל לבצע הפגנות של כהנא, דמך בראשך ואתה טיפש, גם אם מדובר בשטח C שהוא בשליטת ישראל ומותר לך להגיע אליו. הבלגן שתגרום בגלל ההתעקשות העיוורת להפגין דווקא גדול יותר מהתועלת שתפיק מלהביע מחאה שקטה.3

ליצור מהומות? כן, ליצור מהומות. המצעד יוצר מהומות. בתל אביב הוא לא יוצר מהומות, כי תל אביב בועה סבלנית. בירושלים הוא יוצר מהומות, כיוון שזה לא ראוי ומדובר ב"דוקא" אינפנטילי, איך שלא תסובב את זה. המהומות נגרמות בגלל המצעד, לא בגלל החרדים. זה לא שהחרדים יוצרים מהומות ולכן יש מצעד. יש מצעד ולכן יש מהומות.4

אין גייז אין בעיות היה פרפראזה על מה שכתב קלאסיפייד "אין חרדים אין בעיות". כשקלאסי אומר את זה, זה סבבה. כשאני כותב על זה באירוניה, אני נאצי. כמה מדהים.5

ושלא תטעה. אני בעד מצעד הגאווה, אין לי שום דבר נגד הומואים (למרות שאני הומופוב אני מכיר בזכויותיהם) ואני בעד נישואין חד מיניים מותרים בחוק. אבל יש גבול לכל "תפיסת תחת". הבית הפתוח מותחים את החבל שנה אחרי שנה אחרי שנה.6

1. אתה רואה את העניין בצורה עקומה לחלוטין. אין לי ספק שכל אדם(בין אם הוא חרדי או חילוני) רשאי להסתובב בתל אביב, אך לאף אדם אין זכות להטריד עוברי אורח שלבושים בצורה "לא צנועה" לטעמו ולקלל/להכות אותם. אדם חרדי שמטריד אנשים בהכרח כופה את עצמו על אחרים בזמן שאספה(לא משנה של כמה בני אדם) לא כופה את עצמה על אף אחד. מי שמעוניין רשאי להגיע אליה ומי שלא יכול לעשות כרצונו.

2. כנראה שלא הבנת את הרעיון שבמצעד. הרעיון הוא להראות ולהוכיח שעל אף שלא מקבלים אותם כשווים בין כל בני האדם למרות שהם כן, הם גאים בעצמם ואין להם דבר להתבייש בו.

3. עצם העובדה שזה מסוכן וטיפשי אינה אומרת שזה אסור ואין זו זכותו של אותו אדם.

4. שטויות. איך שלא תסובב את זה, החרדים אשמים במהומות. מהי הסיבה הישירה? חוסר הסובלנות של החרדים כלפי המצעד ותוצאה מכך הם עושים מהומות. מהי הסיבה הראשונית והעקיפה למהומות? חוסר הסובלנות(בין היתר של החרדים) שבסופו של דבר הובילה לנחיצותו וקיומו של המצעד.

5. סליחה, אני כבר משתדל להתעלם מההודעות של הבן-אדם ההזוי הזה ואני בדרך כלל לא טורח לקרוא את ההודעות שלו אז לא ראיתי שזה מה שהוא כתב.

6. באמת שאני לא מבין איך אתה יכול להיות הומופוב ובו זמנית להכיר בזכויות ההומואים, אתה מוכן להסביר לי את זה :s05:

כמה שטויות אני צמיע לך לפרוש מבית הספר הדתי שלך ולחזור למערכת בריאה כי אתה מוקף במערכת חולה אם אתה מחזיק בכאלו דעות וטיעונים של ילד בן 3.

אני כבר אמרתי לך הוא גם.כל מה שקורה הוא באשמה הבלעדית של החרידים הפורי חוק ותקועי הזמן האלו.

אם זה היה בהרבה זה היה נגמר בהרבה דם שלהם כמו שצריך פה המשטרה פוחדת מהם במקום לקחת להפעיל את הכוח הלדרוש כדי להשקיט את העלוקות האלו.

classified...

א, עצה לחיים: אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות אל תקצין כל דבר שאתה אומר ותלמד לכבד אנשים אחרים(גם כאלו שלא מכבדים אותך - זה ההבדל בינך לביניהם).

ב: תלמד להתבטא כמו בן-אדם ועד אז תסתום ת'פה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים