פורסם 2007 באפריל 2018 שנים שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן .יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה{המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים איוני בכל שלב שלא עוזר תעבור לשלב הבא 1. תחזיר את המחשב בכל התוכנות להגדרות מקוריות 2. תוריד תוכנות מהסרה שלא תריך ולא מכיר . 3. בדיקת חומרה במחשב שמחוברת נכון בניהול חומרה 4. לא עוזר והכל תקין - ואחרי בדיקות ווירוס +SPY +רגיסטי עם NOD 32 5. פרמוט המחשב 6 . לשלוח מחשב למעבדה .
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר תודה על העצה אבל המסך לא מגיב בשום צורה אני לא רואה תצוגה גם ע"י חיבור למסך אחר או חיצוני אז אין לי דרך לפרמט או לעשות משהו אחר המחשב כאילו נדלק ואז לאחר כמה שניות כל המאווררים מפסיקים לעבוד והוא נשאר דולק מבלי לעלות לשום מקום גם לא למסך הראשי ביותר של הביוס אז אני אשמח אם למישהו יש איזשהו רעיון ואם זה לשלוח למעבדה אז לאיפוא{אין יותר אחריות}אני גר באשקלון אז אני אשמח להמלצות תודה מראש לכל מי שיעזור
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים תודה על העצה אבל המסך לא מגיב בשום צורה אני לא רואה תצוגה גם ע"י חיבור למסך אחר או חיצוני אז אין לי דרך לפרמט או לעשות משהו אחר המחשב כאילו נדלק ואז לאחר כמה שניות כל המאווררים מפסיקים לעבוד והוא נשאר דולק מבלי לעלות לשום מקום גם לא למסך הראשי ביותר של הביוס אז אני אשמח אם למישהו יש איזשהו רעיון ואם זה לשלוח למעבדה אז לאיפוא{אין יותר אחריות}אני גר באשקלון אז אני אשמח להמלצות תודה מראש לכל מי שיעזור תנסה לאפס את הביוס, תבדוק שהכרטיס מסך,זכרונות,מעבד מחוברים כמו שצריך.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים איך אני עושה את מה שכתבת לי מעל ההודעה הזאת ?אופס לא שמתי לב שזה נייד...חחחחבכל מקרה המחשב עובד כשהוא מחובר למסך אחר?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אם יש לך הבנה ממוצעת במחשבים תנסה לפתוח כל חלק שניתן לפתיחה תנקה מאבק ותחזיר עד הסוף, לי זה עזר בפעם האחרונה שקרהלי דבר כזה רק עם מחשב של HP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.