עבור לתוכן

דעתכם בנושא : כרטיסי הmainstream\LE סידרה 8 האם לדעתכם הם נחלו כישלון חרוץ?

Featured Replies

פורסם

לדעתי הם רק בודקים את השטח...

יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?

פורסם

אני חושב שכרטיסי ה8600/8500 הוכיחו לNV שהיא מסוגלת לייצר ב80 ננו

עכשיו הגיע הזמן למזער את ה8800 למיניהם ולהוזיל אותם כדי להשתלט מחדש על המיינסטרים

65 ננו? יש עוד זמן

פורסם

ATI>>> 65nm

Nvidia>>> 90/80nm

פורסם

זה נכון שהכרטיסים האלו ניראים קצת חלשים ומאחזבים קימעה

אבל כל עוד לATI\AMD אין שום תשובה בנושה ובמחיר הזה אז אין על מה להתלונן.

בקשר לארכיטקטורה 80, 90 ,65 במה זה משנה אם הם אחזבה או לא ?

פורסם

לדעתי הם רק בודקים את השטח...

יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?

גם עם הFX הם "בדקו" את השטח, אני חושב שNVIDIA לא עשו ככל יכולתם וזה הרי ברור עם כל דור חדש אפשר לצ'פר את הMID RANGE בכרטיסים יותר חזקים מהדור הקודם המטרה עם ה8600GTS\GT לMID RANGE זה לאפשר רמת פירוט גבוהה במשחקי DX10+תמיכה עתידית לDX10 וכתוצאה מכך כמו אחיו הגדול ה8800GTX לאפשר SUPERB PERFORMANCE במשחקי DX9, אבל האמת אחרת הביצועים פחות מטובים ודי פושרים במשחקי DX9 ואם כך הדבר שהרי CRYSIS על DX10 עם כל אפשרויות הגרפיקה לא יעבוד היטב על שום כרטיס מסדרת 86XX גם לא בSLI וגם לא QUAD SLI ומה שזה לא יהיה.

פורסם

קשה לי להאמין שעם מערכת מחשב חזקה ו8600GTS יחיד CRYSIS ייתקשה לעבוד. נכון שזה כרטיס כישלון אבל הוא ייתפקד סביר במשחקים הראשונים לDX10... שאחד מהם הוא CRYSIS.

מה שאני כן מאמין זה שמשחקים כמו לדוגמא GTAIV אשר צורכים רמת פירוט גבוהה והרבה מאוד אובייקטים בו זמנית מרונדרים ייעבדו חלש מאוד על הגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה נמוכה יחסית כלומר הכרטיס לא יתפקד טוב מספיק ברזולוציות גבוהות.

אז כמו שאמרתי סידרה 8 (וגם כמו שאמרתי לפני שהם יצאו ממש נביא -_-...) הינה כישלון נחרץ, וחזרה על הטעות של הFX - כ. מסך HIGH END חיה למשחקים קיימים ושיחזיק עוד שנה ואז הוא ייהפוך לנחלת העבר (למרות שהוא יריץ משחקים בצורה סבירה) + כרטיסי מסך MID \ LOW עלובים שביצועיהם בבאנצ'ים מראים כי אין שום סיבה לרכוש אחד! .

פורסם

מחזק אותך אבל אני סבור שה8600 לא חשוב עם איזה מעבד לא יחזיק את CRYSIS על הכי גבוה אפילו בלי פילטרים ועם פילטרים אז בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים