פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לא לכולם יש ראוטר או מודם שמזה אוטומטית הרבה מאוד אנשים עדיין צריכים להגדיר ויש גם תעניין של פתיחת פורטים בWIN לתוכנות מסוימות...
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר אני לא מכיר מישהו שמבין בזה. אבל הדרייבר שאתם מדברים עליו, הוא בדיסק שבא עם הלוח אם?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני לא מכיר מישהו שמבין בזה. אבל הדרייבר שאתם מדברים עליו, הוא בדיסק שבא עם הלוח אם?אם אתה לא מכיר אף אחד שמבין בזה תחפש מדריך להתקנת WINXP תתקין קודם אותו ואז תנסה להתקין וסיטה רק על תישכח לחלק למחיצות ולגבות קבצים חשובים
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני לא מכיר מישהו שמבין בזה. אבל הדרייבר שאתם מדברים עליו, הוא בדיסק שבא עם הלוח אם? מבין במה? התקנת ווינדוס או דריברים? כמו שקרירין אמר/ה תחפש מדריך להתקנת ווינדוס עם תמונות ותדפיס אותו (פעם עשינו מדריך כזה במעבדה באוניברסיטה זה היה נורא מביך ) ואז תעבוד ביחד עם המדריך בקשר לפיצול של המחיצות שאתה בא להתקין את הווינדוס XP הוא שואל אותך איפה אתה רוצה להתקין אותו אז אתה אומר לו מחיצה חדשה הוא ישאל אותך כמה מקום אתה מעוניין להקציב למחיצה תשים כמה שאתה רוצה (הגודל הוא בMB) ותעשה OK אחר כך תעשה עוד פעם מחיצה חדשה בשביל הוויסטה ושוב אותו תהליך והנה יש לך 2 מחיצות (דרך אגב רק תזכור שבסוף ההתקנה הזאת יהיה לך מחיצה אחת עם XP מותקן ומחיצה אחת ריקה שבה אתה יכול להתקין איזה ווינדוס שאתה רוצה)
פורסם 2007 במאי 218 שנים מחבר לא רציתי לפתוח נושא חדש כדי שהדיון לא יתחיל שוב מחדש. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתקין את הוויסטה: אני חייב לפצל את הכונן קשיח? ולא הבנתי, עושים את זה על ידי תוכנה או מה? מבין במה? התקנת ווינדוס או דריברים? כמו שקרירין אמר/ה תחפש מדריך להתקנת ווינדוס עם תמונות ותדפיס אותו (פעם עשינו מדריך כזה במעבדה באוניברסיטה זה היה נורא מביך ) ואז תעבוד ביחד עם המדריך בקשר לפיצול של המחיצות שאתה בא להתקין את הווינדוס XP הוא שואל אותך איפה אתה רוצה להתקין אותו אז אתה אומר לו מחיצה חדשה הוא ישאל אותך כמה מקום אתה מעוניין להקציב למחיצה תשים כמה שאתה רוצה (הגודל הוא בMB) ותעשה OK אחר כך תעשה עוד פעם מחיצה חדשה בשביל הוויסטה ושוב אותו תהליך והנה יש לך 2 מחיצות (דרך אגב רק תזכור שבסוף ההתקנה הזאת יהיה לך מחיצה אחת עם XP מותקן ומחיצה אחת ריקה שבה אתה יכול להתקין איזה ווינדוס שאתה רוצה) מה זאת אומרת בא להתקין את הווינדוס XP? הXP מותקן כבר במחשב שלי... אני עכשיו מתקין את וויסטה...
פורסם 2007 במאי 218 שנים אתה צריך לפצל את הכונן קשיח שלך לשני מחיצות לצורך העניין C ו D נגיד ב C תישאר מערכת ההפעלה WindowsXP וב D(מחיצה מפורמטת) תתקין אתVistaהכול תלוי האם יש לך מספיק מקום בדיסק הקשיח ל 2 מערכות הפעלה
פורסם 2007 במאי 218 שנים טוב אז אם יש לך כבר את הXP מותקן רק תיצוור מחיצה חדשה ותתקין שם את הויסטה תאמת אף ךא ניסיתי להתקין ויסטה (בכלל לא מעיניין אותי ה OS הזה ) אבל אני מתאר לעצמי שהוא גם שואל אותך איפה אתה רוצה להתקין אתה פשוט אומר לו ליצור מחיצה חדשה ומתקין בה את הויסטה אם אני זוכר טוב (הת'רד הזה קצת ישן) רצית 2 מערכות כדי לשחק על הXP והשאר על הויסטה נכון? כמו שכבר אמרתי לך מקודם זה ממש ממש לא אפקטיבי אם אתה רוצה לראות את הויסטה, את האפקטים וכל השטויות שבאים עם זה תתקין ויסטה הHDD קטן ישן שלא אכפת לך ממנו כי תאמין לי ימאס לך מהאפקטים האלה אחרי כמה שבועות וזה סתם יכביד לך על המערכת ושתרצה למחוק יהיה לך בלאגן במחשב
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר אז אולי אני אתקין רק את וויסטה? ואם אני לא אסתדר וויסטה באמת תכביד על המערכת (מה שאני לא חושב שיקרה עם המערכת שלי) אני אתקין שוב את הXP.יש לי 250GB זיכרון, אני לא חושב שתהיה בעיה לפצל.על איזו תוכנה אתם ממליצים?עריכה: מצאתי מדריך מושלם: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vistaאבל יש בעיה- כשאני מנסה להפעיל את המחשב מחדש (עם הדיסק של הGParted התוכנה שמפצלת כוננים) זה לא מפעיל אותה, אלא מפעיל את הXP שוב.למרות שצרבתי את זה על דיסק (לא חילצתי את הקובץ, הוא קובץ ISO), ובדקתי ומסתבר שהCD-ROM עולה ראשון כשהמחשב מופעל (הכונן שבו מוכנס הדיסק).טוב, פתרתי את הבעיה (מסתבר שהייתי צריך לצרוב אותו כBootable disc). אבל כשאני עושה ריסטרט מופיע לי הזכויות יוצרים ואז זה נתקע. למה?
פורסם 2007 במאי 318 שנים תכלס באסה שהוציאו את הויסטה הזה.. לא ממש אהבתי אותו אבל עוד מעט אני יהיה חייב לעבור. :-\
פורסם 2007 במאי 418 שנים לא ממש??ממש מיותר הוינדוס הזה!!יכול להיות שזה בגלל שלא התנסיתי בו אבל ממה שאני רואה אצל חברים זה פשוט XP עם אפקטים זה הכלוזה סתם יוצר בעיות התרגלות ובעיות תאימותמיותר לחלוטין
פורסם 2007 במאי 418 שנים אני חושב שהוא יתכוון שבגלל הDX10 הוא יהיה חייב לעבור ולמעשה הוא צודק כל גימר PC רציני יצתרך לעבור
פורסם 2007 במאי 418 שנים אפשר להתאמן על התקנה של XP וויסטה בו זמניתויסטה בשביל משחקי DX-10 ו-XP ליום יום
פורסם 2007 במאי 418 שנים בנתיים יש רק כרטיס אחד שתומך ב DX10 והוא יקר רצח ולפי מה שאני רואה עכשיו גם כרטיסים כמו שלי 76GT מחזיקים יופי יופי גם את המשחקים הכי כבדים אמנם לא על ההגדרות הכי גבוהות בכל המשחקים ( STALKER ברור שלא אבל נגיד GTA SA בטח ) אבל מספקים חווית משחק בהחלט מהנה בלי קטיעות אז אני לא רואה גיימרים עוברים לויסטה כי הם חייבים לפחות לא עוד חצי שנה-8 חודשים שהכרטיסים יהיו יותר נפוצים ומחירים יותר שפויים
פורסם 2007 במאי 518 שנים יש כמה כרטיסים בשוק של הנווידה והיתה השקה שקטה של AMD אז רישמית יש גם כרטיס של AMD ובקרוב יותר הבעיה שמשחקים עוד לא הגיעו אבל אני מעריך שתוך כמה חודשים זה גם יגיע ואז אנשים אם חומרה מתאימה יתחילו לעבור כדי לנצל תכרטיסים בצורה הטובה ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.